Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Kycklingbröst är en del av den dagliga kosten för många människor. vitt kött såsom kyckling, är kända för sin näringsvärde och vara en källa till friskt djur protein än rött kött.

För att vara en allmänt konsumeras mat, som förbereder den kan köras av nya intäkts idéer eller tror att du inte kan förnya i beredningen av sådant kött. Att fly rutin grillad kycklingbröst, finns det möjlighet att alltid forska nya recept på webbplatser som specialiserat sig på mat.

Kolla in en lista med 15 kycklingbröst recept som visar att det inte är nödvändigt att vara en kock att göra läckra rätter. Förnya och njuta ännu mer smak av den mat i dina måltider:

1. Kycklingbröst fyllda med coppa och ostmassa: Det rekommenderas att dessa inkomster när det inte finns någon oro med tiden, är det lite tidskrävande. Tiden är dock kompenseras av smaken. Den är idealisk för en noggrannare lunch eller middag. Ett förslag är att åtföljas av brunt ris och sallad av gröna blad.

2. Kycklingbröst med peppar och pinjenötter: Detta recept är praktisk, snabb och perfekt för dag till dag. Den speciella smak för ost peppar och kryddor läggs till kycklingbröst.

Läs också: 10 livsmedel som garanterar god hälsa

3. marinerad kycklingbröst i sicilianska citron och shiitake: Dessa inkomster samt praktiken är det mycket hälsosam. Shiitake är en stor källa av icke-animaliskt protein och ger ännu mer smak till kycklingen. För att bättre njuta av receptet, låt kycklingen marinera från ena dagen till den andra. Förutom att få godare, sparar mycket tid.

Foto: Spela / Kitchen Lane

kycklingbröst fyllda med gorgonzola. Foto: Spela / Kitchen Lane

4. kycklingbröst fyllda med gorgonzola och marinerade i honung: Detta är ett recept kalori grund av gorgonzola, perfekt för helger och / eller speciella tillfällen. Det rekommenderas för dem som vill ge sig in i köket och kombinera salta och söta smaker. En iscensättning alternativ mycket olika kycklingbröst och det är värt att upplevas.

5. Kycklingbröst med grönsaker och örter: För att ge en personlig touch i detta recept kan grönsaker lämpligen tillsättas. Så receptet är frisk och mycket välsmakande. Detta recept är fri från laktos, ett bra alternativ för dem som använder sig av dieter som begränsar.

6. kycklingbröst fyllda med gröna och ost: Ett typiskt recept från Portugal. Klitoris är en typisk växt av landet och inte i Brasilien kan ersättas med blad av rovor eller grönkål, eftersom smaken är mycket lika.

7. Kycklingbröst fyllda med spenat och ost: En mycket god och hälsosam recept ugn. Att vara en värmeplatta, är det ett bra val att konsumera spenat i kallt väder.

Läs också: 10 smarta sätt för återvinning matrester

8. filé kycklingbröst med krämig vattenkrasse sås: kreativa och hälsosamma recept. För att få ännu mer näringsrik, konsumerar tillsammans med brunt ris eller quinoa och grönsaker önskemål.

9. Kycklingfilé med gräddig svampsås: Receptet är enkelt och tar lättillgängliga ingredienser. Skålen är mycket lik kyckling stroganoff, men preparatet är ännu snabbare och enklare.

10. bräserad kyckling med grönsaker: Detta recept kan göras i stora mängder och frysas i små portioner för att äta senare. Bra lösning för en snabb och näringsrik måltid. Det är också en välsmakande val av sås för polenta.

Foto: Uppspelning / blogg från Mimis

grillad kyckling med grönsaker. Foto: Uppspelning / blogg från Mimis

11. grillad kyckling med grönsaker: Den traditionella och ljus grillad kyckling. För att följa: morötter, körsbärstomater och ärter. Om du vill byta ut eller lägga till grönsaker önskemål.

12. kycklingbröst fyllda med grönsaker: Detta är en bakad recept som tar en hel del grönsaker och har högt näringsvärde, samt är mycket välsmakande. Att komma ihåg att det alltid är möjligt att anpassa recepten och ersätta eller lägga till ingredienser läggning eller använda de som är tillgängliga hemma.

Läs också: 12 mat du bör äta varje dag

13. Kycklingbröst med sås: Detta är ett traditionellt recept av kyckling i sås, snabbt och lätt att tillaga. Det är ett bra komplement till polenta, gnocchi och pasta i allmänhet.

14. kycklingbröst ris i ugnen: Detta är ett bra recept möjlighet att njuta och öka riset redan förberett, vilket gör det mer smakrik och näringsrik.

15. Kycklingbröst panerad med ost och skinka: Detta recept är ett utmärkt val för att undkomma panerad kyckling som säljs fryst i snabbköp. Det är en delikat recept kan frysas för senare konsumtion och är mycket friskare än den industrialiserade version.

Tips för att välja rätt skära av kycklingbröst

Foto: Spela / Kitchen Lane

kycklingbröst fyllda med pentry. Foto: Spela / Kitchen Lane

Enligt kocken Christopher Brown, Homelete nätverk, det finns inte många alternativ för att klippa kycklingbröst, men det finns gott om recept och applikationer. "Till exempel, såsom snitten, kuber är lämpliga för Stroganoff; filéer vid hög skjuvning är lämpliga för grillning, för att bibehålla mjukhet och spåret av köttet; kyckling beten är idealiska för portioner och kan vara utnyttjat sassami, som är en bringan som är under hela bröstet, "rekommenderar experten.

"Det finns också kycklingen till fågeln, som kan tas bort från revbenet och skär resten i små bitar och kryddat bara med salt. Är stor ", tillägger kocken. Han påpekar också att eftersom revben, inte kasta bort det. Använd den för att göra en soppa, bara tillsätt vatten, purjolök blad, lök och lite buljong pulver. Resultatet av denna blandning kan användas som en grund för soppor, risotto, etc.

Läs också: 15 recept för hemmagjorda burgare för dig att prova

Också enligt experten, för att fylla de tunna filéer och hela eget bröst urbenat och är idealiska. "Med tanke på att snittet filén bibehåller hög mjukhet, i motsats till den finskuren. För kyckling i såsen, det är en smaksak, jag älskar vingar för att sås, men alla delar är mycket välsmakande om väl förberedda ", avslutar den bruna kock.

Med några enkla tips kan du förbereda läckra och näringsrika recept. Välj mer tilltalande och försöker att förbereda dem. Vara lunch eller middag, i enstaka eller fest tillfällen. Med engagemang, är varje recept välsmakande och det faktum att det är förberett för dig ger en speciell touch till en släktträff med vänner eller en romantisk middag. God aptit!