Foto: Uppspelning / Dudi och Lariz

Foto: Uppspelning / Dudi och Lariz

Bakade ris är en maträtt som har reserverat plats vid bordet brasilianska familjer. Att försöka återta resterna av en tidigare måltid, förbereda en bakad ris är ett bra alternativ för att undvika slöseri, att utveckla en helt ny maträtt från maten som skulle kastas i papperskorgen.

Ugnen recept ris genomgick förändringar och anpassningar under årens lopp, men vissa funktioner kvar idag: krämighet, olika tillsatta ingredienser såsom grönsaker och olika kött som berikar skålen och bekvämlighet under utarbetande.

Bli måltider om dagen till dag eller på söndag lunch som samlar hela familjen, har ugnen ris bli en komplett och mångsidig maträtt: behagar de mest skiftande smaker. Syftar till återanvändning av mat, inspirera recepten nedan och börja förbereda denna läckra maträtt.

Recept bakade ris metoder

Foto: Uppspelning / nypa

Foto: Uppspelning / nypa

1. Enkel ugn ris: detta recept tar enkla ingredienser och enkel tillgång till smak till skålen. Alla kan utbyten beroende på vad du har i kylen.

2. Ugn Rice caponatan: använda ingredienser såsom ost, skinka och tomatsås, har detta bakade ris italienska luft, glädjande dem som älskar en pizza.

Läs också: 10 livsmedel rikaste i järn

3. bekvämt och snabbt ugn ris: använda mikrovågsugnen, detta recept förutom att träna, inte ta mer än 10 minuter att slutföra. Perfekt för dem som inte har tid att förbereda en lång måltid.

4. ugn ris med spenat och ost: Här spenat är stjärnan i skålen. Vegetabiliska rik på näringsämnen, mineraler och vitaminer, är ett komplement för att skydda prostatacancer.

5. Ugn Rice på portugisiska: Krämig ris tar på din pepperoni förberedelse, ost, ärtor och pumpa. En mängd olika smaker som kombinerar att ta oss till de portugisiska rätter.

bakad ris med diverse kött

Foto: Uppspelning / Världens bästa restaurang

Foto: Uppspelning / Världens bästa restaurang

6. ris med köttfärssås och vitt: lägga vit sås, köttfärs, riven morot och ost ris redan kokta och klar! Bara baka gratäng.

7. ugnen Duck Rice: med hjälp av anka kött, ett rikt kött i järn och vitaminer, detta ris till ugnen vinner gourmet luft.

Läs också: 10 smarta sätt för återvinning matrester

8. Bakad ris med kyckling till pizzaiolo: ris med pizza ansikte tar grillat kycklingbröst, tomatsås och gräddfil. Perfekt att döda en önskan att äta ett mellanmål.

9. ugn ris med torkat kött och ostmassa: ris extremt krämig smak resulterar i som påminner oss om en blandning av två andra plattor: carter rice och ryckig Escondidinho.

bakad ris med fisk och skaldjur

Foto: Uppspelning / Chef Taico

Foto: Uppspelning / Chef Taico

10. ugnen ris tonfisk: med bara fyra ingredienser, är utarbetandet av denna maträtt enkelt och snabbt, och är rik på omega 3 fettsyror som hjälper till att korrekt hjärnans funktion.

11. Rice torsk: praktisk maträtt som kan framställas i förväg för att tjäna och föras till ugnen endast vid matdags. Ta torsk, tomat och oliver i kompositionen.

12. Ugn ris med räkor: ris krämig, rik på zink, magnesium och fosfor från användning räkor, resulterar i en visuellt vacker platta.

13. ugn ris med skaldjur: för skaldjur älskare, liksom bläckfisk, musslor i denna maträtt använder sin beredning, vilket gör det rikt på järn och vitaminer.

14. Kyckling ris med skaldjur och ost: användning av en blandning av skaldjur och kyckling, är denna maträtt full av vitaminer och smakämnen.

15. ugn ris med lax: detta ris till ugnen använder brunt ris och lax skuren i kuber. Ett bra val för inte vill komma bort från kosten.

bakad ris krämig

Foto: Uppspelning / matlagning för en eller två

Foto: Uppspelning / matlagning för en eller två

16. Rice ugnen till kokosmjölk: kokosmjölk, typisk nordöstra mat, är den ingrediens som används för att ge krämighet till skålen. Åtföljs av ost och grönsaker, gör skålen ännu godare.

17. Creamy bakade kyckling ris: denna maträtt, är ordet återanvändning. För att förbereda den, använda överblivna kokt kyckling, färskost och grönsaker.

18. krämig ris med rökt bacon: höjdpunkten av skålen är rökt bacon sås och skivade champinjoner, vilket ger skålen en speciell finess.

19. Creamy bakad kyckling ris och ostmassa: med lättillgängliga ingredienser, tar utarbetandet av denna maträtt strimlad kyckling och ost, som garanterar krämighet och smakar likadant.

20. ugn ris med gräddfil: ta mjölk och parmesan grädde, är denna maträtt lätt att förbereda och krämighet unik.

differentierad bakade ris / passform

Foto: Uppspelning / Chicken Pequi

Foto: Uppspelning / Chicken Pequi

21. ugn ris utan kött: med hjälp av två typer av ost och betor, är rik på vitaminer och antioxidanter detta ris plus grädde på grund av användningen av denna rot.

22. vegetarisk bakade ris: perfekt för dem som vill inte konsumera kött, använder denna ris diverse grönsaker och ost gruvor för att säkerställa distinkt smak.

23. färgad ugn ris: praktiska recept och snabbt, bara blanda ingredienserna och ta dem till ugnen. Om du äter kött, ersätta glutadela för skinka.

24. full och vegan bakade ris: för denna platta, använder den den seitan en "gluten kött", dvs ett livsmedel tillverkad av veteprotein, som används för att ersätta kött i vegan recept. Värt ett försök.

25. Ugn Brunt ris: Intäkter fit tar ris och tärnad kyckling under utarbetande. Bra alternativ för dem på en kalorifattig diet.

Nu bara kolla vad som finns i kylskåpet och i praktiken dessa recept. Erinrar om att skålen är mångsidig och alla grönsaker eller kött sås är ett bra komplement, lämnar skålen ännu godare!