snabb middag: 24 mer praktiska recept som ber för leverans

Foto: iStock

Snabb och enkel recept är beredda till hands när som helst på dygnet, men speciellt på natten, ofta efter trötthet är för stor för att mycket komplicerade rätter.

Ha till hands några praktiska recept för middagen hjälper till att optimera din tid hemma, så att du kan göra andra aktiviteter förutom att spendera all din tid i köket.

Matlagning i hemmet, paus, ser till att du har en hälsosam middag, eftersom du kan bli av med pizza, hamburgare och andra typiska livsmedel leverans och ohälsosamt. Vissa recept är redo på mindre än 30 minuter, eller kan vara snabbare än att vänta för livsmedel att komma fram.

Kolla in en lista med enkla recept, gourmet något och de behöver inte utarbeta ingredienser eller komplicerade tekniker. Ingen ursäkt att inte laga något för middag, även om du är ny!

24 okomplicerade recept för en snabb och enkel middag

snabb middag: 24 mer praktiska recept som ber för leverans

Foto: Uppspelning / toast toast

1. Pasta i en kruka: pasta är alltid ett bra val för snabba måltider. I det här fallet är det en mycket praktisk måltid, eftersom bara sätta alla ingredienser i en kastrull, låt sjuda och redo!

Läs också: 12 ljus mat att äta på natten utan att få tunga mage

2. Pasta med korv: detta recept görs också i en kruka, men denna gång tryckkokaren. Resultatet är en mycket krämig pasta och praktisk.

3. Spaghetti carbonara: detta recept verkar sofistikerade, men i själva verket är mycket enkel och är klar i 20 minutinhos. kommer inte låta dig testa rätt!

4. Pasta vitlök och olja: vitlök nudlar och olja är ett mycket enkelt recept, men mycket älskad. Förutom smak, det är mycket praktiskt, är klar snabbt och använder väldigt få ingredienser.

5. pannkaka smörgås: Pancake ger alltid en hel del arbete att göra i stekpanna, eller hur? I detta fall är den gjord i smörgåsgrillen, inget kladd, inget kladd och är redo snabbt. Stor matsal alternativ för en person.

6. Stroganoff kött: det har ingen hemlighet för en bra stroganoff. Bara stek köttet och sedan lägga resten av ingredienserna. Medan köttet är bräserad, du gillar och låt riset matlagning.

Läs också: 122 recept för såser som kommer att öka smaker av sina parabolantenner

7. Lasagne bröd: du vill äta lasagne, men inte har all den tid att förbereda och kombinera lagren? Detta recept är lösningen. Förutom snabb, det är mycket sparsam.

8. Lasagne ljus: denna idé bevisar att man kan göra en måltid passform, läcker och mycket snabb. Massan av denna lasagne är bröd och fyllningen görs med kalkonbröst.

snabb middag: 24 mer praktiska recept som ber för leverans

Foto: iStock

9. Potatis fylld med bacon: fyllda potatis är ett bra val för att variera menyn. Det kan även verka svårt att göra, men det är faktiskt ganska enkelt och är redo snabbt. Du kan också byta ut fyllningen av en av dina egna.

10. Escondidinho potatis med köttfärs: Escondidinho är mycket enkel att göra. Bara laga mat och knåda potatis fyllning och grädda i några minuter. Det bästa är att du kan variera fyllningen val.

11. Rocambole köttfärs: trots verkar komplicerat, är den enda svåra att vänta tills baka helt. För att förbereda, helt enkelt säsong köttet, rulla med hjälp av en plast och bakning.

Läs också: 14 tips för att ändra dina matvanor och förbereda hälsosammare mat

12. pan stek: en mångsidig recept och kan göras med någon nedskärning av nötkött. Ta bara alla ingredienser till tryckkokaren och kock.

13. bacon Sushi: trots sitt namn, inte receptet inte ser något liknande den orientaliska skålen, bortom utseende. Är fyllda mosade potatisbollar lindade med ost och bacon, en glädje.

14. Yakisoba: yakisoba är en mycket praktisk kurs för dig som vill ha en snabb middag. Bara snabbt koka grönsakerna, stek köttet och lägg till kokt pasta med sås. Beredningen tar 20 minuter.

15. Chess Chicken: annan typisk maträtt av orientalisk mat mycket enkelt att göra. Bara stek kycklingen tills kokta och tillsätt övriga ingredienser.

snabb middag: 24 mer praktiska recept som ber för leverans

Foto: Uppspelning / Väskor och kastruller

16. Kyckling caponatan: caponatan är en klassiker och ett av dessa recept som verkar sofistikerade, men var beredd snabbt. När allt kommer omkring är denna låga carb.

Läs också: 15 recept med kycklingbröst aptitretande

17. Chicken Frikassé: den enda svåra och lite tidskrävande recept strimla kycklingen, men du kan hitta kycklingen redan strimlad i snabbköpet. Bra recept för att ringa vänner på middag hemma, eftersom det är mycket praktiskt och avkastning.

18. Kyckling med ingefära: ett recept som tar mycket få ingredienser och även hjälper till i kosten. Bara stek kycklingen med ingefära, tillsätt soja, koka i en minut och är redo.

19. Ugn Rice: bra recept för att återanvända överblivet ris i en utsökt sätt. Du kan ersätta vissa ingredienser för att lätta receptet.

20. Rice caponatan: för vem är ett fan av parmesan sås, detta är ett recept som kommer att göra succé. Helt enkelt montera i skikt som förklaras i videon och baka.

21. Special omelett: omelett recept är mycket praktiskt i köket, är den praktiska eller näringsvärde. Det är mycket enkelt att göra och du kan lägga de ingredienser du gillar.

22. tacos med avokado och tonfisk: tortillas köps färdig, bara värme. Till fyllningen, bara blanda alla ingredienser och servera med tortillas.

23. Lax med grekisk yoghurt sås: detta recept är klar på bara 15 minuter. Du kommer att behöva förbereda såsen, täck laxen och grädda i 10 minuter.

24. Torsk souffle: ett recept efterlyser bara två ingredienser, äggvita och torsk marker. Efter blandning av ingredienserna, endast tas i enskilda krukor och grädda i 20 minuter. Du kan lägga till riven parmesanost också.

Nu när du har ett urval av snabba recept för middag, kan du variera din meny och gör tid stå stilla njuta av din viloperiod. Överraska dig med bekvämligheten och smak av dessa recept idag! ��