Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Sallader har upphört att ha mat status "tråkiga" lång och idag kan även vara trumfkort i en måltid. Och om du går ut ur idéer för att förnya sina grundläggande sallad sallad med mango, tror du kan skapa kombinationer värdiga av de mest kända kockar utan att göra en examen i gastronomi.

Kolla in ett urval med flera läckra sallader gjorda av bloggar och specialiserade platser i ämnet och se till att göra det mer apetecerem dig.

1. rostad grönsakssallad: Sallader behöver inte alltid vara posten "kalla" din måltid. En sallad med rostade grönsaker och ost är perfekt för dagar när du vill göra din sallad varm och mysig måltid. Om du föredrar, byt fetaost (get) ost av minor.

2. Mango Sallad: Sallader med frukter är bra val för de hetaste tider på året, och nybakat välsmakande för kroppen att återhämta sig vitaminer och fukt.

3. sallad med ätbara blommor: Denna sallad är för dig som gillar att imponera med en otrolig presentation. Förutom att vara vacker, sallad med blommor och leverpastej rika på vitaminer och tar ett protein, vilket lämnar mer komplett näring i fråga.

Läs också: 5 lätta sallader som inte kommer att lämna dig hungrig

4. tofu sallad med kummin, tomater och avokado: Även om du inte gillar tofu, bör du prova det här receptet. Den kombinerade sojaost med näringsrikedom avokado vända denna sallad till en hel del energi på dagen. Det är utmärkt att äta även vid frukost.

5. melon och räkor sallad med senap sås och honung: Ett annat alternativ för att överraska även de som inte gillar sallad. Den exotiska melon kombination med kokta räkor är en gåva som dina smaklökar förtjänar, försöker.

Foto: Uppspelning / Narwen's Cuisine

Foto: Uppspelning / Narwen s Cuisine

6. blomkål sallad med lax: En enkel blomkål sallad är ännu mer liv ökas med en fin grillad laxfilé. Utan någon hemlig, är denna sallad lätt att göra och kan även ersätta din traditionella middag.

7. Varm sallad av pumpa, shiitake och fullkorns: En okonventionell sallad föra olika texturer till en explosion av smak i munnen. Föreslagna fullkorn kan ersättas av sin egen, såsom lin, sesam och havre.

8. blomkål sallad med grillad zucchini och rödlök: Detta är den perfekta sallad för dig sval när närande din kropp. Servera kyld, hålla den i kylen i upp till 30 minuter för att säkerställa färskhet.

Läs också: 7 val av sallad att variera dess meny

9. uppfriskande mint potatissallad: Denna sallad kan tyckas vara en enkel puré, men går långt utöver det. Tillverkad främst av kolhydrater, är det ett perfekt val för att äta lunch eller ens som en brunch. Den mintsmak som bidrar till potatismos är oemotståndlig och enkelt höjer denna maträtt.

10. Sallad rödkål, morot, blomkål och mynta: Färg och näringsrik, är denna sallad ett bra val att följa en kött vid lunch eller middag.

Foto: Spela / Kitchen Lane

Foto: Spela / Kitchen Lane

11. zucchini och sallad med peppar mint såsOm du är trött på den traditionella zucchini sallad, är förslaget att förbättra smaken med peppar och mynta. Om du är modig, satsa på de mest heta peppar. För dem som är känsliga för smaken av paprika, föreslås peppar finger flicka utan fröna.

12. Potatis sallad majonnäs utan: Om du älskar potatissallad, men kan inte äta eller inte gillar majonnäs, är alternativet att använda ricotta grädde. Denna sallad faller fint på söndag luncher och grillar med familjen.

13. Rostad Sallad på körsbärstomater, kål ricotta: En enkel sallad, men som verkligen släcker aptit. Servera med körsbärstomater och ricotta handflatan eller ersättas med en annan vit ost och bambuskott för att variera beredningen av förslag.

Läs också: Veckomenyn: hur man planera veckans måltider

14. Grönsallad med getost, nötter, honung och vinäger: Till en början kan det tyckas bara en enkel sallad sallad med valnötter, men används sås gör stor skillnad och tjocknar sallad på ett otroligt sätt. Värt ett försök, är det lätt att göra och mycket välsmakande.

15. Spenat Sallad med persika och get ost: Ost och persika på en tallrik tillsammans är en kombination av att låta någon dregla, som smaken av en neutraliserar den andra, lämnar det enastående sallad. För att skapa andra alternativ, byt ost och grönsaker.

Foto: Uppspelning / bitar

Foto: Uppspelning / bitar

16. quinoa sallad med ärta: Quinoa, känd för sin näringssammansättning är den stora stjärnan i denna maträtt. För att variera kombinationen switch för raket andra grönsaker.

17. Kall sallad av kyckling med sötpotatis: Det är en varm dag och du behöver en sallad med protein för att upprätthålla och energi för dagen? Så det här är den perfekta sallad för tillfället. Caprice i kryddor för kyckling är god och även serveras kall.

18. Ljus pasta sallad: Tvärtemot vad man skulle kunna föreställa sig, makaroner sallad behöver inte vara en tung maträtt. Markera det här alternativet och prova!

Läs också: Tillsätt yoghurt till din meny

19. zucchini sallad med svamp till mint sås: Under en option att öka sitt zucchini sallad och gör det ännu mer kropp för att tillfredsställa din hunger. I detta recept, är zucchini tillagas i citron egen, så salladen ska vara "sås" i ungefär två timmar.

20. Grön sallad med jordgubbe: Denna jordgubbssallad behagar inte bara ögat, utan också i gommen. Kombinations frukt + ost skapar skålen en fantastisk smak och en mycket annorlunda struktur.