Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Hälsosam och näringsrik, är tapioka ett bra alternativ för dem som vill gå ner i vikt och hålla en balanserad kost, trots allt innehåller ingen natrium och inget fett. Dessutom är tapioka glutenfri, med en option för glutenallergiker (personer med glutenintolerans).

Mycket praktisk och lätt att göra, ersätter tapioka brödet och kombineras med rätt fyllning, så hela måltider tjänar både som en huvudrätt som dessert eller mellanmål. För att inte nämna att tapioka mjöl har omfattande användbarhet. Det vill säga, tandköttet används för att göra massan av tapioka kan även användas i andra recept som kakor och bröd.

Mångfalden av fyllningar är enorm och så detta är en enkel maträtt som ska ingå i foder och anpassa den för att passa. Samma fyllningar används för tapioka, kan fylla med andra liknande monteringsplattor (pannkakor, wraps och crepiocas), vilka förändringar är massan receptet och näringsvärde av varje.

Kolla in följande lista över 50 recept inklusive tapioka salta alternativ, godis och andra rätter som härrör från tapioka. Utöver inkomsten av massorna tapioka pannkaka wrap och crepioca. Om du föredrar att gå rakt på sak:

  • Recept med salta fyllningar
  • Recept med söta fyllningar
  • Andra recept med tapioka
  • Hur man förbereder degen Tapioca

salta fyllningar för tapioka

1. Tapioka med enkla smör: Detta är den klassiska recept tapioka. Fyllningen är just smält smör med värmemassan, som liknar ett bröd på plattan. Det är ett utmärkt val för frukost.

Läs också: 25 läckra glutenfri recept för frukost, lunch och middag

Foto: Uppspelning / Snabb recept

Tapioka skinka och ost. Foto: Uppspelning / Snabb recept

2. Tapioka skinka och ost: att fylla detta alternativ är också ganska traditionell, men det är fortfarande en läcker kombination. Den stora är att skinkan kan ersättas av andra "kött" (kalkonbröst, mortadella) och ost kan vara av val.

3. Tapioka med krämig fyllning av kyckling och ricotta: tapioka och kyckling är näringsrika livsmedel och som tillsammans bildar en hälsosam och god kombination. För att avsluta måltiden "full fit", efterlyser ett recept för ricotta. Var noga med att lägga till i menyn!

4. rosa tapioka med kyckling pate fyllning: med en annan ingrediens i degen har denna tapioka färgen rosa. Effekten genereras av betor, en naturlig färgämne och vita. För att fylla sin tapioka, är en praktisk och trevlig alternativet pate, som i detta fall är kyckling.

5. Tapioca tonfisk: Detta recept är ett bra val för sommaren. Uppfriskande och hälsosam, är tapioka fyllda med tonfisk och massor av sallad (sallad och morötter), bildar ett slags smörgås. Värt ett försök!

6. Tapioka torkat kött: för älskare av nordöstra matlagning detta recept är korrekt. Massan av tapioka ansluter sig torkat nötkött fyllning och bilda en kombination saftig, näringsrik och med den sida av nordost.

Läs också: 30 friska och enkla recept för att göra

Foto: Uppspelning / Lucilia Diniz

Mexikanska tapioka. Foto: Uppspelning / Lucilia Diniz

7. Mexikanska tapioka: eftersom detta recept är för fans av mexikansk mat. Fyllningen är en kombination av köttfärs, bönor och peppar. Det är ett alternativ för att avsluta grund tid att förbereda din tapioka.

8. guacamole tapioka: även i en värld av mexikanska köket, finns det möjlighet att fylla din tapioka med guacamole. I detta recept, små gondoler med massan var beredda, men det är upp till dig formen av massan, är det viktigt att uppleva att fyllning!

9. Räkor Tapioca: med en mycket våt och krämig konsistens, är detta recept en möjlighet att ersätta middagen. Den mest tidskrävande steg att receptet är beredningen av såsen, men värt att vänta!

10. Torsk Tapioca: precis som i föregående recept, är detta recept lite längre på grund av att beredningen av såsen. Lättsmält och rik på vitaminer, är torsken en fyllning som kan serveras middag och bildar en super friskt kombination med tapioka.

11. Canoinhas av tapioka gratäng: fyllda tomat och basilika, är detta en tapioka eras formad mellanmål som har fördelen av dess funktionalitet. Den speciella touch av intäkterna för parmesan riven ost.

Läs också: Hur man lägga till tapioka i en viktminskning diet

12. Pizza tapioka: tomatsås, ost och oregano. Är det går i denna läckra recept, praxis och consquista barn och vuxna. Den tapioka degen är ett bra sätt att ersätta pizzadegen vanligt i kosten coeliacs.

Foto: Uppspelning / nypa

Tapioka med ostmassan inkomster. Foto: Uppspelning / nypa

13. Tapioka med ostmassan inkomst: detta tapioka är att äta med ögonen, liksom välsmakande, är vacker. Fyllningen är ostmassa, då är passform och ett vegetariskt alternativ, och den speciella effekten av tapioka sker med osten själv. Värt att testa!

14. torkade tomater Tapioca: detta är också en frisk och vegetariska recept. Tanken är inte för fyllning, men att förnya i degen förberedelse. Det blandade gummit med torkade tomater, förutom att vinna den rödaktiga färgen också får sin smak, som bildar en bra kombination med grönsallad eller en vit sås.

15. Tapioka med linfrö, ägg och tomat: kombinera linfrö och tapioka gummimassan är mer näringsrik. Med fyllning av äggröra (mycket protein) med tomater (innehåller vitaminer och mineraler), blir denna tapioka en fullständig val av förmåner.

16. Tapioka med gyllene linfrö: Efter samma idé att öka massan av näringsämnen, är detta recept beredd med gyllene linfrön i massa och den klassiska fyllningen smör.

17. Tapioka med gyllene linfrö: denna massa leder också linfrö och wrap kallas på grund av det sätt som degen rullades. I linfrö, sallad innehåller recept, ingredienser som gör skålen rikt på fiber.

söta fyllningar tapioka

Foto: Uppspelning / scrambled Idéer

kaffe tapioka. Foto: Uppspelning / scrambled Idéer

18. Tapioka kaffe med färsk mjölk: detta är ett recept som blandar slående smaker och är perfekt för dem som gillar kaffe, eftersom degen görs med den speciella ingrediens. Fyllningen är en söt mjölk konto, vilket skapar en balans med den bittra smaken närvarande i degen.

19. Tapioka med äpple och kaffe: detta recept samtal och ovanliga ingredienser, men slutresultatet är mycket välsmakande. Blandningen av krispigt nötter och kaffe med äpple ger den speciella touch av fyllningen. .

20. Tapioka cream cheese och guava pasta: den berömda Romeo och Julia kunde inte missa, det är en ganska traditionell tapioka fyllning och resultatet är jättegott!

21. Tapioka banan och kondenserad mjölk: det är ett mycket vanligt att fylla tapioka med frukt och välsmakande, är ett hälsosamt alternativ. I det här fallet inte är så frisk som receptet innehåller kondenserad mjölk, men blandningen är aptitretande. Det är värt en liten diet och smak!

22. Banana tapioka, kanel och honung: detta tapioka har också den viktigaste ingrediensen banan, men i kombination med andra ingredienser som är bra för par frukt: kanel och honung. Blandningen är välsmakande och näringsrik, rik på proteiner och mineralsalter (speciellt kalium) och antioxidanteffekt (på grund av egenskaperna av kanel och honung).

23. Tapioka Cupuacu jelly: Ett annat alternativ är att stoppa söta tapioka investera gelé. Även svårt att se, kan du göra hemlagad sylt utan större ansträngning. Detta alternativ är Cupuacu, mycket bra för hälsan mat eftersom det är rikt på vitaminer, näringsämnen och antioxidanter. Den innehåller den i maten!

24. Tapioka med passionsfrukt jelly: Detta är en annan jam alternativ i det här fallet av passionsfrukt, som bildar en uppfriskande kombination med tapioka. Ett bra val för sommaren eller ett snabbt mellanmål!

Foto: Uppspelning / View Nutri

jordgubb tapioka med kondenserad mjölk. Foto: Uppspelning / View Nutri

25. strawberry tapioka med kondenserad mjölk: detta är en tapioka som också har en klassisk och läcker fyllning: jordgubb och kondenserad mjölk. Den tapioka vilja och eftermiddagsfika och det är super lätt att göra. Var noga med att testa!

26. Korg av tapioka med jordgubbar och kokos: detta recept massan av tapioka bildar en korg som är fylld, men kan du fylla och rulla tapioka som du föredrar. På grund av den individuella format, kan den serveras som dessert.

27. Tapioka med söt pumpa ljus: detta recept lär ut hur man förbereder en söt ljus pumpa är stor som tapioka fyllning och ger den smak av "mormors hus".

28. Tapioka med kondenserad mjölk med kokos: Detta är den klassiska fyllning av söta tapioka. Enkelt och billigt, är det ett recept som tar några ingredienser och är lätt att replikera hemma. En stor dessert alternativ!

29. Tapioca brigad passar: det är svårt att hitta någon motstå en brigad, men han anses vara en skurk för dem som vill gå ner i vikt. Lär dig att göra en brigad noll socker för att fylla sin tapioka och äta utan skuld.

Andra recept med tapioka

Förutom fyllningar alternativ för tapioka, kan du skapa ett oändligt antal recept med Gum tapioka som en primär eller sekundär ingrediens. Kolla in olika sätt att använda tapioka och bli förvånad med olika recept.

Foto: Uppspelning / Panelaterapia

tapioka ost bröd. Foto: Uppspelning / Panelaterapia

30. tapioka ost bröd: bland de olika möjliga recept för att reproducera använda tapioka är ost bröd. Liksom i den traditionella receptet är tapioka ost bröd ett snabbt och enkelt recept, förutom att vara en glädje. Ett bra val för dem som inte tål gluten och älskar ost bröd!

31. Tärningar rostade tapioka: Detta är ett bra recept för att tjäna som mellanmål, eftersom utöver lätt att äta, är det lätt att vara förberedd. Dessa tärningar tapioka kan också vara stekt, men steka dem är ett hälsosammare alternativ. De är mycket väl tillsammans med en peppar gelé. Värt att investera!

32. Sushi tapioka med lax och färskost: sushi, en av de mest traditionella och delikata rätter av orientalisk mat kan beredas med tapioka. Tanken är att förbereda en vacker och hälsosam maträtt utan alltför mycket krångel. Var noga med att prova hemma!

33. Sushi tapioka med lax, aprikos och ricotta: detta är också en sushi recept lindade med mass tapioka. Receptet kräver lax, ricotta och aprikos, blanda smaker och texturer och bildar en exotisk och hälsosam kombination.

Foto: Uppspelning / nypa

Lasagne crepioca. Foto: Uppspelning / nypa

34. Lasagne crepioca: recept framställdes i fråga med massan av crepioca (en tapioka variation med ägg och / eller mjölk), som innehåller flera proteiner tapioka. Massan har ersatt den gemensamma massan av lasagne och varvas med lager av sås, zucchini och morötter. Totalt passform!

35. Burrito tapioka: ett annat recept som blandar tapioka och mexikansk mat. Fyllningen är chili med Mexican bean, sallad och ost och för ännu en burrito är nödvändigt att uppmärksamma vägen för lind tapioka (cylindrisk form).

36. Tapioka bollen med torkat kött: denna idé kan också serveras som ett mellanmål och trots att stekt, är fördelen den massa som inte innehåller gluten.

Foto: Uppspelning / Living Alone

Patty passar. Foto: Uppspelning / Living Alone

37. Patty passar: ett annat recept som vann sin tapioka version var patty. Snabba och få ingredienser, har receptet också fördelen av att kunna ta emot olika fyllningar enligt smaken av varje.

38. Sufflé tapioka: detta recept lovar du vinner med dina ögon och smak. Souffle är fyllda med bacon, vilket gör denna mindre hälsosamma recept. Men inget hindrar den från att ersättas av en annan ingrediens.

39. Canapé och mango tapioka: gå för söta recept, men efter raden av snacks, här är en uppfriskande och vacker val för sommaren. Super praktiken är receptet för att förbereda mini tapioka och sätta en bit av mango på degen. Det är möjligt att dekorera med myntablad.

40. Couscous tapioka: gå för söta recept, men efter raden av snacks, här är en uppfriskande och vacker val för sommaren. Super praktiken är receptet för att förbereda mini tapioka och sätta en bit av mango på degen. Det är möjligt att dekorera med myntablad.

Foto: Uppspelning / Panelaterapia

Vaniljkräm tapioka. Foto: Uppspelning / Panelaterapia

41. Tapioka grädde med vanilj: En superlätt dessert som är mycket väl kombineras med fruktgeléer. Det enda dåliga är att behöva vänta två timmar tills kylda för att kunna smaka sött.

42. Tapioka gröt: förutom att vara super enkelt att förbereda, kan detta recept avnjutas både varm som kall, eller det kan göras på sommaren eller på vintern och kan serveras på det sätt du gillar mest.

43. Kaviar tapioka: detta är känt Sago intäkter, som för dem som inte vet är gjord av kassavamjöl och tapioka. En sund och läcker dessert alternativ.

44. Glass tapioka: Överraskande, det finns intäkter även sorteve tapioka och enligt ägaren av inkomsten smaken är gudomlig. För dem som gillar att prova nya saker är detta ett bra förslag!

45. Geladinho tapioka: för dem som vill svalka under varma dagar, men inte har tålamod att slå tapioka glass, finns det möjlighet att göra en geladinho (aka freezie), vilket också leder tapioka. Värt att testa i sommar!

46. Krämig tapioka med fudge och rostad kokos: detta recept tapioka används är kornig och inte till mjöl och kombineras med fudge och rostad kokos, ingredienser som är utsökt tillsammans. Enligt ägaren av receptet, är denna söta mycket lik risgrynsgröt, bara bättre.

Foto: Uppspelning / Blog Thassia

Vaniljkräm av tapioka. Foto: Uppspelning / Blog Thassia

47. Vaniljkräm av tapioka: Denna dessert framställes med annan granulär tapiokastärkelse och har en mycket krämig konsistens. Förutom frisk är delikatess aptitretande bara titta!

48. Tapiokapudding med kokos: enkel och lätt att göra, lovar denna pudding tapioka att efterlikna strukturen på traditionella pudding. Den största svårigheten i detta recept är unmolding, men hemligheten är att låta pudding vara väl kyld och fast.

49. Tapiokapudding med valnötter och lönnsirap: detta är en annan pudding recept, men i detta fall tar det en ingrediens lite svårt att hitta, men lönnsirap kan ersätta honung, som är mer tillgängliga. En vacker och välsmakande dessert!

50. Tapiokapudding med ananas sockerlag: att slutföra urvalet av recept med tapioka, ett recept för en annan pudding, eftersom den är gjord med tapioka hydrerad. Med mer fuktig utseende, är det ett urval av uppfriskande och hälsosam dessert.

Hur laga pasta

Innan testa alla dessa förslag för fyllning och innovationer tapioka, måste man lära sig att förbereda degen. Kolla in video tutorials om hur man förbereder massan av tapioka, utöver pannkaka recept, wrap och crepioca, som även kan fyllas med tidigare förslag.

tapioka deg

crepioca massa

pannkakssmet

wrap deg