Foto: Play / Jag kunde döda för dessert

Foto: Play / Jag kunde döda för dessert

När vi tänker på mjölkpulver, är det vanligt att associera den till scenen i barndomen. Denna produkt som härstammar från flytande mjölk och passerar genom en komplex process att nå sin pulverform, ofta redan kritisk mat på menyn för många barn.

Ändå kan denna produkt också vara närvarande i vuxenlivet, vilket ger en speciell touch i flera godis recept. Den huvudsakliga effekten att mjölkpulvret ger intäkter är krämig konsistens och en känsla av att godis smälter i munnen.

Mjölkpulver är en mycket mångsidig ingrediens och kan integrera olika rätter. Även om intäkter är kaloririka sötsaker, ger mjölk nyttan med olika vitaminer som är närvarande i dess sammansättning.

Kolla in 22 lätt godis recept Nest mjölk, eftersom de delades in i brigadgeneraler och choklad, desserter och bakverk. Erinrar om att i alla recept boet mjölken kan ersättas med en annan mjölkpulver val.

Brigadgeneraler och bonbons

Sweetie boet mjölk. Foto: Uppspelning / Panelaterapia

Sweetie boet mjölk. Foto: Uppspelning / Panelaterapia

1. Nest Milk Honey: Receptet är mycket enkel, inte gå till elden och använder bara tre ingredienser, nämligen: mjölkpulver, kondenserad mjölk och pulveriserad socker som används för att peka degen. Eftersom florsocker också kan ersätta socker.

Läs också: Naked tårta: den charmiga kakan utan täckning är en framgång

2. Mjölk brigad boet fylld med Nutella: Det första steget i receptet är att göra vitt brigad med Nest mjölk. Då, helt enkelt fylla brigad med Nutella och använda en pralin som du väljer att dekorera.

3. Mjölk brigad boet fylld med krämig Paçoquita: Receptet kräver inga speciella kunskaper för att köra och differentialen av denna söta är fyllningen. Paçoquita Kulorna bärs i frysen för att hårdna och beläggs sedan i mjölk brigadeiro Nest, är samma recept mjölkspulver som används i den slutliga dekoration.

4. Brigad färsk mjölk och mjölkpulver: Detta recept kommer med många tips som kan användas i matlagning olika sötsaker. Bloggaren indikerar att en kall tallrik används för att kontrollera den korrekta punkten söt. När kall, godis bör "inslagna" och dekorerad med strössel.

5. Mjölk kvadraten på Nest: En video tutorial finns på bloggen för att bistå vid genomförandet av intäkterna. Receptet tar bara fyra ingredienser och utförs i två steg: matlagning och kylning, att följa dessa steg är redo att serveras.

mjölkpulver sötnos med Ovaltine. Foto: Uppspelning / Recept I love

mjölkpulver sötnos med Ovaltine. Foto: Uppspelning / Recept I love

6. mjölkpulver Sugar med Ovaltine: I receptet ger bloggen också en video tutorial intäkter. Receptet behöver inte föras till elden och Ovaltine används i utsmyckning av godis.

Läs också: 16 oliebol intäkterna med barndomen smak

7. Mjölk Candy Nest chokladsmak: Den högsta punkten av receptet är att den kan utföras på mindre än 15 minuter, i enlighet med riktlinjerna från egen bloggare. Skillnaden denna Nest mjölkchoklad är chokladpulver som integrerar intäkter.

8. Bagels sked med mjölk Nest: Receptet kallar ursprungliga klibbighet och de övriga ingredienserna är att ge krämighet söt. För att genomföra denna söta är inte nödvändigt att ta ingredienserna brand och smulad jordnötter godis kan användas i dekoration.

desserter

Glass Nest mjölk. Foto: Uppspelning / Säg Maria

Glass Nest mjölk. Foto: Uppspelning / Säg Maria

9. Nest Mjölk Ice Cream: Den inkomstberäkningen är att den göras på mindre än 15 minuter. Glass är en blandning av 3 mjölk: grädde, kondenserad mjölk och mjölkpulver och utbyten 1 liter. Erinrar som kräver 6 timmars kylning för glassen kan serveras.

10. Nest mjölk Popcorn: Receptet utförs på video och kan vara ett bra val för kalla dagar. Höjdpunkten i detta recept är popcorn som karamelliserad och sedan beströdda med mjölkpulver.

Nest mjölk pudding. Foto: Play / Jag kunde döda för dessert

Nest mjölk pudding. Foto: Play / Jag kunde döda för dessert

11. Nest mjölkpudding: Den pudding av denna metod för genomförandet är mycket lik den orginal pudding. Den stora tillgången på recept är krämig konsistens som mjölkpulver och ger möjligheten att minska eventuell ägg som du kan ha gemensamt pudding.

Läs också: 20 morot tårta recept för att lysa upp dina smaklökar

12. Milk Escondidinho boet med Nutella: Söt anpassning av denna maträtt, som ursprungligen är salt, är en stor dessert alternativ. Receptet är mycket enkel och alla ingredienser kokas samtidigt få avsluta på grund av den generöst lager av Nutella.

13. Nest mjölk Rocambole: En blandning av choklad degen och Nest mjölk med grädde kyss är huvuddelen av intäkterna. Hur sött är gjord av Jelly Roll format, är toppen att skivorna skärs med den kalla massan så att de är enhetliga.

14. Nest Mjölk Mousse: Detta recept kan utföras på några minuter och det första steget är att lösa upp gelatinpulver i varmt vatten, blandades sedan med de återstående ingredienserna. Efter dessa steg dessert är klar, men kommer att behöva för att kyla den i kylskåpet i en timme.

kakor

Nest mjölk tårta med vit brigad. Foto: Uppspelning / L'Apogee

Nest mjölk tårta med vit brigad. Foto: Uppspelning / L'Apogee

15. mjölk kaka boet med vit brigad täckning: Den kaksmet är vit och enkel, men höjdpunkten är den vita brigad täckning och sirapen till vattenmassan som leder kokosmjölk. Dekoration kan du använda delar av fyllda kex.

16. Nest mjölk tårta: Kakan är denna differential mjölk som finns i boet massan och täckning. Locket består av en enkel blandning av socker, vatten och mjölk boet. För dekoration, föreslår bloggare det stänkte riven kokos.

Läs också: 41 läckra recept i juni Festival för att göra din Arraia en succé

17. Kaka med mapp Nest mjölk: Massan av mjölkpulver som täcker kakan och är en del av dekorationen är höjdpunkten i detta recept. Receptet indikerar massan och fyllning för kakan, men detta är utan tvekan ett recept som kan anpassas enligt deras önskemål. Dekoration, låt kreativiteten flöda.

18. Nest mjölk tårta med mandel: Denna kaka tar inte jäst, så att degen inte växer mycket. Höjdpunkten i receptet är boet kontrast mjölk med mandel, som också kan användas i dekoration.

19. Mjölk Cake Nest och brigad: Denna kaka kombinerar två ingredienser som garanterar framgång för alla recept: mjölk Nest och brigad. Vaniljsås boet är närvarande i fyllningen och locket. Intäkterna visar också att en sirap med vaniljextrakt görs till våt kaka smet.

20. mjölk tårta tryffel Nest: The Boleira Lene Portugal, i början av receptet tyder på att kakan kan skräddarsys efter dina önskemål med hjälp av den vita massan eller choklad och fyllningen enligt ditt val. Nest mjölk integrerar gourmet brigad fyllning och utsmyckning Lene tyder på att marshmallow används.

21. Nest mjölk kaka med Nutella: Kakan är fyllda med Nutella och toppad med en kräm gjord av vit choklad och mjölkpulver. För en mer förbättrad utseende, kan kakan monteras på naken tårta stil och inredning kan slutföras genom mjölkpulver själv.

Nest tårta med grädde. Foto: Uppspelning / Jag äter här

Nest tårta med grädde. Foto: Uppspelning / Jag äter här

22. Kaka med Nest cream: Kräm med mjölkpulver används i fyllningen och täckning, och dekoration används vit choklad spån. I den här länken kan du också hitta en lista med tips som kan användas vid utförandet av flera recept.