14 recept för köttfärs Escondidinho de förtjänar en trofé

Foto: Uppspelning / Go äter vad?

populär maträtt i nordöstra Brasilien, har Escondidinho som sin ursprungliga receptet version som använder torkat kött i sin beredning. Med sannolika ursprung i regionen Pernambuco, bestående av kassava fylld med mosade lager ryckig dras och täckt med riven ost.

Dess praktiska och smak garanterat nya versioner av skålen, inklusive möjligheten av kyckling fyllning, rött kött, palmhjärtan, tonfisk och även räkor. ständig närvaro i familjen luncher, ger detta mångsidiga måltid fortfarande frysas, påskynda dess beredningsprocessen.

Att hålla den traditionella monteringen där två traditionella lager av mosad upp varvat med en fyllning, förutom olika detta kan du fortfarande välja olika knölar för att förbereda din bas, inklusive klassiska kassava, potatis, pumpa, palsternacka och persilja tills sötpotatis, alla med stor smak.

När det gäller fyllning, bland de mest valda och enkla alternativ görs med köttfärs, tillsammans med potatismos och missbruka användandet av kryddor, grönsaker och smårätter att göra skålen ännu mer smakrik. Kolla in följande utsökt urval av recept med denna fyllning och inspireras:

Escondidinhos potatismos

14 recept för köttfärs Escondidinho de förtjänar en trofé

Foto: Uppspelning / Världens bästa restaurang

1. köttfärs med potatis Escondidinho: puré bereddes med kokt och potatismos, smör och mjölk. Eftersom fyllningen är baserad på köttfärs bräserad med lök, vitlök, persilja, paprika, svartpeppar och olivolja. Enkelt och lätt att förbereda, är den klar på cirka 25 minuter.

Läs också: 16 kyckling escondidinhos för en fri måltid och full av smak

2. Escondidinho köttfärs med potatis, oliver och riven ost: för en mer krämig fyllning, lägg tomatpuré köttfärs, vilket garanterar en tjockare konsistens. För en lättare puré, är hemligheten att lägga jäst kaka. Oliver garanterar en mer uttalad smak och osten som ger relado välsmakande kon när gratängen i ugnen.

3. köttfärs med potatis och grönsaker Escondidinho: här, för att säkerställa en krämig fyllning, var bara en matsked tomatsås tillsätts. Moroten pod och säkerställa närings urval och föra mjukhet kombineras med köttet.

4. Escondidinho av köttfärs med potatis och färskost: för en mer välsmakande fyllning, en touch av senap. För en puré med unik smak, nyper av muskot. Älskare av krämiga rätter kommer att älska den här versionen! Förutom fyllning, de mosade lagren gör färskost mellan dem och lämnar skålen ännu mer oemotståndlig.

5. Escondidinho av köttfärs med potatis, mozzarella och parmesan: här ligger fokus på utarbetandet av puré, som tjänar krämighet med hjälp av färskost, mjölk och smör. Mozzarella ost inträder tiden för montering, över marken nötkött och innan täcker det med ett annat skikt av puré. Slutligen, parmesan och mozzarella och 30 minuter i ugnen.

6. Escondidinho köttfärs med potatis och majs: att lägga konsistens, färg och smak till denna version, var den gröna majs bräserad med köttfärs. För en mer mjuk och krämig mosade, tillsätt en matsked ostmassa soppa, förutom mjölk och smör. Denna kontakt kommer att göra skillnad och du får mycket beröm för skålen.

Läs också: 23 recept för jerky Escondidinho för alla

7. Escondidinho av köttfärs med potatis och morot: puré av detta recept är speciell eftersom förutom att använda den traditionella potatis också använder morot för en konsistens, färg och unika smak. Söker en annan fyllning, använder majs, ärtor, vitt vin, röd paprika och köttfärs.

8. Escondidinho köttfärs väl temperadinho: som höjdpunkten av skålen är fyllningen, författaren används köttfärs, hackade tomater utan frön, svarta oliver, gräddfil, mozzarella och kryddor såsom vitlök, lök, persilja, buljong kött, paprika, svartpeppar och kummin smak.

Escondidinhos med olika puréer

14 recept för köttfärs Escondidinho de förtjänar en trofé

Foto: Uppspelning / fikon & Funghis

9. köttfärs med kassava Escondidinho: annan unik smak version. I detta recept, valde vi den traditionella kassava puré vid tidpunkten för dess beredning. För att säkerställa att det blir mycket mjuk, koka kassava i en tryckkokare i ca 40 minuter på hög värme och tillsätt mjölk och smör.

10. Escondidinho falska köttfärs med kassava: namnet på detta recept är "false Escondidinho" på grund av dess sammansättning skiljer sig från de traditionella, men ändå inspirerad av den. För att göra detta, lägga ett lager av köttfärs bräserade med skalade tomater och kryddor i botten av behållaren och täck med mosade kassava. Om du vill ge skönhet till skålen, tillsätt en kvist rosmarin.

11. Escondidinho köttfärs med mosad pumpa och grönsaker: här köttfärs var bräserad med kryddor och grönsaker som ärtor, majs, morötter och pumpor i tärningar. Skillnaden är i puré, som framställdes med pumpa tärnad, kokt och mosade, salt och cream cheese.

Läs också: 30 praktiska recept med köttfärs att lägga till din meny

12. Escondidinho köttfärs med morotspuré och pumpa: version som har låga kalorier, var detta recept beredd med mosade morötter och japanska pumpa. För att säkerställa effekten av riven ost, men utan att lägga kalorier till skålen, väljer att använda vit ost skuren i kuber.

13. Escondidinho av köttfärs låg carb: perfekt alternativ för dem som följer en låg Carb diet eller för den som söker en hälsosam måltid och full av smak, här purén inte sker med en knöl, men med blomkål, som tillsammans med kokosmjölk, resulterar i en ovanlig, men inte mindre välsmakande version av denna traditionella skålen.

14. Escondidinho köttfärs med mosade pumpa och soja: För en mer välsmakande fyllning, författaren sattes två matskedar sojasås. Utöver detta trick, purén beredd med japanska pumpa vann parmesanost på dina förberedelser och ger mer smak och textur till det.

välsmakande maträtt ger en fullständig måltid, eventuellt med vitt ris eller sallad. Vare sig i sin traditionella versionen med mosade kassava, vilket gör dubbel med möjlighet beredd med potatis eller andra grönsaker innovativa och använder i sina förberedelser, ger denna maträtt praktiska och smak till alla tillfällen.

Läs också: 34 fantastiska recept med kassava och fördelarna med att konsumera denna rot