Foto: Spela / Kitchen Lane

Foto: Spela / Kitchen Lane

När varmare säsongen anländer, även på dagar av höga temperaturer, är det svårt att motstå en efterrätt. Men glömma grädde, pasta och andra ingredienser som gör skålen mer "laddad". Vid denna tid de förlorar plats för lätta måltider och praxis, där ofta frukterna blir markerade. Puddingar, mousse, kakor och glass: alternativ för att hjälpa avvärja värmen!

Inget bättre än den lätthet att förbereda dessa måltider för skojs atmosfär som denna säsong erbjuder kan tas tillvara till fullo.

För detta nedan är en lista med 30 recept för efterrätter uppfriskande och lätt att förbereda för sommaren, försök:

1. dulce de leche glass med två ingredienser: vill ha mer praktiska än bara två ingredienser som används i ett recept? Förutom lätt, är det fortfarande mycket välsmakande!

2. kallt Fondue Nutella: för varma dagar då "träffar" som önskar att äta choklad. Enkelt men mycket kreativa.

Läs också: 30 friska och enkla recept för att göra

3. Popsicle Nutella: återigen Nutella är framträdande ingrediens. En snabb och uppfriskande recept.

4. dulce de leche mousse med kokos: enkla recept med en blandning av dessa två ingredienser som resulterar i en efterrätt inte för söt. För att tillfredsställa alla smaker!

Foto: Spela / Kitchen Lane

Foto: Spela / Kitchen Lane

5. yoghurt och kiwi parfait: mångsidig maträtt kan serveras till frukost, frukost, brunch eller strax efter lunch. Dess viktigaste ingrediensen "darling" grekisk yoghurt.

6. Fryst mango yoghurt med jordgubb: ovanlig blandning av två frukter: jordgubbar och mango, vilket resulterar i en uppfriskande drink.

7. Popsicle fyllda med kondenserad mjölk (mexikansk palett): var tidigare frukt popsicles var intetsägande, i dag är detta inte längre sant! Med påverkan av den mexikanska kulturen, paletter (fyllda popsicles) är de mest framgångsrika.

Läs också: 20 recept från lätta sallader och välsmakande

8. pudding gelatin cinch: detta recept ger en speciell charm till fruktgelé. Om de är placerade i separata krukor, blir gourmet luft.

9. vit chokladkräm: enkla recept men genomarbetade och kan serveras i koppar eller eldfast, vilket leder till ännu mer sofistikerade intäkter.

Foto: Uppspelning / In my kruka

Foto: Uppspelning / In my kruka

10. Strawberry kopp: den sanna recept minut, dina förberedelser tid så snabbt orsakar passar mycket bra i denna beskrivning.

11. Skål med jordgubbar med vispgrädde grekisk yoghurt: återigen grekisk yoghurt är markerad, denna gång i form av vispgrädde. Förutom välsmakande, är det ett recept som bara förtrollar titta!

12. Fryst papaya yoghurt: återigen papaya till handling. Frukt fiberkälla underlättar matsmältningen och hämning av förstoppning. Här har också en oumbärlig roll den här säsongen: hjälper uppdatera!

Läs också: 25 läckra glutenfri recept för frukost, lunch och middag

13. Tiramissu: Receptet har sitt ursprung i Italien men mycket älskad här i Brasilien. Lätt att förbereda, lämplig för tillfällen när dessert är markerad på banketten.

14. Kräm ljus papaya: med enkla ingredienser som papaya, naturell yoghurt och frukt gelé, vann detta recept beundrare för sin smak, men också att vara frisk och ljus.

Foto: Spela / Kitchen Lane

Foto: Spela / Kitchen Lane

15. Naked citron kaka: samt vackra visuellt var naken kakan markerade förra året. I denna version är det åtföljs av citron grädde fyllning som lämnar kakan "ansikte av sommaren."

16. Glass cirkel med banan: Glass är ett klassiskt att bekämpa värmen. Här är mass gånger för paj med enkel förberedelse och unika smak.

17. prestigefyllda paj med Ovaltine: blandningen av kokosnöt kräm med Ovaltine täckning, även verkar cloying, överraskningar i nygamla klassiska prestige cirkel.

Läs också: 6 recept för läckra desserter för påsk

18. Coconut Flan med choklad: detta recept, kokos igen vilket balans söt choklad, vilket resulterar i en enkel och välsmakande dessert.

19. krämig mousse kokos: snabb och lätt recept, med krämighet och smak karakteristisk för denna mångsidiga ingrediens: kokos.

Foto: Uppspelning / In my kruka

Foto: Uppspelning / In my kruka

20. äppelpaj: recept med få ingredienser, men "öga popping". Dess framträdande ingrediens äpple, lätt att komma åt och extremt aptitretande frukt!

21. Strawberry Pave: enkel version av denna franska fat, med möjlighet till utbyte av huvud frukt. Använd bara vad du har hemma. Prova!

22. Hemmagjord jordgubbsyoghurt: detta recept samt vara praktisk och snabb, vänligen allas smak: från barn till vuxna.

23. Chicabom hem: hemgjord glass version av denna älskade av alla, har en god avkastning och ännu en överraskande krämighet.

24. sommar Pave: en annan version av den traditionella stenlägga, denna gång utan användning av frukt, men fortfarande innehåller de uppfriskande egenskaper.

25. Glass och jordgubb creamcheese: för detta recept, är det creamcheese roll att ge krämighet till glass. En bra kombination, som "bryter" den alltför söta smaken av receptet.

Foto: Uppspelning / Small Kitchen

Foto: Uppspelning / Small Kitchen

26. passionsfrukt paj socker och laktos: utmärkt val för de som är allergiska mot laktos eller de som är på en begränsad diet av denna mat grupp.

27. Tiramisù: En annan version för utarbetandet av denna italienska dessert, bra för att behaga hela familjen.

28. rostade coconut Glass: Ett annat alternativ med kokos. Förutom uppfriskande fortfarande använder vanilj, som har avslappnande effekt, lugnande och lugnande.

29. yoghurt paj med frukt och passionsfrukt sirap: recept för en fantastisk visuell, har en mängd olika texturer som förvånar gommen. Att tillfredsställa även de mest krävande.

30. flan i 4 minuter: praktiskhet är differential av detta recept. Utan att glömma, naturligtvis sin goda smak.