Foto: Play / Jag kunde döda för Dessert

Foto: Play / Jag kunde döda för Dessert

mest efterlängtade ögonblick av måltiden, när dessert serveras, förtrollar allt detta som ser fram emot att sockra gommen efter en bra fest.

Om du är på en kalorifattig kost, inget behov av att misströsta: dessa dagar, kan du njuta av och njuta av en god söt utan att känna skuld. De olika alternativen för ljus desserter ökar mer och mer, vilket eliminerar frukten på den tiden när allt du vill är något med lite mer socker.

Kolla in urval av läckra recept av efterrätter ljus nedan och välj vad nästa maträtt du kommer att smaka:

praktiska sötsaker

Foto: Uppspelning / Fru-Frukt


Foto: Uppspelning / Fru-Frukt

1. Brigad fake: favorit söt 9 av 10 människor, brigad vann också sin light-version. Här, i stället för att använda kondenserad mjölk för att säkerställa krämighet av den söta, den mosad banan och fördes till mikrovågsugn tillför smak och konsistens ger denna söta så älskade.

2. Brownie fit: annan berömd söt som vann sin version med låga kalorier. I detta recept, användning av funktionella ingredienser, såsom sötpotatis, kokosolja och kakaopulver ger större näringsmässig variation, och säkerställa krämighet och mjukhet av denna brownie. En glädje!

Läs också: 19 mugg tårta recept för att underlätta och sockra ditt liv

3. rutor av choklad och nötter: med hjälp av semisweet choklad (mer än 50% kakao), kan du göra en choklad som inte väger på samvetet - och inte på skalan. För att göra det ännu godare, lägga pistagenötter, mandel och torkade blåbär.

4. Cookie funktionell choklad, använder låg recept carb kokos och linfrömjöl i stället för den traditionella vetemjöl. För att hålla receptet i den funktionella linjen, kommer kakaopulver och kokosolja i sin beredning. För att sockra det, bara använda honung.

Foto: Play / Jag kunde döda för Dessert

Foto: Play / Jag kunde döda för Dessert

5. Funktionell Nose i koppen: vegan recept, använd avokado som bas för den mosade grädde, krämig och säkerställa närings variation till söt. Denna frukt är rik på vitamin E, enkelomättade fetter, vitaminer och mineraler, är mycket näringsrik och rekommenderade intaget.

6. korg med jordgubbar och ricotta: enkel och lätt att förbereda, är denna söta att se och aptitretande. För att montera den, bara använda runda bakverk deg fördes till ugnen i formar för att göra korgar format, tillsätt ricotta ljus, sockra med farinsocker och missbruk av jordgubbar. Mer praktiskt omöjligt.

7. persika med vaniljglass: idealisk för det ögonblicket kommer ett besök och du har ingen färdig dessert. Att smaka denna söta, bara öppna en burk med persikor i sockerlag och lägga till dem glass. Enkel att göra, har frukten också låga kalorier, men mycket smak.

Läs också: 10 recept Alfajor att göra en hand på ryggen och äter be

8. Petit gateau banan: vanvördiga intäkter tar inte gluten i deras framställning. I stället för vetemjöl är rismjöl används. Mångsidig, föreslår författaren också betjänar den med salt ackompanjemang (t.ex. fisk) eller ens med en vaniljglass boll. Det är en fröjd.

9. natten havre: som receptet själv avslöjar är detta recept består av havregryn kvar i blöt över natten. Här var de i mjölk sås och tillsammans med frukt, yoghurt och andra kryddor gör upp en platta med enkel beredning och smak.

Foto: Play / Fit Food Idéer

Foto: Play / Fit Food Idéer

10. Peanut Buttercup: Lätt att förbereda, är detta recept protein och använda jordnötssmör för att säkerställa smak av denna honung. Tillverkad med kokos mjöl, inte har gluten i sin sammansättning och är sötad med agave eller honung vacker att skåda!

11. Strawberry Pie ljus: vacker och ljus, har detta recept bana struktur, baserat på en bröd svamp ljus, som täcks av en mjuk kräm tillverkad med skummjölk, grädde ljus mjölk, mjölkpulver och vaniljextrakt och dekorerade med vackra jordgubbar halveras.

12. persika short vegan glutenfri: ingen bakning, denna tårta med "gourmet airs" går en vacker och full av vitaminer och fibrer recept. Dess massa är beredd med linfrömjöl, riven kokos, havre och torkade dadlar, och sötad med kokos socker. För fyllningen persikor skuren i tunna skivor och gelé av samma frukt att lägga krämighet till söta ..

Läs också: 18 Ingen cakeägg recept för dig att prova

13. shortcake och choklad banan kula: att göra gräddan av denna vackra söta, författaren använt banankulor, som köps från någon godisbutik, grön banan biomassa och varmvatten. Sedan dess bas görs med mörk choklad och kokosolja för smörjning former. Lätt att göra, men med en visuell helhet speciell.

Mousse, puddingar och custards

Foto: Play / Fit Food Idéer

Foto: Play / Fit Food Idéer

14. Mango Flan med ingefära och mynta: för dem som gillar en enkel dessert, uppfriskande krämig och låg i kalorier, är detta det perfekta valet! Med få ingredienser, är detta flan ett bra val för varmare dagar, som ingefära och mynta föra en friskhet till dessert. Väl värt ett försök!

15. Coconut Manjas med passionsfrukt sås: mild smak av dessert, är indicerat för de människor som gillar att söta smaken, men vill undvika överdrift. Tillsammans med en läcker passionsfrukt sirap, har denna kombination allt för att vinna showen.

16. Cream Papaya fit: hemligheten bakom detta recept är användningen av frysta papaya bitar. Dessa att bli slagen i en mixer säkerställa saftig konsistens av denna maträtt. Dessutom är denna frukt rik på näringsämnen, antioxidanter, vitaminer och mineraler, i egenskap av till förmån för tarmmotilitet.

17. tapiokapudding med kokos: vegan dessert pudding använder denna tapioka gummibas som en ingrediens. Detta tillsammans med hemlagad kokosmjölk, farinsocker, kokos och vaniljextrakt förvandlas till en läcker maträtt och praktisk, perfekt att serveras med en kolasås.

Läs också: 100 recept laktosfria måltider för friska och välsmakande

Foto: Uppspelning / Fru-Frukt

Foto: Uppspelning / Fru-Frukt

18. vaniljpudding med fruktsallad: med användning av en pudding socker förberedelse till noll, författaren till en läcker maträtt fruktsallad. För att garantera en större variation av näringsämnen till plattan, är det giltigt att använda en blandning av frukt, lägga till mer näringsvärde till dessert.

19. Chokladmousse: Lätt att förbereda, använder denna chokladmousse ett paket för pudding förberedelse redo, tillsammans med kakaopulver skummjölk, sötningsmedel och äggvitor för att säkerställa den luftiga textur söt. Att piffa, semisweet choklad rutor hackade ge pricken.

20. Passionsfrukt mousse: mousse ett annat alternativ, använder detta recept bara naturliga ingredienser. Bara träffa passionsfrukt massa med låg fetthalt yoghurt och frysta bananer. Enkel att göra, pose serveras i den egna fruktskal, vilket ännu vackrare presentation.

Glass och variationer

Foto: Uppspelning / Ananas och Mint

Foto: Uppspelning / Ananas och Mint

21. banan glass: lättare omöjligt: ​​här fryst banan är basen i glassen. Om så önskas, genom att lägga till kakaopulver, kanel och protein, har du en god glass choklad super lätt att göra.

22. frysta jordgubbar: med bara två ingredienser du laga en god frysta jordgubbar. Enkelt slå frysta jordgubbar med kalori bay yoghurt (ljus eller skumma). Resultatet: en god och superlätt dessert.

23. Fryst yoghurt hylsa: ett annat exempel, i vilket fryst frukt när det blandas med yoghurt kan resultera i en välsmakande efterrätt. Här de utvalda frukterna var banan och mango med jordgubbsyoghurt. Läcker och lätt att göra.

Foto: Uppspelning / Forma Affection

Foto: Uppspelning / Forma Affection

24. yoghurtglass med hallon: en lätt att framställa glass, basingredienserna var naturlig yoghurt med mjölk och honung. Efter frysa dem, bara bearbeta dem och servera god glass med hallon. Helst tjäna det efter montering av plattan och inte frysa det, annars kommer att bli mycket svårt. Vacker och praktisk.

25. Glass Acerola: återigen en enkel glasstillverkning: grekisk yoghurt smoothie med frysta acerolas. Om du vill ha lite mer söt, tillsätt honung och sirap och njuta av en läcker och naturlig glass.

26. Popsicle frukt och kokos vatten: förutom vacker, är detta Popsicle praktiskt och ett bra alternativ för de varmare dagarna. För att förbereda det, lägga till olika frukter i forminha popsicle lade tandpetare och komplett med kokos vatten. Nu är det bara att ta detta tropiska dessert.

Vara en noggrannare recept eller praktiska tallrikar och enkel att förbereda, alternativ för att njuta av en god dessert ljus är många, bara släppa loss kreativiteten och sätta "hands-on". Njut och unna dig själv.