8 spenat suffléer överraskning för dig i köket

Bild: Big Oven

Du kanske inte vet, men spenat är mycket rik på kalcium och protein. Dessutom har anläggningen antioxidant och anti-inflammatoriska komponenter som bidrar till en väl fungerande kroppen. Är det inte bra att förlita sig på livsmedel som gör så bra för vår hälsa? Ännu bättre när de är en del av recept som är oemotståndlig och mycket lätt att göra, vilket är fallet med souffle.

Klassiska franska rätter, souffle (franska "sufflé", "blåst") är en mycket lätt rätt gjord i ugnen, vilket vanligtvis tar vid sin bas en kombination av äggvitor, äggulor och vit sås (eller béchamelsås) .

Men med lite kreativitet och inte rädd för att sätta händerna smutsiga, kan du uppfinna nya möjligheter i ditt kök och överraska familjen med ovanliga alternativ - men utan att förlora smak.

Kolla in åtta recept souffle ledande Popeye favorit grönsak som en viktig ingrediens. De har en kon på utsidan och krämig inuti är mega.

Fungera som ett komplement till fisk, kyckling och rostade kött. Eller som en huvudrätt det. Du bestämmer! ��

Läs också: 50 recept tapioka för dig att njuta av ett hälsosamt sätt

1. enkel spenat souffle

8 spenat suffléer överraskning för dig i köket

Bild: Taste

Om du aldrig har gjort en souffle tidigare, är detta ett bra recept. Du kommer att behöva en halv ett paket av spenat, grönsaksbuljong, smör, mjöl, mjölk, riven parmesanost, två ägg, salt, peppar och muskot. En hemlighet är att laga spenaten i grönsaksbuljong, vilket ännu mer smak på din maträtt. Gillar? Full recept här.

2. Spenat souffle med bacon

8 spenat suffléer överraskning för dig i köket

Foto: Uppspelning / Oslaine Arts

Knappast ett recept som tar bacon bland ingredienserna är dålig, är det inte? Dessutom detta recept här du använder mozzarella och parmesanost. Souffle bildar en läcker kon på toppen och insidan är squishy och full av smak. Allvarligt, hur man motstå? Se komplett genomgång.

3. Spenat souffle med tofu

8 spenat suffléer överraskning för dig i köket

Bild: Living Söta Moments

För dem som älskar en touch av kreativitet när du lagar mat, är detta recept bokstavligen en full tallrik. Förutom välsmakande, det är rik på kalcium och ganska enkelt att göra. Kombinationen av spenat med tofu är häpnadsväckande, och slutresultatet är en lätt och mycket välsmakande souffle. Pricken: ost bitar gruvor över skålen från ugnen. Hmmmm! Kolla in framställningsmetoden.

4. frisk spenat souffle

8 spenat suffléer överraskning för dig i köket

Bild: alla bite

Detta spenat souffle recept tar olika ingredienser: kokosolja (kan även användas extra virgin olivolja eller ghee smör) och kokosmjölk (som kan bytas ut mot andra vegetabiliska mjölk i ditt val såsom ris mjölk eller brun). Han var nyfiken på att se hela receptet? Här.

5. Spenat sufflé utan gluten

8 spenat suffléer överraskning för dig i köket

Bild: The Butcher och The Baker

Ett utmärkt val för den som söker en hälsosammare kost är souffle en reciterar som lätt kan anpassas för dem med restriktioner på mat. I fallet med denna version, till exempel, kommer inte något med gluten. Bland ingredienserna är ett glas yam mjölk och 5 matskedar av brunt rismjöl. Se den fullständiga listan och framställningsmetoden här.

Läs också: 56 extremt mångsidig och välsmakande mixer paj recept

6. Enkel spenat sufflé utan gluten och laktos

8 spenat suffléer överraskning för dig i köket

Bild: Alive Magazine Online

En mer lätt alternativ, gluten och laktos. Kom ihåg att souffle bör gå direkt från ugnen till bordet och det är normalt att det är mer murchinho efter en viss tid. Detta recept är mycket välsmakande och har en hög avkastning. Perfekt för servering dessa luncher med hela familjen, du vet? Här är hur man förbereder.

7. Spenat souffle gluten och laktos temperadinho

8 spenat suffléer överraskning för dig i köket

Bild: Spara Skillet

Spridningen av detta recept är att den traditionella gräddfil ersätts med sojagrädde. Oregano, persilja och örter är kryddorna valt att lämna spenat souffle med vilja ha mer. Vem har sagt att mat utan laktos inte kan vara en fröjd? Se hela receptet.

8. Spenat Souffle passform

8 spenat suffléer överraskning för dig i köket

Bild: DJ Foodie

Denna sufflé är läcker och bra att ge denna sort i kosten. När sufflé är brynt, ta bort från ugnen och kan smaka ... eller sätta riven ost på toppen att Gratäng! Det verkar oemotståndlig, eller hur? Se steg-för-steg recept video.

Vilken av dessa recept du kommer att uppleva i dag? Berätta i kommentarerna! Och glöm inte att dela det här inlägget med den vän som är kär i spenat.

Läs också: 10 livsmedel rikaste i järn