16 kyckling escondidinhos för praktisk och full av smak måltid

Foto: Uppspelning / No mått

Det började troligen i nordöst, med den berömda Escondidinho ryckiga, som gradvis var att erövra Brasilien. traditionellt består av kassava mosade kött lager drog på mitten och torkad riven ost på toppen.

Arrangemanget av plattan mycket nöjd och gav vika för de mest skiftande kombinationer av beståndsdelar! Således tycks det, som föddes hönan Escondidinho, bland andra versioner (palmetto Escondidinho, kött, räkor och mer).

Tillverkad med mosade kassava, pumpa, potatis eller sötpotatis, till exempel kyckling Escondidinho utmärker sig för att vara en komplett maträtt, som mycket väl kan serveras helt enkelt med ett blad Saladinha. Rende tillräckligt och det är fortfarande ekonomiskt.

Men visst, den viktigaste pluspoäng av kyckling Escondidinho är kan göras på många olika sätt, med många eller få ingredienser, återanvända det som vi redan har hemma eller med hjälp av kreativitet! Låt dig inspireras av recepten nedan:

traditionell Escondidinhos

16 kyckling escondidinhos för praktisk och full av smak måltid

Foto: Uppspelning / foton på bordet

1. Escondidinho kyckling med potatismos: ett bra recept för dem som vill lämna en maträtt klar i förväg och dagen bara gratängen. Bra tips för lunch på helgen, till exempel. Förutom praktisk, är en maträtt tillsammans med sallad, säkerställer redan en komplett och balanserad måltid.

Läs också: 23 recept med sötpotatis att pumpa dess meny

2. krämig potatis med kyckling Escondidinho: att göra denna läckra maträtt, du kommer endast att använda potatis, smör, gräddfil, sojaprotein, hackad kyckling, tomatpuré, cream cheese, lök, parmesanost, vatten, salt och pimenta- i riket.

3. Escondidinho kyckling mikrovågsugn: super lätt att förbereda, kommer du bara använder potatis, kyckling, smör, mjölk, lök, vitlök, persilja, gräslök, parmesan, svartpeppar kungariket och cream cheese.

4. Escondidinho kyckling med potatis och Oliver: förutom att vara välsmakande, tilltalar många smaker! För att inte nämna att intäkterna från potatis alltid välkomna! För att följa, är toppen ris med broccoli.

5. Escondidinho kyckling med potatis, kål och morötter: för en komplett och välsmakande måltid! Utöver de viktigaste ingredienserna, kommer du att använda olja, vitlök, tomater, smör, vetemjöl, curry, salt, peppar och parmesanost.

6. Escondidinho kyckling med gul sötpotatis och ostmassa: ett recept som går bra med sallader och det är en "ben upp" att ha i frysen eller i mindre portions, eftersom det är perfekt för en snabb lunch eller middag när hungern är stora och tiden är kort.

Läs också: 25 bakade ris recept för dig att prova

7. Escondidinho kyckling med gul sötpotatis och parmesan: recept görs med strimlad kyckling bas temperadinho väl med vitlök, lök och med lite tomatpuré och buljong att stanna fuktig och täckt med en krämig potatismos baroa. Denna typ av maträtt som gläder alla!

8. Escondidinho kyckling med sötpotatis: Friska och välsmakande mat. Kombinationen av kyckling med sötpotatis är en av de darlings i fitness världen, både för näringsfrågor som smak! Bra val när du vill äta bra men utan att fly dieten.

Escondidinhos utarbeta

16 kyckling escondidinhos för praktisk och full av smak måltid

Foto: Uppspelning / Fru-frukt

9. Escondidinho kyckling stroganoff: ett annat sätt att äta stroganoff, som är täckt med en läcker potatismos. Sedan helt riven parmesanost, för att avsluta med allt!

10. hillbilly kyckling med polenta Escondidinho: recept som är ansiktet of Mines. Kombinera majsmjöl mush, och ekologisk kyckling trädkaktus (knoppar kan användas i eller skivas). Spetsen är att göra enskilda skålar (se till att är brandsäkra).

11. Escondidinho kyckling med cream cheese och kassava: en fullständig och välsmakande maträtt. Utöver de viktigaste ingredienserna använder du smör, gräddfil, mozzarella, muskot, svartpeppar rike, salt, morötter, lök, tomater, vitlök, majs, parmesan och lukt-grönt.

Läs också: 30 praktiska recept med köttfärs att lägga till din meny

12. Escondidinho kyckling med mosad blomkål: en maträtt som ger tillräckligt. Du kommer att använda strimlad kycklingbröst, tomatsås, persilja, blomkål, mjölk, saffran, salt, peppar, olivolja och parmesan.

13 olika kyckling Escondidinho: perfekt när du vill ha en hemlagad mat, men också inte vill tillbringa mycket tid i köket. Du kommer att behöva strimlad kycklingbröst, lök, olivolja, morötter, champinjoner, tomatextrakt och salt.

14. falska kyckling Escondidinho: en lätt recept, men inte mindre välsmakande. Du kommer att använda i stort sett vitlök, lök, kycklingbröst, citron, svartpeppar rike, grädde lätt ricotta ost, ljus färskost och parmesan.

15. laktos kyckling Escondidinho: du kommer att använda salsa (kassava eller vita morot potatis) potatis, strimlad kyckling, tomat, lök, grön krydda efter smak, havssalt, olivolja och äggula för att borsta. Om du gillar någon ost utan laktos, kan du också lägga till att ge en smak till skålen mer.

16. funktionell kyckling Escondidinho: en praktisk recept, behöver du bara några ingredienser redo i kylen eller frysen kommer en mixer eller matberedare och funktionell Escondidinho med pumpa och bananer biomassa vara redo!

Läs också: 23 recept för jerky Escondidinho för alla

En praktisk, full och välsmakande maträtt ... Det är ingen tillfällighet att kycklingen Escondidinho är mycket framgångsrik i den brasilianska tabellen!