Lipomax även gå ner i vikt? Läkemedels klargör - Kvinnor Tips

Foto: Upplysningar

För dem som vill gå ner några kilo på vågen, är all hjälp välkomna, förutsatt att de inte erbjuder hälsorisker! För närvarande på marknaden finns det många produkter som lovar att ge en forcinha viktminskning diet, men i en "naturlig" väg.

I detta sammanhang har en produktlinje tillräckligt uppmärksammats av kvinnor: Lipomax, som kan hittas i kapselform eller skaka, och lovar att minskad absorption av fettet i maten, förutom att minska kolesterol.

Flavia de Oliveira José, läkemedelsföretag Söt Flora och koordinator för teknisk kurs i farmaci, School of Health i Piracicaba (Esaup), förklarar att Lipomax är ett kosttillskott och anses inte vara en drog. Den består av polysackarid fiber, och vitamin C.

Enligt tillverkarens produktinformationen agerar polysackarid fiber på ämnesomsättningen i fett absorption av intagen föda och minska kolesterolhalten i blodet.

När de intas med vatten, omvandlar den till ett slags gel som fångar fett i livsmedel, förhindrar deras nedbrytning och absorption av kroppen. Eftersom C-vitamin, potentierar effekterna av polysackarid fiber, förbättra ytterligare absorptionen av fettceller.

Det är effektivt för dem som vill gå ner i vikt?

I Flavia drugmaker anser produkten i samband med en reducerad kaloriintag (lågt kaloriinnehåll), kan bidra till viktminskning regimer. "Om den används enligt anvisningarna, är Lipomax effektiva men, antingen för att minska fett och kolesterol, och även viktminskning", säger hon.

"Kom ihåg att förlora vikt kräver livsstilsförändringar: minska intaget av kaloririka livsmedel (såsom bröd, bakverk, pasta, läsk, alkohol) och fysisk aktivitet. Det är känt att 'mirakel' inte existerar och att en sund viktminskning bör vara långsam, även för att förhindra den fruktade 'dragspelseffekt' ", tillägger han.

Köp Lipomax till lägsta pris!

Lipomax kapslar och skaka Lipomax

Den farmaceutiska Lipomax Flavia förklarar som finns i kapslar (60 kapslar polysackarid fibrer och vitamin C) och även i skaka versionen. "Skakningar är berikade med vitaminer, mineraler och kollagen för att bekämpa flab. Sju individuella påsar av 50g som kommer med skummjölk ", säger han.

Som bör konsumeras

"Det rekommenderas att ta två kapslar av Lipomax tre gånger om dagen före måltid med ett fullt glas vatten. Men påsen skaka måste spädas i 250 ml vatten för att ersätta en måltid om dagen ", förklarar farmaceut.

Också enligt Lipomax tillverkaren information, snabbare resultat, rekommenderas att använda båda produkterna parallellt: ta kapslarna innan du äter mat och ersätta en av de skaka.

Lipomax: hur mycket? Se priser och var man kan köpa

Lipomax även gå ner i vikt? Läkemedels klargör - Kvinnor Tips

Foto: Upplysningar

Enligt den farmaceutiska Flavia, Lipomax kostar förpackning av kapslar 60 runt $ 30 till US $ 40 R. "Kom ihåg att efter ledning av användningen av två kapslar tre gånger om dagen, kommer tre paket att behövas med 60 kapslar per månad, totalt en månadsavgift på cirka R120 $", förklarar han.

Redan skaka paketet innehåller sju individuella påsar och värdet är runt R $ 20 till R $ 25. "Eftersom användningen av förslag är att ersätta en daglig måltid för en påse Lipomax skulle behöva ungefär fyra lådor sammanlagt ett månatligt belopp på cirka R $ 100", tillägger Flavia.

Den Lipomax kan hittas i flera apotek i alla stater i Brasilien. På den officiella hemsidan hittar du en lista med namnen på de platser. Internet kan du köpa Lipomax i kapslar och skaka med bra priser på Netfarma. De levererar över hela Brasilien.

Köp Lipomax nu!

Medan marknadsföra Lipomax är auktoriserat och köpet inte kräver recept, är det värt att konsultera en läkare eller dietist innan konsumerar produkten. Detta är det bästa sättet att veta om det verkligen kommer att vara effektivt för viktminskning diet och även om den inte erbjuder någon risk för din hälsa.

kontraindikationer

Som förklaras av läkemedels Flavia är det kontraindicerat för personer med allergi mot fisk, kräftdjur - som fiber som används kommer från kräftdjur - gravida kvinnor, ammande mödrar och barn. I fallet med skaka, är det kontraindicerat för personer med laktosintolerans eftersom det innehåller uttorkad lättmjölk.

Konton hos dem som tog Lipomax

Renata Lima, 22, student, säger att den första veckan tog vi förlorade tre kilo. Efter det var viktminskning lite långsammare, men ändå tillfredsställande. "Han hämmar aptiten och gav mig en känsla av 'fullkomlighet', det vill säga, det gjorde jag inte äta något för frosseri", säger han. Men hon påpekar att användningen av Lipomax förknippades med fysisk träning och balanserade måltider.

När det gäller Helen Fernanda, 26, sekreterare, resultatet var inte positivt. "Jag tog två veckor och problemen började. Jag kände andnöd, illamående och en hel del irritation. Jag tror att det verkligen går från kroppen till kroppen. Men jag skulle inte rekommendera det ", säger han.

Laura Melani, 31, lärare, tog Lipomax i ungefär en månad. "Jag hade läst en hel del om det och jag var nyfiken på att prova. Jag hade inga biverkningar, men har inte sett resultat. Jag förlora ännu vikt, men i samma takt som redan gallring, genom att göra fysisk aktivitet och kontrollera min kost. Det vill säga, inte på grund av användningen av produkten ", säger han.