Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Ett nytt namn har fått en framträdande plats när det gäller viktminskning: Morosil, ett torrt extrakt erhållet från saften av apelsiner Moro, odlas i Medelhavet, bara området runt vulkanen Etna på Sicilien (Italien).

Bäst av allt: älskling för tillfället är en naturtillgång, det vill säga det är inte en drog och erbjuder inte biverkningar.

Morosil® är en autentisk produkt av Galena, ett företag som distribuerar råvaror till compounding apotek. Den kan manipuleras i kapslar, dospåsar eller införlivas i recept såsom choklad, smothies, juicer och skakningar.

Sammansättning Morosil

Morosil uppstod faktiskt bygger på Medelhavsdieten (redan känd för de många fördelar som erbjuds till hälsa), eftersom Moro apelsin är en viktig del av denna diet.

Claudia Coral, läkemedel och vice ordförande i Galena, påpekar att genom att leva i en hård miljö (vilket gör överlevnad av djur och växter), hade Moro apelsiner behovet av att anpassa sig till olika förhållanden under vilka de är utsatta och på grund av dessa olika klimat- och miljöegenskaper, har en unik sammansättning.

Läs också: 10 matvanor som påskyndar ämnesomsättningen

"Studier visar att Moro apelsiner är den huvudsakliga källan till ett slags röda pigment som kallas antocyaniner, en kraftfull antioxidant som ansvarar för viktminskning. Detta pigment inte finns i andra citrusfrukter. Den innehåller också en hög koncentration av C-vitamin, flavonoider och hydroxikanelsyra syror, "farmaceutisk förklarar Claudia.

I tabellen nedan kan du se vilka som är de viktigaste näringsämnena i Orange Moro (eller röd) i genomsnitt.

Bild: Tips

Bild: Tips

Och med hänsyn till de specifika fördelarna med Moro apelsiner som skapade Morosil - som sticker ut särskilt för att hjälpa till vid viktkontroll, men lovar också andra fördelar.

Fördelar med Morosil

Enligt Gilberto Kocerginsky, ortomolekylära läkare och Andreia Barros, nutritionist, den Linnus Institute (RJ), ses som de största fördelarna med att använda Morosil:

 • viktkontroll;
 • Öka insulinkänsligheten;
 • Minskning av triglycerider och totalt kolesterol;
 • Minska bukfett;
 • Kraftfull antioxidant åtgärder.

Claudia förklarar att på grund av verkan av antocyanin C3G i kroppen blir Morosil en viktig allierad i förvaltnings- och minskningsåtgärder. "På bara 90 dagar har du en förlust på upp till 50% av bukfett. Men i 60 dagar resultaten är redan synliga ", säger han.

Läs också: 10 sätt att känna sig motiverade medan bantning

Men enligt läkemedels fördelarna går långt utöver viktkontroll. "För lägre fettnivåer i kroppen, de aktiva bidrar till en ökad syntes av adiponectin, bistå i ökad insulinkänslighet, är mycket viktigt för glykemisk kontroll."

Morosil hjälper också till att sänka triglycerider och totalt kolesterol, som påminde Claudia. "Vad mer, nya studier visar att förutom de fördelar viktkontroll, Morosil hjälper i vården av leversteatos (ansamling av fett i levern)", tillägger han.

Morosil även gå ner i vikt?

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

På grund av verkan av antocyanin i kroppen har Morosil dykt upp som en viktig allierad i förvaltnings- och minskningsåtgärder, särskilt i buken.

Claudia citerar en färsk studie som publicerades i den ansedda International Journal of Obesity, visade att Moro extrakt erhållet från anrikade saft, kan motverka viktökning och fettansamling induceras i djur matade med en diet med hög fetthalt med fett minskning buken 25 till 50%.

Kocerginsky och Andreia notera att vilken metod som helst användas ensamt för bantningsändamål (utbyte av kroppsfett för mager massa) är effektiv i sig själv. "Användningen av Morosil är ett viktigt verktyg med andra verktyg. alltid ska den enskilde är intresserade av att använda leta efter en sjukvårdspersonal. "

Använda Morosil

Morosil® finns i manipulation apotek. Kocerginsky Andrea och påminna om att det kan administreras i kapslar, dospåsar och sattes till funktionella livsmedel (såsom fasta och snabbdrycker), för viktkontroll.

Den vanligaste formen av dess användning har varit i kapslar, med den aktiva eller i kombination med andra tillgångar.

Claudia påpekar att den vanliga rekommenderade dosen är 400 mg till 500 mg per dag kan delas eller inte. "Morosil inte en viss tid ges", säger han.

kontraindikationer

Kontra, enligt Kocerginsky och Andreia Sao:

 • gravida kvinnor;
 • Kvinnor amning;
 • Barn.

Det är alltid intressant att se en professionell du litar innan du börjar använda Morosil, även om studier inte har utsetts inga biverkningar.

Morosil och Actgym

Föreningen Morosil® Actgym + ™ lockar mycket uppmärksamhet. Enligt Claudia, är detta en komplett lösning för kropps modulation eftersom kapitalförvaltare (internt bruk) och ut (utvärtes bruk) verkar synergistiskt ökar aktiviteten av tillgångar.

"Morosil®, användning i har många fördelar. Actigym ™, använda Out, är en aktiv marin bioteknik erhålls genom att främja integritet muskelfibrer typ I och ökar mitokondriell aktivitet genom att ställa i kroppen och ge tonen till bukområdet, armarna och skinkor, "sade apotekaren.

"Indikationen är Actigym ™ tillämpas i önskade regioner (armar, lår och buk eller vid behov) två gånger dagligen", förklarar Claudia. Redan Morosil, återkallelse, förbrukas genom kapslar, dospåsar eller sättas till funktionella livsmedel.

Morosil och andra föreningar

Den Morosil kan fortfarande hanteras tillsammans med andra tillgångar. Därför är den idealiska att söka professionell vägledning för att säkerställa en anpassad formel som bäst passar dina behov, vilket garanterar ännu bättre resultat.

Claudia citerar några exempel på inomhusbruk (Vid användning):

 • Morosil® + Kaktusar-Nea ™: stöd för att minska bukfetma och vätskeretention.
 • Morosil® + Saffrin: samarbete begränsning och minskning ångest.
 • Morosil® + ID-ALG ™: begränsande åtgärder med olika och komplementära mekanismer.

Han blev intresserad av de fördelar som Morosil kan erbjuda? Rådgör med din läkare och / eller dietist för att ta reda på vilken är den bästa formel för dig att gå till ett apotek hantering av sin stad.

Kom ihåg att alla produkter "gör underverk." För att verkligen betydande resultat, är den idealiska att associera användningen av Morosil (ensam eller med mer aktiv) med en hälsosam kost och fysisk aktivitet.