Cervicit - Kvinnor Tips

Den cervicit är en inflammation i livmoderhalsen (cervikal). Vanligtvis presenterar i sin bakterieformen. Det kan orsakas av bakterier som överförs via oskyddat samlag eller genom egna bakterier i vaginal flora.

Den kroniska cervicit detekteras genom histologisk diagnos, dvs materialet uppsamlas i screeningtestet analyseras.

Medan kronisk cervicit inte är allvarlig, akut cervicit i aktivitet, är en allvarlig sjukdom som måste behandlas för att förhindra inflammatoriska sjukdomar eller värre komplikationer såsom infertilitet. Till skillnad från kronisk, verkar det inte i resultaten av förebyggande, kan deras närvaro endast upptäckas vid tidpunkten för gynekologisk undersökning.

Den huvudsakliga bakteriella cervicit kontrakterade genom samlag är klamydia och gonorré och de är bland de största orsaken till infertilitet.

symptom

Tyvärr, de allra flesta kvinnor som har bakterien cervicit aktivitet inte känner några särskilda symtom, vilket gör diagnos. I vissa fall kan du uppfattar närvaron av purulent flytningar, smärta under magen och när det finns röra slidan eller kön, kan också vara blödning under sex och obekväm urinering. Vissa kvinnor har feber när sjukdomen yttrar sig.

förebyggande

Den viktigaste formen av förebyggande är att undvika direkt kontakt under sex genom att alltid använda kondom. Så att du inte kontrakterade bakterierna genom samlag. Men mot cervicit orsakad av bakterier som finns i slidan det finns mycket att göra för att förhindra det.

I det här fallet är det viktigt att alltid göra regelbundna tester för att hitta sjukdomen så tidigt som möjligt och börja lämplig behandling.

Om du misstänker att du kan uppleva problem, tveka inte att boka tid hos din gynekolog så fort som möjligt. Kom ihåg att när det gäller sjukdomar, ju tidigare du börjar behandlingen, desto bättre möjligheter att tillfriskna.

behandling

Det första steget att ta är att leta efter en gynekolog för att genom gynekologiska undersökningar han kan göra en korrekt diagnos av problemet.

För att behandla cervicit är administration av antibiotika göras för att agera specifikt på bakterier som orsakar inflammation.

Även när det finns misstanke och testet identifierar inte förekomsten av bakterier på webbplatsen, är det idealiskt att hålla behandlingen som en resurs för att undvika ytterligare problem i framtiden.