Vilka är de mest gödning drycker? - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

diversifierade val av drycker är inte saknas. Med eller utan alkohol, de är närvarande på happy hour med vänner, drinkar i företaget eller händelser. Det finns också de som erbjuder något hot mot diet, såsom fruktkött med en liten mängd alkohol, eller hur? Fel!

"Mängden av kalorier är relaterad till mängden alkohol mestadels. Drycker med högre alkoholhalt är mer kalori ", förklarar Mariana Ribeiro nutritionist, företaget Frozen Sonia. Så mycket uppmärksamhet åt vad du dricker!

Till skillnad från vad många tror, ​​är öl en dryck som har en lägre alkoholhalt: 3% till 8%. "Problemet i krävande det är bara det belopp du dricker och feta snacks som ofta åtföljer den", säger nutritionist. För dem som uppskattar gott vin, Detta innehåll ökar. "Vin är ungefär 12% och destillerat 40 till 50% alkohol" komplement.

Sättet att förbereda drycken är också en avgörande faktor. "Mängden kalorier ändras också i enlighet med deras framställning. En caipirinha görs med cachaça, frukt och socker, kommer att bli mycket mer kalori än den version av drycken med skull, frukt och sötningsmedel, till exempel ", säger Mariana.

Alkoholhaltiga drycker tenderar att gå upp i vikt mer än alkoholfri?

"Alla alkoholhaltiga drycker innehåller etanol som, när den metaboliseras av kroppen, omvandlas till kolhydrater producera 7 kilokalorier per gram. Vad skiljer sig från en annan dryck är just mängden alkohol. Den högre alkoholhalten, desto fler kalorier drycken kommer att ha ", säger Mariana.

Destillaten såsom konjak, whisky och vodka, till exempel, ge omkring 240 kcal per 100 ml. "Vin ger 85 kilokalorier och 70 motsvarande alkohol och 15 som redan finns kolhydrater i drycken", sa nutritionist.

Som inte avstå en burk öl, titta på balansen! "Mängden 100 ml öl ger ungefär 45 kilokalorier halv och halv av etanol från kolhydrat. Jämfört med läsk, att trots sockret ger ca 40 kalorier per 100 ml, alkohol göda mer ", säger Mariana.

Hur att dricka utan att bli tjock?

Det är nödvändigt att dricka med måtta! "Ingen användning väljer en drink med mindre alkohol och färre kalorier, men i slutändan överdriva dosen. Ibland är det bättre att välja den starkaste dryck och därför mer kalorier, men dricka mindre. Ett glas rött vin dagligen, till exempel, är bra för kardiovaskulär hälsa på grund av dess stora mängden flavonoider. Vinet har högre alkoholhalt, har fler kalorier, men i måttlig mängd är mycket bra för hälsan, "råder nutritionist.

Sake, till exempel, är också stor satsning och mindre kalori. "Välj en frukt inte alltför sura och som inte kräver en hel del socker till förmån! Förbered drink med en mer docinha frukt som vattenmelon, till exempel, och lägga till sötningsmedel är en väg ut. För mer disciplinerad kvinnor, drycker med lägre alkoholhalt och intas i små mängder är idealiska val ", säger Mariana.

Akta dig för snacks! "Undvik fettrik alternativ," råder nutritionist. Mariana rekommenderar också aldrig dricka på fastande mage och alltid göra en lätt måltid innan du dricker alkohol. Halvtids konsumtion av drycken med vatten är också mycket viktigt. "