Hur man äter utan att bli fet - Kvinnor Tips

Att ha en rätt kost, Det är viktigt att inte ge upp frukost, lunch och middag. Och du har fel som tror att gå ner i vikt, måste du minska mängden mat. Förutom de tre huvudmåltiderna, måste vi äta däremellan. en balanserad kost frågar upp till fem måltider per dag.

Den stora hemligheten till äta utan att bli fet, mat är upp måttligt vid olika tider på dagen, vilket ger intervaller på två till tre timmar mellan varje måltid. Ett annat viktigt tips är att alltid välja hälsosammare mat för att få fram menyn.

Kolhydrater, proteiner, regulatorer mat och bra fetter är grundläggande källor av mat som ska ätas i tre huvudmåltider av dagen.

frukost

Vid frukosten, bör maten vara hög i kolhydrater, som finns i bröd, protein, som finns i mjölk och mjölkprodukter och tillsynsmyndigheter måste innehålla livsmedel såsom frukt.

lunch

Till lunch, måste maten vara balanserad. Två stora matskedar av ris eller fyra grunt, en böna skal och en sallad desserttallrik är tillräckliga. Komplementproteiner med plattan. Ät en biff, som ska grillas och har palm storleken på din hand.

middag

Till middag föredrar ljusare biljettpris, rik på kolhydrater, protein och bra fetter. Istället för att äta rött kött och tung, välja vitt och ljus kött som fisk och kyckling.

Mellan måltiderna, välja livsmedel som garanterar energi till kroppen, särskilt på eftermiddagen. Det kan vara en naturlig smörgås, yoghurt, flingor bar, granola, mjölk och frukt.