Hur ta hand om skönhet och personlig hygien - Kvinnor Tips

För att hålla din intima område alltid vackra, friska och lukta är det nödvändigt att ta hand om henne med stor ömhet. Följande är tips för dig capriche i intimhygien och låt din alltid ganska intim området och fri från dålig lukt.

Skönhet och kvinnors intimhygien

En kvinna som gillar att ta hand om, inte bör titta bara på vad som är extern och alla ser, som kläder och smink. Det är nödvändigt att behandla det inre området samt ett område som förtjänar engagemang så att du alltid frisk och därför vackert.

Det är känt att dålig vård kan orsaka sjukdom i regionen och lämnar den med sår och stank. Och det är inte vad en kvinna vill ha, eller hur?

En av de åtgärder som ska vidtas med den intima delen av kvinnors hårborttagning. Genom hårborttagning tekniker kan du lämna den vackraste område med en aspekt ren.

De mest populära teknikerna idag är vaxning, laser hårborttagning och hårborttagning med pulserande ljus. Eftersom de två sista löfte nästan permanent resultat och hud fri från skador.

En nackdel för hårborttagning med varmt vax är att det kan bränna regionen och gör det mörkt och också lite slappa. Men raka ljumsken med kallt vax kan verka som en oändlig tortyr.

Laser hårborttagning är smärtsamt, men de som använder den kan hantera smärtan att njuta av varaktiga resultat. Hårborttagning med pulserande ljus gör ont mer, men resultaten är långsam ska visas.

Med så många alternativ ger ingen ursäkt för att lämna det inre området överges, så håll denna del av kroppen alltid rakat och vacker.

Vården av hygien kvinnors intima regionen är oerhört viktigt att hålla det vackra och friska. Kolla intimhygien tips:

 • föredrar alltid bomull underkläder och undvika det syntetiska material eller för hårt underkläder;
 • Lämna alltid kör ventilationen i intima området, undvika åtsittande kläder och sova utan underkläder när det är möjligt;
 • låna aldrig någon och trosor för någon, personliga saker och hygien bör vara individuella;
 • Låt inte torra trosor i täppt plats, låt ventilera luften och sätta dem i solen om möjligt, för att hindra dem från att få fuktig och svamp;
 • Undvik också att absorbera och doftande toalettpapper eller färg - dessa kan orsaka allergier;
 • Använd kondom för att förebygga sjukdomar och skölj inre området efter samlag för att undvika irritation;
 • Föredrar använda varmt eller kallt vatten i det inre området för att förhindra irritation på slemhinnan i vagina;
 • Föredrar neutrala eller glycerin tvål. Även intima tvålar är specifika för denna region, är de inte alltid rekommenderas för personlig hygien;
 • Rengöra den från framsidan till baksidan efter urinering eller avföring och om möjligt tvätta regionen;
 • Om du är rinnande, kan du använda dagligen skyddande underkläder och gör rengöring med intima våtservetter, men ändra vakten varannan eller tre timmar;
 • Lämna aldrig pad eller tampong på dig hela dagen, byt ut produktrekommendationer.

Denna vård förebygger problem med gynekologisk ordning som kan äventyra inte bara hälsa, men också skönheten i din intima område, vilket leder till obehagliga lukter och irritation och andra symptom värre. Så, ta hand för att undvika obehagliga och pinsamma situationer och tecken det är något fel konsultera en gynekolog.