5 livsmedel som inte får fett så mycket som de verkar - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Det finns en deprimerande del av alla dieter för viktminskning: det finns många läckra livsmedel som är helt förbjudna från att äta dem som vill torka ett par extra pounds. Men vet att detta beslut inte behöver vara så radikal. Detta beror på att ibland är de inte lika skadliga för hälsan som de verkar, och om ätas med måtta, kan vara en del av din kost utan fel! Den nutritionist Marina Donadi förklarar hur du kan lägga till några av dessa "bad guys" i deras dagliga utan att skicka dina ansträngningar ner i avloppet. Kolla!

1. Pizza

Pizzorna är ofta förbjudna från kost viktminskning. Men överraskande, är det möjligt att se positiva punkter i denna mat: tomatsås är rik på lykopen, som verkar mot cancer och hudens åldrande; eftersom osten är hög halt av protein, essentiella näringsämnen till kroppen. Inte förstöra diet, är det viktigt att göra bra val. En mozzarella pizza med bacon, till exempel, kan uppgå till mer än 400 kalorier, medan pizza tonfisk har cirka 200 kalorier.

Därför föreslår nutritionist Marina Donadi några tips: välja fullkornspasta i stället för traditionella, eftersom de är en källa till fiber; vita ostar är hälsosammare alternativ eftersom de har mindre mättat fett än gul; ge företräde till fina pasta; Slutligen, tunga fyllningar som bacon och pepperoni, kan undvikas. "I stället väljer pizzor med grönsaker, som är lågt kaloriinnehåll och rik på näringsämnen, vilket bör garantera mättnad med cirka två stycken", säger han rekommenderar.

2. Popcorn

Popcorn på bio? Diet, inte alls! Och det med rätta: en stor pott av film popcorn med smör kunde nå nästan tusen kalorier! I allmänhet är det mycket fett och är full av natrium. Men, till skillnad från vad det kan verka, är det stora problemet att förbereda, inte maten.

Popcorn kan verkligen vara frisk! Detta beror på att en källa till kolhydrater full, så rika på fibrer och har antioxidanter som minskar risken för hjärtsjukdomar och även vissa cancerformer. Men i filmen, läggs de stora delar av fett för att få ännu mer aptitlig. Att äta popcorn "bra", förbereda hemma och undvika smör, minska (eller eliminera) olje förberedelse och tillsätt lite salt.

3. Popsicle

I denna värme, vem kan motstå en Popsicle? Tja, "Vem är diet" skulle vara ett bra svar. Det är vettigt: a popsicle täckt av choklad innehåller nästan 300 kalorier och packad med mättat fett (som är relaterad till hjärt-kärlsjukdom). Men lyckligtvis finns det mycket hälsosammare alternativ på marknaden. Frukt popsicles är mindre kalorier och även uppfriskande! En citron popsicle har omkring 50 kalorier och är fettfri. Är det inte ett bra alternativ?

4. Sandwich

Han gav denna önskan att äta ett mellanmål, men du vill inte att hålla din fot i jackfrukter? Misströsta inte! Snacks vanligtvis undvikas i kosten, men är inte alltid så illa som de verkar. Bara undvika några höga kalori ingredienser som bacon och rött kött.

För en smörgås, nutritionist Marina Donadi ger några tips: Byt vanligt bröd helhet, vilket är en källa till fiber; för påfyllning, (den ankungar är ett bra val) insats på kycklingfilé eller kanske i en hemmagjord hamburgare gjorda med mager köttfärs; vita ostar är också bättre än de gula, eftersom de innehåller mindre fett; Slutligen lägger salladen du föredrar exempelvis sallad och tomater.

5. iskaffe drink

Du älskar frappuccinos, men är säker på att de har möjlighet att förstöra din diet? Därför, för allt finns det en lösning! En stor frappuccino med vispgrädde innehåller cirka 480 kalorier, och detta är verkligen overkill. Men vet: en liten, utan vispgrädde cup har bara 90 kalorier. Hur är det? Så du kan döda viljan utan att förbruka mer kalorier än planerat.

Kom ihåg att framgången av kosten är i balans. Göra bra val och leva ett hälsosammare liv!