Hur man identifierar att du är med urinvägsinfektion? - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

ländryggssmärta, ökad frekvens av att gå på toaletten och obehag vid urinering. Dessa symtom i kombination med feber kan innebära att du är infekterad urin. Men för att få en korrekt diagnos, ett enkelt urinprov typ 1 upptäcker antalet leocócitos, försvarsceller i kissa.

Om testet detekterar närvaron av många leocócitos är ett tecken på att det finns eventuella bakterier som föreligger i urinvägarna, vilket orsakar infektion. Därför är det viktigt att söka läkare så att orientera ideala läkemedel för att behandla problemet.

Behovet av att gå på toaletten oftare också innebär att något inte står rätt. "I urinvägsinfektion finns brådskande att säga brådskande gå på toaletten, brännande vid urinering, smärta under magen, mycket stark lukt i urinen, och ibland kan det bli mer koncentrerad", förklarar medicinska Cristiane Braga.

Cristiane säger att urinvägsinfektion är vanligare hos kvinnor, men förekommer också mindre ofta hos män. "Urinvägsinfektion är tydligare hos kvinnor på grund av urinröret är mycket kortare än hos män. Och kan det vara kontaminerade med avföring eller slidsekret. Det är mer mottagliga människor, även på grund av lågt motstånd ", förklarar han.

Se upp

Observera färgen på urin är också nödvändigt. Helst är tonen jämn och tydlig. Om du är mer gulaktig, kan innebära brist på hydrering i kroppen, vilket kräver användning av vatten oftare under dagen.

Om du märker att det finns blod när man kissar, bör försiktighet iakttas eftersom det innebär att du kan vara med någon form av infektion, behöver du inte leta efter expert för att undersöka den på bästa sätt och styra vilka mediciner är idealiska. "Behandlingen måste genomföras och riktas av en läkare. Den består av orala antibiotika och ibland orala antiiflamatórios "rekommenderar läkaren.

Hur kan man förhindra?

Drick minst 1 liter vatten om dagen är viktigt eftersom det hjälper till att förebygga inflammation, infektion och även celluliter eftersom genom urinen, är det möjligt att eliminera gifter i kroppen.

Caprichar i intim hygien är också viktigt, eftersom det är genom som tar bort rester och förhindrar spridning av bakterier. Med hjälp av intim tvål rekommenderas också, men det är nödvändigt att uppmärksamma och använda dem med balans, är det nödvändigt att bevara bakteriefloran att upprätthålla pH i regionen.

Det absorberande också måste bytas ut minst en gång en timme. En kvinna ska inte sova med intern och dessa måste bytas varannan timmars användning.

Cristiane rekommenderar också konsumtionen av juice och te när det är möjligt. "Förebyggande görs också med rätt intag av vätskor såsom vatten, juice och te. Beroende på fallet, är användningen av vitamin C och / eller tranbär rekommenderas för att förhindra återfall ", föreslår han.