Hur man undviker reflux - Kvinnor Tips

Denna sjukdom kännetecknas av symtom som halsbränna och uppstötningar - som är återkomsten av maginnehållet till matstrupen. När vätskan som används av magen för att matsmältningen är mycket sura, orsakar denna sjukdom en hel del obehag i halsen området och bör behandlas på rätt sätt för att inte utvecklas till något mer allvarligt.

Diagnosen kan göras genom patientrapporter och vissa tester. Det finns behandling med läkemedel, men den ideala är att undvika vanor som orsakar kramper.

Emellertid kan mer allvarliga fall behöver operation för att rätta till problemet.

Den gastroesofageal refluxförekommer i livet på upp till 12% av brasilianare och om du är en del av denna del av befolkningen som lider av problemet, kolla in tips för att lära sig att förhindra reflux kriser.

förebygga kriser

För att minska dina chanser att drabbas av en reflux kris är det viktigt att satsa på närings utbildning och ändra några vanor. Kolla in några tips så att du har mindre gastroesofageal reflux kriser.

En av de viktigaste tips för att undvika problemet är att dela dina måltider i små portioner under hela dagen. Det rekommenderas inte att rejäla måltider och äta för mycket på en gång, eftersom det kan underlätta uppstötningar av maginnehåll.

Bra tugg är också viktigt att förbättra matsmältningen och minska risken för att ha gastroesofageal reflux esofoágico. Det finns vissa livsmedel och vätskor du bör äta med måtta så att reflux krisen inte sker, kontrollera vilka är:

  • kaffe
  • läsk
  • citrusjuicer
  • helmjölk eller fett
  • Kosttillskott Vitamin C
  • mycket feta livsmedel
  • stekt mat
  • choklad

Det bör skäras tobak och alkohol till reflux förekommer inte. Det rekommenderas också att ta vätskor endast en viss tid efter måltiden och aldrig tillsammans med mat.

Ett annat tips är att undvika fysisk träning eller ligga ner efter en måltid. Eftersom detta kan underlätta uppstötningar.

Om efter att följa dessa tips du fortsätter att ha frekvent reflux kriser, är det bäst att söka läkare för honom att diagnostisera och ange den lämpligaste behandlingen.

alltid vara mycket försiktig med hem recept som lovar att avsluta problem och kom ihåg att ta hand om mat, närande frisk, det är en viktig punkt för att undvika krångel reflux.