9 enkla sätt att justera din kost för att gå ner i vikt - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

I motsats till vad många tror, ​​är det inte nödvändigt att ändra diet för att gå ner i vikt. Bara hitta några sätt att justera makt, med små åtgärder som kan göra hela skillnaden i tid för att gå ner i vikt.

Förändringar är enkla och samtidigt, en av de bästa sätten att gå ner i vikt, eftersom de gör att du kan äta vad som används och på samma gång bidra till att minska kalorier! Här är några tips:

1. Drink vatten och äta sallad före måltider

Den första tips är ett av de enklaste sätten att hjälpa diet och börjar även innan du äter. Bara dricka ett stort glas vatten eller äta en sallad med en lätt dressing före måltid. Vatten och sallad hjälper dig att känna full snabbare under din måltid och detta kommer att leda till att du inte äter så mycket. Du kommer inte känna berövas något att äta, eftersom det kommer att känna sig nöjd. Dessutom väljer sallad bidrar till att lägga till mer grönt i kosten, vilket alltid är bra för hälsan.

2. Satsa på fullkornsbröd

Ersätt vitt bröd behandlas med vanlig bröd gör inte så stor skillnad på ditt kaloriintag, men långsiktig hjälp mycket. Hela korn bröd innehåller mer fibrer, vitaminer och näringsämnen. Därför är de oftast träffas mer och under längre tid än de bröd som inte är gjorda av hela korn. Så kommer du inte äta så mycket att tillfredsställa hunger. Dessutom kan kroppen bryta ner dem lättare än vitt bearbetade bröd, och de kommer inte att lagras som fett!

3. Ersätt bearbetade livsmedel

Gradvis ersätta bearbetade livsmedel, som tenderar att vara låg på näringsämnen, vilket orsakar din kropp att söka mer mat för att hitta de näringsämnen den behöver.

4. Ersätt socker med sötningsmedel

Om du vill sockra ditt kaffe eller te med socker, byta till ett sötningsmedel är ett enkelt sätt att släppa oönskade kalorier. Men istället för kemiska sötningsmedel, föredrar naturliga alternativ som är friskare och inte innehåller skadliga ingredienser.

5. Ändra sätt att konsumera såser

I stället för att fylla salladsdressing, placera såsen i en kopp och doppa gaffeln i koppen innan du äter en sallad. Detta kommer att minska sin konsumtion med 80% utan att förlora smak. Om att äta på restauranger, alltid beställa dressing på sidan och helst väljer färre kalorier.

6. Ät långsamt

Om du vill behålla äta några av dina favoriträtter, men också vill gå ner i vikt, försök att äta långsammare. Njuta av varje tugga, tugga väl och vara uppmärksam på din kropp, titta på när han börjar känna mätta. När du får denna signal, sluta äta. Som din mage krymper kommer du få full snabbare och med mindre mängd mat.

7. Sätt tillbaka margarin

Margarinet är gjort av hydrogenerade oljor som produceras kemiskt och har kopplats till viktökning, minskad metabolism och en ökad risk för hjärtsjukdom. Så smör är ett bättre alternativ. Och olivolja ännu bättre, har det hälsofördelar såsom reduktion kolesterol, smöret inte har.

8. Switch sina smaktillsatser

Smörgåsar är alltid en av de favoriträtter hos de flesta människor, men är oftast högt kaloriinnehåll, beroende på dina smaktillsatser. Så om du väljer smörgåsar, föredrar lättare kryddor som senap eller vinäger. Försök också att lägga till kryddor grönsaker, som kommer att hjälpa till att hålla dig full och kommer att hålla dig från att snacking chips eller andra godsaker.

9. Sätt tillbaka glass för yoghurt

Valet av fryst istället för glass, kan du klippa cirka 100 kalorier i genomsnitt. De är så läckra som, men mycket friskare.