Phaseolamine, böna vita protein gå ner i vikt - Kvinnor Tips

Många kvinnor lider på jakt efter lösningar och alternativ lidit i jakten på en smalare kropp. Men rätt mat kan ofta ha mer positiv effekt på hälsa och skönhet behoven hos kvinnor än tillverkade produkter.

Fördelarna med konsumtions Phaseolamin

Den phaseolamine A är ett glykoprotein närvarande i bönan-white bidragande till viktminskning. Detta protein har egenskaper som hämmar nedbrytning av kolhydrater och minska upptaget av socker i kroppen, vilket är en viktig allierad för dem som är överviktiga eller har för att minska några kilo.

Man tror också att bean-vita extrakt är också ansvarig för att förebygga diabetes. Mot bakgrund av detta, blir tillägget av bönor till vitt mjöl som är överviktig och har diabetes allmänt rekommenderas.

Utöver dessa fördelar, den allmänna konsumtionen av bönor hjälper till med mättnad vid varje måltid, vilket gör personen äter mindre. Bönorna bidrar också till en väl fungerande tarmen, eftersom det har stor mängd fibrer.

I Brasilien är det vita bönor mest populärt ätas som en sallad. Men bara hjälper dig att gå ner i vikt när äts råa i form av mjöl. Därför är det viktigt att lära sig att förbereda denna måltid för att sedan öka dina chanser att viktminskning genom att äta phaseolamine A.

Hur man förbereder bönor vitt mjöl

Helst alltid förbereda små portioner mjöl så att det inte förstöra, kolla recept:

  1. Ta bönor vit 250g;
  2. Tvätta servering av bönor med vatten;
  3. Låta bönorna torra på en pappershandduk eller solen (torkningsprocessen inte bör göras i ugnen);
  4. Slipa eller placera bönor i en matberedare;
  5. Passera bönorna vitt mjöl i en sil;
  6. Förvara den i en gryta.

Använda bönor vitt mjöl för att gå ner i vikt

Bean vitt mjöl bör alltid konsumeras en halvtimme före måltid. Placera en matsked mjöl te i ett glas vatten, rör om och drick. Överdriv inte konsumtionen av denna måltid, eftersom biverkningarna är diarré och gasbildning, och inte förstärka effekten av phaseolamine A.