Foto: Uppspelning / Två starkt ljus

Foto: Uppspelning / Två starkt ljus

Äktenskapet är en mycket viktig och betydande tillfälle för kvinnor och allt måste vara perfekt och bli minnesvärd. En mycket viktig faktor för partiet att bli oförglömlig är en uppstoppad dekorativa detaljer.

Planera ett bröllop är en uppgift som kräver tid och engagemang, trots allt finns det många saker som måste lösas och inredningen kan vara en av de mest komplicerade stegen i denna planering, liksom flera miljöer som måste dekor: ceremonin av entrén, altaret, tabeller och alla parti miljöer.

Också ofta dekoration upptar en stor del av budgeten just därför att det är en viktig faktor för ceremonin och samtidigt komplex eftersom mängden saker att dekoreras.

Trots allt detta, kan du dekorera ett bröllop enkelt spendera mindre och lämna din personliga prägel på miljön. Kolla in tips av ceremonialist och dekoratör Golden Palace Space, Daniel Claret och olika idéer för att utveckla en enkel och vacker dekoration för ditt bröllop.

ceremoni dekoration

Innan tips för varje rum som ska dekoreras under ceremonin måste du komma ihåg att det inte är nödvändigt att investera i ett stort antal dekorativa element för att skapa en vacker och elegant inredning och att ibland "less is more". Det beror helt på din personliga smak och hur du tänkt ditt bröllop.

Läs också: 10 tips för att vara strålande på din bröllopsdag

"Atmosfären av utrymmena bör förmedla personlighet / tema av händelsen och samtidigt definiera varje valts för fest utrymme. En väl utformad projekt bör se till att varje part är unik, personlig och att varje detalj kan överraska alla sina gäster. ", Förklarar Daniel.

Hur man kan inreda ceremonin ingången

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Oavsett var sker ceremonin av hennes äktenskap (i ett fält, i kyrkan, en hall), dekorera entrén där de kommer att tillbringa gäster, sponsorer och hästskötare är mycket viktigt eftersom det är ett element som alla på något tid blir ögonen. "Paisagismos och blomsterarrangemang är alltid de bästa och mest effektiva alternativ." Säger experten.

Fallet med en kyrklig vigsel är tips för en enkel inredning att investera i en matta ner mittgången och blomkrukor som kan placeras på sidan av hallen eller buketter fäst till banker med tejp.

Inom området eller utomhus, kan du använda gräs (eller vad marken sammansättning) matta som "naturlig" och bara dekorera utrymmet med vägen av blommor på den sida av hallen och vackra stolar.

För att spara pengar, leta efter en plats som är vacker även utan dekoration, mysiga, med alla sina gäster och har bra belysning (naturlig eller konstgjord). Dessa uppgifter underlätta skapandet av en väl inredda miljö med få element.

Läs också: 10 teman för din bröllopsfest som alla kommer att älska

En annan idé att spendera mindre är att investera i billiga och lätta blommor som Gypsophila, mer känd som mygga. Eller använd återvinningskärl, såsom de gjorda av glasflaskor och burkar. rustika dekorationer eller retro ger rummet en mysig luft och så är bra alternativ.

Hur att dekorera altaret

Foto: Uppspelning / Två starkt ljus

Foto: Uppspelning / Två starkt ljus

En annan plats som också har utseendet av gästerna är altaret. Enligt Daniel Claret, imponerande blomsterarrangemang och blommor är alltid självklara valet med inget utrymme för misstag.

I bröllop i kyrkor, inredningen av detta utrymme normalt begränsat att sätta två kärl (en på varje sida av altaret) efter samma linje av dem placeras i korridoren, men att de är längre eller har ett större antal blommor.

När det gäller utomhus bröllop eller lounger, är en bra idé att investera i bågar med blommor, silke gardiner eller ens handgjorda gardiner gjorda av papper eller tejp till en mer avslappnad atmosfär.

part dekoration

Partiet dekoration innebär organisationen och dekorationer i tabellerna, entrén och alla miljöer som hästskötare vill skapa (plats för bilder, dansgolv och andra).

"Den största dekorera investeringar bör göras i partiet där värden vill den största höjdpunkten eller delvis där gästerna kommer att tillbringa större delen av tiden." Guider dekoratör.

Återigen är den första punkten för att rädda utsmyckningen av parti miljöer för att välja en plats som är naturligt vacker. Du måste också komma ihåg att det viktigaste är att lita på din smak och lämna allt som du trott.

Tabell gäster

Foto: Uppspelning / Bär and Love

Foto: Uppspelning / Bär and Love

Tabellen dekoration bör övervägas noga så att inte orsaka obehag eller stör den visuella kontakten mellan gästerna, dvs det bör inte vara stor eller för bräcklig.

För att spela säkert, investera i mindre, känsliga ornament. Traditionella glas vaser med blommor, kan ersättas av trä vaser, akryl, plast eller återanvändas föremål (flaskor och glasburkar), söker endast upptar mitten av bordet och inte röra sig från gäster hakan höjd (inte för tar upp för mycket utrymme eller förhindra personer som sitter på motsatta sidor vid bordet se).

För stora tabeller för dekoration inte vara tom, kan du lägga till mer avancerade servetter, att följa den dekorativa linjen och tonerna i resten av inredningen och även slutföra dekoration i harmoni tabellen.

Ett annat alternativ är att dekorera med blodplättar som innehåller namnet på paret, tack vare några gäster eller någon användbar information om partiet (meny hashtag för sociala nätverk). Kan göras av papper och tillsammans med en enda blomma, behöver du bara tänka på innehåll och utseende plack.

bords brudgummar

Foto: Uppspelning / United med kärlek

Foto: Uppspelning / United med kärlek

bord de nygifta är en tradition som fortfarande kan ses i vissa äktenskap. Att dekorera den på ett enkelt och elegant sätt värt att satsa på ornament i stolen med blommor eller blodplättar (nygifta, perfekt match och alltid tillsammans är återkommande fraser). Eller investera i olika säten för gäster (soffor, bord för två).

godis bord och kaka

Foto: Uppspelning / Eylander Foto

Foto: Uppspelning / Eylander Foto

Godis bordsdekoration eller någon annan tabell som innehåller livsmedel är mycket viktigt och något som verkligen värt att investera. Maten är en viktig del av någon part, sedan använda tabellen av godis, snacks eller middag som dekoration är att förena nytta med nöje.

För detta tar det inte mycket: sökposition kakan på bordet och skapa en symmetri. Ordna tabellen med omsorg och uppmärksamhet på alla livsmedel är tillgängliga och tabellen inte får varken tomt eller för full. Investera i godis som är både vackra och läckra tid, så gästerna erövrades av visuella och smak.

Du kan också lägga till dekorationer bland delikatesser (upprepa dekorationer i tabellerna), att alltid vara noga med att de inte hindrar tillträde till godsaker. En annan punkt som gör skillnaden är ihåg att följa den dekorativa raden i hela bröllopet, inklusive stilar (rustik, klassisk, ren) och färger.

ingång

Foto: Uppspelning / Bär and Love

Foto: Uppspelning / Bär and Love

bröllopsfester hålls i slutna hallar har oftast en lobby. Det tjänar till att välkomna gäster vid ankomsten av partiet och som utvecklingen av firandet, blir det ett utrymme utanför tabeller att sitta, prata och träffa andra gäster. Denna miljö kan också lätt spelas på utomhus bröllop.

Vare sig inomhus eller utomhus bröllop, kan dekoration av hallen innehåller bilder på paret, scrapbook utrymme (gästerna för bruden och brudgummen), dekorativa bitar för att fylla utrymmet (stolar, puffar, soffbord) och signalerings trombocyter eller med ett meddelande till gäster (tack, inspireras fraser, information om partiet). "Ett bra bord med blomsterarrangemang och minnen och / eller gift och är alltid en framgång", föreslår Daniel.

Plats för bilder

Foto: Uppspelning / grön bröllop skor

Foto: Uppspelning / grön bröllop skor

Bakgrunden till någon bild är något som gör en skillnad i slutresultatet av det, så det är intressant att producera en viss plats för fotografier. Normalt bildutrymmet är vid eller nära entrén.

Det bör vara väl upplysta och har en bakgrund som definieras av någon gardin eller tapet (bakgrundsfärg och stil bör väljas i enlighet med den dekorativa ceremonin linje). Ett tips för att förnya och göra dina bilder roligare är att investera i trombocyter, tillbehör och bakgrunder med struktur eller externa platser.

Detaljer som gör skillnad

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Inredningen är ansvarig för att fylla miljön och så det är möjligt att gå längre än de traditionella platser som ska dekoreras, vilket ibland kan göra en skillnad.

För dekoratör och ceremonialist, Daniel Claret, är den viktigaste betydelsen av den för att göra dina gäster känner sig bekväma, välkomnas och bekväma med värdarna fira aktuella dagen och det är möjligt att tänka på innovativa dekorationer som förmedlar önskan värdarna.

"I stora konstruktioner till små detaljer, måste alla överraska och innehåller funktioner som gör gästerna identifiera historien om värdarna.", Säger han.

En plats att lämna meddelanden adresserade till de nygifta, ett klädstreck med bilder på paret och deras historia, godsaker och party för gästerna, signal trombocyter, dekorationer på bordet ceremonialist, färgade ris och miljöer för barn (spel, blad och pennor färg) är bara några enkla idéer, men de kan lämna sina mer genomarbetade bröllop utan större ansträngning.

Dekorera värdefulla tips

Några viktigare tips som du kan följa som det enkla och vacker dekoration för ditt bröllop:

Caprice i detaljerna: ofta en enkel liten idé kan vara ansvarig för att göra ditt bröllop till dina gäster. Så det är mycket viktigt att investera i detaljerna. Favors och kreativa inbjudningar, godsaker som toalettartiklar, roliga trombocyter för bilderna. Det vill säga saker som kan göras hemma och / eller utan större kostnad, men som gör hela skillnaden.

Kom ihåg att allt kan vända dekoration: tanken är att dra nytta av allt som är viktigt i partiet (t.ex. livsmedel) inredning. Och dessutom, återanvända material för att skapa nya dekorativa bitar (dekorera med hem möbler, svarvning flaskor, krukor och vattning burkar i krukor, skapa en post med använda portar). Bara släppa loss kreativiteten och se till att inte överdriva mängden element.

Gör dig själv: Med den nya vågen av mini-bröllop (mindre bröllop), att alternativet att skapa inredningen av ditt bröllop hemma och ditt sätt har använts i stor utsträckning. Det kan producera enkla, vackra och anpassade stycken för dig.

Överväga nyttan Faktor: en vacker dekorativ pjäs i sig är ett bra alternativ, men en pjäs som förutom vackra är användbar, är det ännu bättre. Nyttan av prydnadsföremål gör det mer charmiga för gästerna, så anser denna faktor och att investera i sådana tankar är ett sätt att tillfredsställa dina gäster och göra bitarna är mer än bara dekorativa. ätbara dekorationer, toalett kit (innehåller åtgärder, hår förtöjning, bland annat) och andra godsaker.

Ställ en dekorativ linje: ange en utsmyckning stil som skall följas är viktigt att upprätthålla en standard, vilket underlättar valet av delarna och färger och gör allt vackrare visuellt.

"För att ställa in ett dekorativt fodrar bör betraktas följande punkter: Celebra tid; säsongen; profil för värdar och gäster; typ av parti värdar vill och framför allt oro utföra varje önskan paret. ", förklarar Daniel. Är klassisk, romantisk, lantlig, vintage eller ren, det viktiga är allt är i harmoni och matcha stilen på paret.

Lämna den på ditt ansikte: talande stil paret måste man hålla i minnet att bröllopet är en speciell dag för paret och så allt måste ses utifrån deras smak och önskemål. Det viktigaste är att du är nöjd med ditt äktenskap och inredningen förmedlar personlighet paret så att ceremonin är minnesvärd främst för paret.

Idéer, bilder och inspiration

Kolla in ett urval av bröllopsbilder med enkla, eleganta och charmiga dekorationer och inspirerade att dekorera ditt.

Foto: Uppspelning / Erine Education

Foto: Uppspelning / Erine Education

Foto: Uppspelning / Samhälle Bride

Foto: Uppspelning / Samhälle Bride

Foto: Uppspelning / Blog Fulana

Foto: Uppspelning / Blog Fulana

Foto: Uppspelning / För brudar

Foto: Uppspelning / För brudar

Foto: Uppspelning / För bröllop

Foto: Uppspelning / För bröllop

Foto: Uppspelning / gudmor Fairy och bröllop

Foto: Uppspelning / gudmor Fairy och bröllop

Foto: Uppspelning / lagra Grooms

Foto: Uppspelning / lagra Grooms

Foto: Uppspelning / För brudar

Foto: Uppspelning / För brudar

Foto: Uppspelning / Bride med klass

Foto: Uppspelning / Bride med klass

Foto: Uppspelning / Bride med klass

Foto: Uppspelning / Bride med klass

Foto: Uppspelning / Bride med klass

Foto: Uppspelning / Bride med klass

Foto: Uppspelning / Bride med klass

Foto: Uppspelning / Bride med klass

Foto: Uppspelning / Bride med klass

Foto: Uppspelning / Bride med klass

Foto: Uppspelning / Bride med klass

Foto: Uppspelning / Bride med klass

Foto: Uppspelning / By lyckliga saker

Foto: Uppspelning / By lyckliga saker

Foto: Uppspelning / By lyckliga saker

Foto: Uppspelning / By lyckliga saker

Foto: Uppspelning / Lyx Noivinhas

Foto: Uppspelning / Lyx Noivinhas

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Foto: Uppspelning / Bridal Pencil

Foto: Uppspelning / kommer du att ha kakan

Foto: Uppspelning / kommer du att ha kakan

Foto: Uppspelning / DIY Bröllop

Foto: Uppspelning / DIY Bröllop

Foto: Uppspelning / Vi ska gifta

Foto: Uppspelning / Vi ska gifta

Foto: Uppspelning / gifta kärlek

Foto: Uppspelning / gifta kärlek

Foto: Uppspelning / gifta kärlek

Foto: Uppspelning / gifta kärlek

Foto: Uppspelning / Unforgettable Wedding

Foto: Uppspelning / Unforgettable Wedding

Foto: Uppspelning / Tack Santo Antonio

Foto: Uppspelning / Tack Santo Antonio

Foto: Uppspelning / Bridal Dressed

Foto: Uppspelning / Bridal Dressed

Foto: Uppspelning / Den naturliga bröllopsföretag

Foto: Uppspelning / Den naturliga bröllopsföretag

Foto: Uppspelning / Frosted Petti

Foto: Uppspelning / Frosted Petti

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Foto: Uppspelning / Två starkt ljus

Foto: Uppspelning / Två starkt ljus

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Foto: Uppspelning / Inspire blogg