Hur man använder förlovningsringar - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Dejting, förlovning, giftermål - denna lilla ordning åtaganden i ett förhållande kan ha glömts bort under många år, men används igen under en längre tid. Den engagemang period, som tjänar till att indikera för samhället avsikt paret har också blivit en ekonomisk förberedelse och vigseln logistik och alla nya paret måste ha till hands när den stora dagen.

Så åtagandet är officiella, tradition säger att använda den ökända förlovningsringar. Om du har några frågor om "fungerande" av denna symbol, vara uppmärksam på följande tips och ta reda på allt du behöver veta om det.

Vad ringarna?

Enligt historien, är alliansen för "länken" i par. Den används för att identifiera personer som är inblandade och därmed åtminstone teoretiskt, förhindra att dessa människor är "paqueradas" där.

Är engagemang eller äktenskap, är allianser används på ringfingret, eftersom de trodde det gamla, detta finger har en ven i direkt anslutning till hjärtat. Även medicin har visat att tro inte är sant, var traditionen upprätthålls tills idag.

Hur man använder?

Till skillnad från ingreppsring för en vigselring är att den förra används i höger hand, medan den andra används i den vänstra handen. Denna förändring sker, enligt traditionen, eftersom detta sätt alliansen är på samma sida av hjärtat.

Många par använder samma förlovningsring efter äktenskapet, bara genom att ändra din hand. Detta beror dock på ett beslut av paret, som vissa föredrar att förvärva nya allianser för vigseln.

registreringar

Anteckningar som gjorts på den inre sidan av ingrepps ringar eller bröllops alltför är det enda valet av nygifta. Medan vissa väljer att spela bara namnen, andra föredrar unionen också ange datum, och det finns de som väljer att skriva något helt skräddarsy, liksom smeknamn, till exempel.

Nyheten, för par bundna inom teknik, är taggarna: skrivet på utsidan av alliansen, kan de innehålla slagord som "♥" eller "#love", bara för att nämna några möjligheter.

Material och storlekar

Den mest traditionella material är gult guld, men det finns flera andra alternativ för dem som vill fly det vanliga. vitt guld, silver, ädelstenar - singel eller inte - allt kan användas. Leta efter något som både du och din partner finner lämpligt och som passar med de finansiella möjligheter dig.

Storlekarna bör väljas när du måste göra allianser. Om de vill använda samma förlovningsring på hennes bröllopsdag, kom ihåg att tids panik kan orsaka svullnad och hindra dem från att komma in i fingret.

Och förlovningsring?

Mycket traditionella i många länder har förlovningsring blivit en trend också i Brasilien. Det är en ring som brudgummen presenterar bruden på begäran bröllop. Hon använder vanligtvis denna ring på hennes vänstra hand upp till tiden för äktenskap, då passerar högra hand för att leda alliansen.

Ljusa, diamanter och andra stenar är vanligtvis valet för dessa delar, men allt beror på brudgummens smak - och bruden. Om du inte bryr sig om det faktum att hennes pojkvän inte kommer att använda någonting förrän dagen för ceremonin kan förlovningsring vara det perfekta valet.

Här är några förlovningsringar och träffa de modeller som mer traditionella.

Tiffany förlovningsring inställning (inte angivet pris) Tiffany & Co.

Tiffany förlovningsring inställning (inte angivet pris) Tiffany & Co.

Vera Wang förlovningsring Kärlek Collection för $ 29,999.99 (ung. 70 000 Faktisk)

Vera Wang förlovningsring Kärlek Collection för $ 29,999.99 (ung. 70 000 Faktisk)

Förlovningsring Jared

Förlovningsring Jared "Gallery of Smycken" US $ 499,99 (aprox.1.200 reais)

Hjärta ring Större Boreal av R $ 1068,00 i 21Diamonds

Hjärta ring Större Boreal av R $ 1068,00 i 21Diamonds

Champagne ringen med R $ 3468,00 i 21Diamonds

Champagne ringen med R $ 3468,00 i 21Diamonds

Engagemang ring av Samuel H. £ 495,00 (ung. Faktisk 1500)

Engagemang ring av Samuel H. £ 495,00 (ung. Faktisk 1500)

Förlovningsring F.Hinds från £ 1799 (approx. 5.400 Faktisk)

Förlovningsring F.Hinds från £ 1799 (approx. 5.400 Faktisk)