Foto: Uppspelning / Inspire Blog

Foto: Uppspelning / Inspire Blog

Bildandet av en familj åtföljs av olika riter, antingen under den tid förbindelsen eller graviditet. Och i den meningen, en brud eller mamma-tenderar att oroa sig för sådana fester så att allt levs intensivt och registreras med stor ömhet och uppskattning i sitt eget minne, och de har runt.

Baby shower är en av dessa riter som följer perioden av graviditeten och det görs för att fira (ibland även annonsera) ankomsten av den nya familjemedlemmen.

Beställer mycket omsorg och kärlek, gör baby shower mödrar att dela med dem som älskar glädjen av graviditeten och också börja tidigt för att skapa minnen av din son eller dotter.

Men hur man organiserar en minnesvärd baby shower för dig, dina gäster och även för små? Kolla in några tips och idéer för att hjälpa dig i denna uppgift, liksom inspiration att skåda och hjärta. Riktlinjerna är händelser konsult, Raquel Nunes.

Hur man organiserar en rolig baby shower

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Organisationen av festivalen har flera steg och liksom många saker att utforma och föra är svårt att veta var man ska börja. Även om det finns ingen regel är detta en skriptbaserad att göra en fullständig baby shower och roligt:

Läs också: blöja kaka: en söt och ekonomisk idé för baby shower

 1. Ange ett tema och allmän dekorativa linje;
 2. Att gästlistan;
 3. Ange plats och datum;
 4. Välj menyn;
 5. Skicka inbjudningar;
 6. Välj dekorativa detaljer;
 7. Ställ pjäsen;
 8. Tillhandahållande av party;

Utöver detta steg finns det några detaljer som behöver uppmärksammas. Här finns fler tips på de punkter som nämns ovan för att ställa in var och en av dem och göra ditt te en framgång.

Teman och dekorationer för inspiration

Från en definierad tema är enklare att fatta beslut och organisera alla detaljer på ett harmoniskt sätt. Kolla in några tips som hjälper dig med temat te och därmed med nästa punkterna i firandet.

ros

Foto: Uppspelning / Shawna Yamamoto

Foto: Uppspelning / Shawna Yamamoto

Rosen är en älskling gravida förväntar flickor och trots att i stor utsträckning, kan ge en annan skapelse, som mor till fantasin, med delikatess av garantin begär tillfälle.

Du kan bara använda färgtema genom att investera i rosa inslag i dekoren och även maten. dukar, en tårta och godis i rosa är tillräckligt för att ge partiet tonen. Ballonger kan också vara ett bra val.

För något mer genomarbetade, kan du kombinera rosa över valfri färg eller tema, lägga till mer färg eller en karaktär, såsom nallar eller dansare. Det finns också möjlighet att investera i element som hänvisar till barnet som kläder, flaskor och blöjor.

Läs också: baby shower gynnar: hur man, tips och inspiration

Kom också ihåg att färgen inte nödvändigtvis bör användas på fester för flickor. Pastell, kombinerat med baby blå eller mint bildar en neutral miljö och supermjuk. I en mörkare nyans som rosa, kan den åtföljas av andra starka nyanser som orange, för att ge glädje och roligt att någon part.

blå

Foto: Uppspelning / Totes och staden

Foto: Uppspelning / Totes och staden

Detsamma gäller för den blå färgen är inte begränsad till partier för pojkar och tillåter olika typer av dekorativa linje. Kan hänvisa till himlen i en rymdtema eller ballonger, prinsessklänning, fairy eller färgen på bilar och havsbotten.

Matchande färger eller delar av ett annat tema är den blå färgen också ett utmärkt val i deras olika nyanser. Den ljusare blå, ger delikatess, medan flottan kan ge elegans i kombination med vitt eller nöje, i kombination med andra slående färg som gul.

grön

Foto: Uppspelning / Project Nursery

Foto: Uppspelning / Project Nursery

För att undkomma den traditionella rosa och blått, verkar grönt som en lätt och mångsidig alternativ. Du kan variera nyanser, alltid komma ihåg att hålla delikatess i miljön, limegrön, grönt vatten och mynta är ett bra val.

gul

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Ett annat alternativ är den gula som ger glädje till något parti. I kombination med vibrerande färgrymd förmedlar värme och roligt, med grå utrymmet är känslig och elegant. Du kan också satsa på bin tema som ger både roligt och subtilitet.

djur

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Med temat djur kan du skapa och ändra en hel del, efter allt du kan välja ett enda djur eller investera i en grupp av djur, något som liten gård, havet eller skogen. Så om vill följa något längs dessa linjer, bara för att fullända den kreativitet och lämna allt till din väg.

Navy

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Marinen eller sjöman tema är en rolig och snygg alternativ samtidigt. Det är mor inrättat inredningen kommer att vara mer känslig eller slående.

Färgerna är vit, marinblått och rött, men du kan variera färgtonerna. Dekorationen kan investera i sjömanshattar, bojar rädda liv, vi och rep, fartyg, havsvågor och många ränder.

Prins eller prinsessa

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Varje mor ser sin son (a) som en prinsessa eller en prins, så detta kan vara ett bra tema för en baby shower. Du kan satsa på någon basfärg i kombination med guld, för att ge en air av kungligheter, och även i kronor, med samma syfte.

En annan idé är att använda vissa tecken ritningar eller filmer som Disney Prinsessor eller Little Prince.

Gästlistan och inbjudningar

Foto: Uppspelning / Potential gravid

Foto: Uppspelning / Potential gravid

Att gästlistan inte är något enkelt, men tar hänsyn till två huvudfaktorer: din budget och med vem du vill dela detta ögonblick av ditt liv så slående. Tänka på det kan du välja vem du verkligen vill ha på din sida på festen och kontrollera sina utgifter.

Baby shower inbjudningar på papper är oftast inte mycket stora, så det är viktigt att vara direkt och njuta av utrymmet. När modellen, välj en som pratar med den dekorativa partilinjen och speglar känsligheten för tillfället. Du kan också skicka inbjudan via e-post, skapa en händelse på Facebook, via ett telefonsamtal eller personligen med ett besök.

Om att sätta viktig information är datum, tid och plats för partiet, men dessutom är det vanligt att lägga till "namn" av partiet och detaljerna i baby shower som tema eller kostym (om någon) och detta förslag. En bra idé är att även lägga till en kontakt för bekräftelse av deltagande.

Vänligen skicka med inbjudningar minst två veckor i förväg för gästerna att organisera sig för att delta i och köpa en möjlig present.

Se här för fler tips och inspiration för baby shower inbjudningar.

Datum och plats

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Vid val av datum, är det rekommenderat att utföra te runt den 37: e graviditetsveckan, så magen är redan väl visas till glädje för gästerna, men också risken för att barnet avgöra om förskott är lägre än i veckor närmare slutet av graviditeten.

Redan på plats, allt beror på stilen på partiet och antalet gäster, men värt hallen av byggnaden av huset rummet och moderns trädgård. Tänk också på hur du kommer att ge mat och frågade om tabeller eller soffor kommer att placeras vid behov kommer att bli tallrikar och bestick och andra saker om detta.

Partiet är ett, därför, även om det verkar en hel del att tänka på, kan allt vända i en enda rad. Tänk på vilken typ av parti du vill åstadkomma (något mer intim, något elegant, något roligt ...) och bygga resten bygger på att hans önskan.

Mat och dryck

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

älsklingar

När det gäller mat, det finns några klassiska alternativ, som alla tycker om redan förväntar sig att hitta på fester. Snacks och mini smörgåsar komma i denna lista och kan beställas antingen från en buffé, som gjort hemma.

Kom ihåg att överväga vilken typ av salt och temperatur som kommer att serveras. Om partiet sker i en varmare dag, är ett bra tips att satsa på mer färsk snacks.

hälsosamma mellanmål

En typ av meny som har varit framgångsrik är med en hälsosam fotavtryck. Du kan investera i hela snacks, ge företräde åt salta bakverk, juicer och desserter med hjälp av frukt. Två enkla idéer, vackra och super läcker är spetten frukt och popsicle fruktsallad.

riktig mat

Förutom möjligheten att serverar snacks, kan du ge en måltid mer "komplett" som en lunch eller en middag. Tänk på detaljerna i ert parti (om det är varmt eller kallt, partiet tiden smaken av dina gäster) till och inte missa tänka på något demokratiskt och klassiskt, grill, nötkött stroganoff och risotto är bra val.

drycker

När du väljer drycker, försöka tänka på partiets typ du vill, välja att tjäna eller alkoholfri dryck, kommer de varma eller kalla drycker, beredda drycker eller mer "grundläggande" drycker ... profil dina gäster står också i beslutet.

För att få en touch av förfining capriche för att tjäna det skapa en anpassad glas för partiet, investera i roliga sugrör eller glas distributörer som lämnar drycken tillgängliga för gäster på ett elegant sätt.

bakverk

Även om du väljer en hälsosammare meny, godis är viktig del av en baby shower eller något barn fest. Ett bra val är klassikerna: Brigad, kyss, tryffel ... Men återigen, måste du analysera vilken typ av parti du organiserar, vad är profilen för dina gäster och vilken period partiet kommer att äga rum.

Temat kan också hjälpa till att välja menyn och du kan tänka på ätbart baserade på den eller som kombinerar visuellt med inredningen.

blöja kaka: hur man gör och inspirationskällor

Foto: Uppspelning / Etsy

Foto: Uppspelning / Etsy

Blöjan kakan är ett utmärkt val för att komponera tabellen delikatesser och godsaker, det är bokstavligen en part kille och det är super lätt att göra. Dessutom kan du återanvända blöja kaka efter och även en tävling för att se vilka inbjudna träffar antalet blöjor som används på moset.

Med alla dessa fördelar, kommer du inte misslyckas med att göra din egen blöja kaka är inte det? Kolla in följande steg för steg två typer av blöja kaka att göra i ditt te:

Denna kaka görs genom att placera blöjorna på samma sätt som de är i paketet sida vid sida. Även om du behöver ett större antal blöjor till matlagning, kommer du inte arbetet rulla dem och den slutliga effekten är väldigt cool!

Redan denna kaka modell är tillverkad av valsade blöjor och vanligare hos baby duschar. För att göra detta måste du linda blöjor en efter en, men processen är enkel. Dessutom måste du investera i ett band att slå dem och forma kakan form.

Efter att lära sig att göra dessa två modeller hemma, här är några inspirationskällor för att dekorera och lägga ännu mer charm till din blöja tårta och kakor i andra format för att möjliggöra sin kreativitet:

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Foto: Uppspelning / ditt hem mamma

Foto: Uppspelning / ditt hem mamma

Foto: Uppspelning / Etsy

Foto: Uppspelning / Etsy

Foto: Uppspelning / Etsy

Foto: Uppspelning / Etsy

Foto: Uppspelning / Fånga mitt parti

Foto: Uppspelning / Fånga mitt parti

Foto: Uppspelning / Doga tasarım

Foto: Uppspelning / Doga tasarım

Foto: Uppspelning / värdinna med mostess

Foto: Uppspelning / värdinna med mostess

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Kolla in andra tips och inspiration på blöjan kakan här.

Aktiviteter och spel

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Spelen är en viktig del av baby shower, men beror också på vilken stil av parti du vill ha.

Om du tror att spela en trevlig idé att underhålla dina gäster och uppmuntra din baby shower, här är några förslag:

 • Antar att detta: Detta spel är ganska traditionella i baby duschar och är super enkelt att omsätta i praktiken. Den blivande modern bör försöka gissa vad och vem som är närvarande. Om du har gåvor eller inte, är det upp till dig.
 • Bingo: bingo kommer att kräva lite mer arbete, kommer det att bli nödvändigt att tillhandahålla bingobrickor och pennor för gästerna, förutom sig själv bingo att genomföra dragningen av siffror, men i varje fall är enkla saker och en idé som säkerligen kommer att liva upp ditt te.
 • Hur stor mage: enkel, billig och roligt. Detta spel är lätt och ett utmärkt val för dem som letar efter en mer lugn aktivitet för ditt te. "Gästerna skära ett snöre eller band som de föreställa sig att vara densamma som den gravida magen .... kan inte mätas i gravida kvinnor måste vara i "olhômetro". Som slog tar en skål. "Undervisar Rachel händelser konsult.
 • Hur många blöjor där på kakan?: om du satsar på blöja kaka, kan du ta bort en annan romp i utlottning stil. Dina gäster ska sparka mängden blöjor de tror har använts för att göra upp kakan. Som slog eller komma närmare kan tjäna en behandling, liksom de som bor längre har råd med en gåva.
 • kropp anpassning: detta är mer en aktivitet än ett spel, men kan också generera roliga tider. Det är att göra det möjligt för gästerna att anpassa vita kroppens för ditt barn att få unika och full av värme och whimsy bitar. Du kan investera i olika nyanser av färg och kroppsstorlekar. En bra idé är att erbjuda formar (stencil) för att underlätta arbetet för gästerna.
 • Gymkhana av flaskor: "Välj några gäster att spela. Sätt någon form av dryckesflaskor i gästen att ta snabbast vinner. "Föreslår Rachel.

Här hittar du spel för alla gäster deltar tillsammans i aktiviteter som endast föräldrar deltar, eller bara män eller kvinnor ... Sorten är enorm.

gåvor

Foto: Uppspelning / Etsy

Foto: Uppspelning / Etsy

Experten Raquel Nunes kommer önskelistan beror på vilken typ av parti. "Ställa in typ av gåva du vill ta emot är mycket viktigt för baby shower, kommer det att vara bara blöjor och hygienprodukter, eller omfattar allt från barn babyutstyrsel. Som väljer att ta emot babyutstyrsel produkter kan göra för denna spådom av spelet. ", Förklarar han.

Om du väljer att ta emot bara blöjor du behöver uppmärksamma storlek, oftast den mest använda blöja storlek M, försöka skapa en uppdelning bland gästerna att kunna använda blöjor vann utan avfall.

För dem som försöker få mer än blöjor, här är några punkter som ska ingå i listan:

 • napp
 • flaska
 • bad
 • tvål
 • schampo
 • handduk
 • hårborste
 • manikyr kit
 • Köln
 • Body olja
 • solskydd
 • våtservett
 • bomull
 • talk
 • Kräm för blöjeksem
 • termometer
 • dropper
 • luftfuktare
 • inhalator
 • Pad för amning
 • ta mjölk
 • elektronisk barnvakt
 • påse
 • sling
 • sängkläder som
 • galgar
 • myggnät
 • filt
 • Body
 • overaller
 • strumpor
 • skor
 • haklapp
 • Skålen för barnmat
 • BITRING
 • mobil
 • leksaker

Det finns också de som föredrar att lämna gäster med presenter. Listan är bara ett sätt att organisera och säga vad du vill vinna, inte ett införande. Upp till dig att bestämma hur du föredrar att ta itu med denna fråga.

souvenirer

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Souvenirer är en behandling för dina gäster och mer ett sätt att göra en minnesvärd fest. Konsulten Raquel listan idéer som: anpassad och lådor fyllda med godis eller tvål; parfymerade påsar med viss tema informationen; Flavours of anpassad miljö; anpassade burkar med tvål eller godis; rör, flaskor eller flaskor med godis; väl född ... Att slå valet anser ämnet och profilen av dina gäster, behandlar eller nyttiga och söta saker är riktade alternativ.

Kvantiteter, ger expert tipset att satsa precis ovanför antalet bekräftade, så det finns risk för saknas eller vara mycket kvar. "Jag föredrar att göra mängden gynnar med en ökning av antalet gäster 20%.", Säger han.

Du kan välja att göra gynnar själv eller beställa med några hantverkare eller isbildning. Det finns också flera alternativ souvenir att köpa på nätet, här är några:

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Foto: Uppspelning / ditt hem mamma

Foto: Uppspelning / ditt hem mamma

Foto: Uppspelning / Etsy

Foto: Uppspelning / Etsy

Foto: Uppspelning / Etsy

Foto: Uppspelning / Etsy

Foto: Uppspelning / Fånga mitt parti

Foto: Uppspelning / Fånga mitt parti

Foto: Uppspelning / Doga tasarım

Foto: Uppspelning / Doga tasarım

Foto: Uppspelning / värdinna med mostess

Foto: Uppspelning / värdinna med mostess

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Alla blöja kakor

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

Foto: Uppspelning / Inspire blogg

akryl kronan för R $ 2,30 i Elo7

akryl kronan för R $ 2,30 i Elo7

Anpassad Marmitinha från R $ 1,15 i Elo7

Anpassad Marmitinha från R $ 1,15 i Elo7

Strawberry doftande påse för R $ 6,50 i Elo7

Strawberry doftande påse för R $ 6,50 i Elo7

Tvål barnvagn för $ 6.90 i Elo7

Tvål barnvagn för $ 6.90 i Elo7

Kit doftande och personlig skvaller (11 enheter) för R $ 37,90 i Elo7

Kit doftande och personlig skvaller (11 enheter) för R $ 37,90 i Elo7

Mini fukt anpassas av R $ 3,50 i Elo7

Mini fukt anpassas av R $ 3,50 i Elo7

Mini personlig flaska för $ 1,90 i Elo7

Mini personlig flaska för $ 1,90 i Elo7

Stöd för souvenir cup för $ 3.96 i Elo7

Stöd för souvenir cup för $ 3.96 i Elo7

Påse doftande R $ 3,49 i Elo7

Påse doftande R $ 3,49 i Elo7

Läs mer om baby shower gynnar och hitta mer inspiration för din denna länk.

extra inspiration för din baby shower

Se fler bilder från baby duschar och inspireras att organisera och dekorera ditt:

Foto: Uppspelning / Mama Bears Kitchen

Foto: Uppspelning / Mama Bears Kitchen

Foto: Uppspelning / Mama Bears Kitchen

Foto: Uppspelning / Mama Bears Kitchen

Foto: Uppspelning / Mama Bears Kitchen

Foto: Uppspelning / Mama Bears Kitchen

Foto: Uppspelning / Mama Bears Kitchen

Foto: Uppspelning / Mama Bears Kitchen

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Modern design Posh

Foto: Uppspelning / Modern design Posh

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Mama Bears Kitchen

Foto: Uppspelning / Mama Bears Kitchen

Foto: Uppspelning / Mama Bears Kitchen

Foto: Uppspelning / Mama Bears Kitchen

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska


Foto: Uppspelning / Etsy

Foto: Uppspelning / Etsy


Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska


Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska


Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska


Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska

Foto: Uppspelning / Style mig ganska


Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas

Foto: Uppspelning / Kara s Party Ideas


oto: Play / Style mig ganska

oto: Play / Style mig ganska

Med dessa tips och inspiration bara släppa loss kreativiteten och kom ihåg att, om pojke eller flicka, dag eller natt, med 5 eller 50 personer, är det viktigt att din baby shower oförglömlig och ta bara goda känslor för dig för de människor du älskar och, naturligtvis, för ditt barn.