10 myter om att bli gravid - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Det går inte att förneka att de läror som föräldrar förmedlar till sina barn, från generation till generation, är lastade med populära visdom och kunskap, som har bott situationer och har livserfarenhet. Men några av de populära regler samband med graviditet är fel, är bara myter. Möta dessa 10 myter om att bli gravid.

1. Tvätta slidan efter samlag inte förhindra graviditet. När partner utlösning, är spermierna släpps direkt till livmoderhalsen och flytta vid 45 km / t hastighet, finns det inget sätt att stoppa processen genom ett bad.

2. Den som tror att sexuell ställning kan påverka kön barnet, du har fel. Det finns inget samband mellan den valda platsen och kön barnet.

3. En återkommande fråga bland par som vill ha ett barn är: vi måste ha sex varje dag? Svaret är nej. Spermierna kvar i rören i två dagar. För att säkerställa att sperman kommer att vara där när ägglossning kvinna, uppges ha sex tre gånger i veckan.

4. Du kan vara en mor även efter 30 års ålder. Varje kvinna som inte har redan existerande problem ägglossning i linjär intensitet upp till 35 år. Efter den åldern minskar produktionen, vilket gör möjligheten att bli gravid svårare. Hur som helst, så länge som menstruation, det finns chanser för graviditet. Problemet är att ju äldre mamman, kan barnet drabbas av missbildning.

5. Vissa tror att kroppstemperaturen visar när kvinnan har ägglossning, men det är bara en myt. Kroppstemperaturen varierar från hälsotillstånd kvinnor därför kan den inte användas som en parameter för att upptäcka ägglossning.

6. Vissa kvinnor tror att om de stannar med benen upp efter samlag, är mer benägna att bli gravid. Såsom förklarats ovan, är spermierna släpps till livmoderhalsen till 45 km / t, oberoende av den position där kvinnan är.

7. Eftersom barn, kvinnor mata drömmer om att ha ett barn. Dagens avancerade teknik fungerar som medicin hjälper i förverkligandet av denna önskan, men garanterar inte graviditeten eftersom vissa människor har kroniska problem.

8. Sitt på kuddar inte ökar chanserna för en kvinna att bli gravid. Det är myt.

9. Vem är rädd för att ta p-piller eftersom de tror att efter avslutad användning när du försöker bli gravid, har problem med att få, kan du vara bekymmersfri. Om all medicin har tagits under medicinsk övervakning, liksom avbrottet har planerats och riktade, kommer det inte vara något problem.

10. Tidsintervallet mellan graviditets av ett barn och den andra påverkar inte något i den andra graviditeten. Om mamma och pappa inte har några hälsoproblem relaterade till fertilitet under perioden, kommer graviditeten att lyckas.