Läs mer om barndomen akut urtikaria - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Plötsligt dyker flera rödaktiga och upphöjda fläckar på huden hos ditt barn och det börjar klia. Inom några sekunder fläckarna växa sig större och nådde gå varandra. Naturligtvis i denna situation mamman kan få desperat och försöka förstå vad som händer i barnets kropp. Men hålla sig lugna, eftersom ditt barn kan lida endast en Akuta nässelutslag kris.

Den barnläkare, Institutionen för Allergy and Immunology på den brasilianska Society of Pediatrics (SBP), förklarar Wellington Borges att "i de flesta fall är akut urtikaria utlöses av någon virusinfektion eller kan orsakas av allergi mot mat eller medicin. "experten varnar för att barnet fortfarande har feber och i svåra fall, angioödem, som är svullnad av läppar, ögonlock, öron, tunga, eller någon annan region av kroppen.

De vanligaste tecknen på att barn med nässelutslag Akuta funktioner är just förekomsten av stötar eller rödaktiga plattor och varm i hela kroppen och en intensiv klåda. Markeringarna påverkar inte handflatorna eller fotsulorna, ofta de byta plats och inte pågå i mer än 24 timmar på samma ställe. "Typiska skador är som de som orsakas av myggbett" exemplifierar läkaren.

I fallet med uppkomsten av dessa fläckar, anges det att ta barnet omedelbart till akuten. någon kräm bör inte användas, salva, alkohol eller någon substans på huden hos patienten, kan du göra det ännu mer känslig och irriterad. den Behandling av akut urtikaria sker genom användning av antihistaminläkemedel (allergi) och, i svåra fall, det är tillsatsen av steroider, både oralt.

Diagnos av sjukdomen är mycket viktigt eftersom det i vissa fall kan utlösas av patientens kontakt med ett specifikt ämne. "Det är vanligt bikupor visas hos personer med allergi skaldjur, till exempel, eller läkemedel såsom penicillin och aspirin", förklarar barnläkare. Hittade denna diagnos bör patienten hållas borta från vad som orsakar allergi.

De enkla fall som involverar en episod, vanligtvis behandlas av barnläkare. "Men i återkommande eller långvariga fall bör föräldrar leta efter en pediatrisk allergist att bättre diagnostisera och styra behandling", avslutar Borges. Experten påpekar att akut urtikaria är inte överförbar och anses vara en god prognos av sjukdom eller risk för patienten. Episoderna har oftast kort och lämnar inga märken på kroppen.