Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Det är sant att den mänskliga kroppen är i ständig förändring under en livstid, men en kvinnas dräktighet period gör detta faktum ännu tydligare. Förutom de mer uppenbara förändringar, såsom ökad mage och bröst, hormon och vitaminnivåer förändras orsakar också förändringar i huden och håret på den blivande modern.

"Vissa kvinnor märker en förändring i textur, ljusstyrka och volym av hår under graviditeten period" exemplifierar den medicinska hudläkare Dr. Juliana Spektor, Clinic Helena Costa, i Rio de Janeiro. Även i samband med ökad hormonell aktivitet kan hårbotten producera mer talg.

Är att fira detta ögonblick på ett symboliskt sätt att göra rutinmässiga mer praktisk personlig vård eller för att ytterligare lyfta fram skönheten i den här fasen, många kvinnor väljer att hålla förändringar hår, som är mycket välkomna, förutsatt att de inte sätter hälsan barn i riskzonen.

Cortes praktiskt att alltid vackert hår

När fler drastiska förfaranden hår granskats till gravida kvinnor, är snittet förändring det bästa sättet att öka det visuella utan risk. Även om många kvinnor inte ge upp långa lockar även under graviditeten kan vissa mer genvägar visas bland favoriterna hos många mammor främst på grund av bekvämlighet.

rak tråd

Foto: Uppspelning / Cupcakes och Cashmere | Flicka med kurvor | The Fashion Guitar

Foto: Uppspelning / Cupcakes och Cashmere | Flicka med kurvor | The Fashion Guitar

Enligt kapillär terapeuten Sol D'Avila, Space Sun Family & Barn, i Rio de Janeiro, är de mest raka frisyrer föredra för gravida kvinnor som inte vill ge upp längden. Den största fördelen med denna stil är förmågan att fästa den trådlösa att de flyr, som kan lämna det hektiska rutin eller ens personlig vård i hemmet sträcka av mer flexibelt graviditet.

Läs också: 10 kläder som kan bäras under och efter graviditeten

Bob medellång eller kort

Foto: Uppspelning / Kärlek Taza | Skyll på Fashion | Anna Saccone

Foto: Uppspelning / Kärlek Taza | Skyll på Fashion | Anna Saccone

För skickliga kvinnor en mer modern stil, vadslagning Zaza Soares är Rio hall Depil Z genomsnittliga nedskärningar eller något över de frånkopplade axlar eftersom "inte kräver konstant användning av torkar och kan använda formen över snett ", förklarar han.

Chanel

Foto: Uppspelning / One Little Momma | Den Chriselle Factor | Mode på gatan

Foto: Uppspelning / One Little Momma | Den Chriselle Factor | Mode på gatan

Om tanken är att ta tag i praktiska rekommenderar Sun även typen Chanel nedskärningar, som kan förekomma i den klassiska versionen, med rakare trådar eller kan moderniseras med lätta strukturer. "Så när kvinnan vill växa igen, kommer inte att vara med klumpiga kablar och ytterligare arbete för att stoppa dem hemma", föreslår professionell.

hårvård behövs under graviditeten

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Förutom de förändringar som orsakas på grund av de hormonella och vitamin priser, måste den gravida kvinnan också hantera begränsningar för vissa hår förfaranden som leder kemikalie eftersom de kan underlätta passagen av tungmetaller som bly, för fostret via moderkakan. Tillämpningen av färgämnen bör undvikas "särskilt under den första trimestern, när det fortfarande finns risk för missbildningar," råder Dr Juliana Spektor.

"Nyligen, i Brasilien, en studie genomfördes vid National School of Public Health i samarbete med National Cancer Institute som drog slutsatsen att användningen av färgämnen under graviditeten kan öka risken för barnet att utveckla leukemi upp till två års ålder" , tillägger läkaren.

Även om dessa är de viktigaste frågorna för den gravida kvinnan, finns det fortfarande andra aspekter av hår som kan ge obehagligt. "Gravida kvinnor behöver fortfarande att återfukta trådarna och ta hand om fett för att förhindra fallprocessen efter leverans", minns Sol D'Avila. För denna typ av vård, rekommenderar hudläkare med hjälp av neutrala schampo och fullständig kapillär terapeut behandling tvättar i kallt vatten och varannan vecka tillämpning av mjällschampon på endast hårbotten.

Dessa försiktighetsåtgärder bidra till vackra, silkeslen hår under hela graviditeten, men inte åsidosätta vissa vanor som kan vara en del av affären med trådarna när som helst i livet, såsom att upprätthålla domstolen var tredje månad och användning av produkter med faktor solskydd.

Observera dock att inget av denna punkt om det finns en balanserad kost, rik på viktiga vitaminer och mineraler för friskt hår cykel, särskilt under denna tid så speciell.

3 tips för att dölja utestående handen

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

För att ta reda på vilka förfaranden bör undvikas, kolla med professionella som kommer att utföra om det är användningen av kemikalier som orsakar oxidation, reduktion eller neutralisering. När du är osäker är det viktigt att rådgöra med din barnmorska.

För mammor som redan var adept färgämnen eller andra kemiska känner sig mindre obekväm med tillväxten av hår, visagista Ana França Studio Eliete, Rio de Janeiro, ger några tips för att dölja root:

1. Tillbehör: ansluta sig till banden bågar och klipp med olika utskrifter och detaljer hjälper uppmärksamma ledningarna och täcka dem, även delvis.

2. Fästelement: Satsa på olika frisyrer är ett av de bästa sätten att återupptäcka håret och hitta nya sätt att använda dem både på dagen och vid speciella tillfällen. När nya ledningar kan ha olika texturer i vila, värda missbruka gel sprayer eller fästen hålla dem på plats.

3. Fläck käppar: Idag finns det flera alternativ för tillfälliga colorations tillgängliga. Fladdermöss i läppstift format är att föredra eftersom de är lätta att applicera och kan laddas i påsen med praktiska.

6 snabba, enkla och vackra frisyrer

Är att ändra lite utseende eller helt enkelt för att göra kablarna inte hindrar din rörelse eller din vision, kan du rita många vackra frisyrer utan hemligheter. Kolla in tips av sex bloggare städning håret snabbt!

1. flätor sida vid Ella Diniz

Under graviditeten med Olivia, Ella Diniz delas i din YouTube-kanal en video som lär ut hur man gör lockarna i håret för att avslöja ett trick för en frisyr halv fastnat stil med sido flätor. I videon går youtuber på att citera användning av vitaminer för gravida kvinnor som rekommenderas av din läkare bidragit till att förbättra strukturen på dina trådar.

2. Fringe instängd volym med Helena Lunardelli

För hår oavsett längd, och särskilt för dem med längre lugg, spetsen på bloggaren Helena Lunardelli är satsa på volymen för att skapa en mer preppy look på ett praktiskt sätt.

3. Hästsvans delas i hälften av Lu Ferreira

Betona att inte göra frisyrer, bloggaren Chata gummistövel - som avslöjas i juni i år (2015) hon är gravid - lär ut hur man gör två super enkla frisyrer: en stiliserad hästsvans, med repor på mitten och en variant av volym Helena Lunardelli, den med den lösa fransar.

4. Koks munk genom Raka Minelli

Med olika tillbehör, bloggaren Raka Minelli, strax efter att han blev pojkens mamma David, lär ut hur man gör den berömda donut bulle, vilket kräver medellångt hår lång.

5. Använda scarf i håret av Thais Farage

Under graviditeten Miguel, bloggare Thais Farage delas i din YouTube-kanal ett par olika sätt att bära scarf i håret. Tipsen är giltiga både för dem som vill hålla dem och för dem som föredrar lösa trådar.

6. Princess Hair av Lu Ferraes

För tillfällen som kräver mer genomarbetade hår skåp, bloggare Lu Ferraes lär ut användningen flätor för en frisyr prinsessa stil. Du kan anpassa den till olika längder, bara använda lås på när de når den motsatta sidan av huvudet.

Slutligen, kom ihåg att varje typ av hår kräver särskild vård, så det är viktigt att din läkare är i enlighet med någon form av behandling som du vill göra, Det kan också gälla att argumentera med professionella som följer din graviditet om produkterna du använder är säkra för barnet. För varje förfarande, är det rekommenderat att söka förtroende frisörer som är beredda att ta itu med gravida kvinnor.