Lär dig att öka chanserna att bli gravid - kvinnor TipsAtt bli gravid kan verka mycket enkelt, men vissa par har svårare att uppnå denna dröm. Mot bakgrund av detta har vi valt några tips som kan förbättra chanserna att bli gravid, se:

Hur man kan öka chanserna till graviditet

När man beslutar att bli gravid, är det viktigt att stoppa preventivmedel omedelbart eftersom det kan ta upp till tre månader för fertiliteten att återvända till normala nivåer och möjliggöra utformningen av en baby.

Att veta menstruationscykeln är också viktigt att öka chanserna för graviditet. Så det är möjligt att identifiera den fertila och har oftare sex vid denna tid i månaden. Det är dock nödvändigt att korrekt beräkna denna period eftersom det inte är densamma för alla kvinnor.

Var uppmärksam på livmoderhalsen varje dag, analysera sin elasticitet och utseende. Den klara, kristallklart, hala slem kan vara ett tecken på att kvinnan är i sin fertila period, ägglossning, redo för befruktning.

För att undvika tvivel om ägglossning, föreslås det att kvinnor gör ett test med en ägglossning detektor som kan hittas på apotek.

Hålla en regelbunden sexliv par

Även i den fertila perioden, är det inte rekommenderat att ha sex varje dag, så omväxlande hoppa en dag. Ett annat viktigt tips är att hålla ditt sexliv så normalt som möjligt, utan att ha samlag vid vissa tider eller bara en skyldighet att reproducera. Det skulle inte vara hälsosamt för paret och garanterar inte befruktning kommer att hända snabbare.

Ju mindre tryck för både denna period, desto bättre. Upprätthålla normala förbindelser utan hårt engagemang att bli gravid ökar risken för bättre kvalitet orgasmer, som hjälper för att försöka bli gravid. Dessutom kan sex bara för reproduktion minskar intimitet av paret och göra dem mer avlägsen. Därför är "tvingas" Sex rekommenderas inte.

Leta efter en expert

En frisk par med aktivt sexliv, ofta uppnå graviditet inom ett år. Dock kan vissa faktorer hindra befruktning och kvinnor kan ta längre tid att bli gravid. I dessa fall är det bäst att leta efter en expert för att indikera en konstgjord metod för att utforma och följa processen.