Hur man väljer den idealiska glasögon modell - Kvinnor Tips

Var kvalitet eller solglasögon blev ett tillbehör som säkerställer ålägger charm och personlighet. Den idealiska glasögon måste ha personens ansikte, och det betyder inte bara välja en mall som passar din ansiktsform. Att välja bra bör det tas hänsyn till personens personlighet.

De mest utåtriktad människor i allmänhet gillar att leka med material, färger. Allt frigörs och all frimodighet är tillåtet. Redan blyg föredrar mer diskreta modeller. En stark och mycket fina färgade glasögon kan hamna stör och bristande användning, kommer sannolikt att förvärra ögonproblem.

Rekommendationen för dem som behöver använda tillbehöret ständigt ha två, tre modeller av olika glasögon: en för dagen till dag, en annan för sociala evenemang, som kan ha mer personlighet och charm till mer och även solen. För dag till dag, föredrar mer diskret för att inte tala komfort.

Förutom att veta din ansiktsform för att välja den ideala glasögonmodellen är det nödvändigt att beakta andra detaljer som höjden av ögonbryn och näsa, ögonform och även hudton och hår. Näsan är den som balanserar glasen. Därför bör den valda modellen vara mycket bekväm, eftersom glasögon som besvärar näsan stör mycket tät sko.

Vem har näsan lite längre tid än vanligt att välja en ram med låg bro (den båge som vilar på näsan). Ögonbryn bör inte döljas av glasögonbågen, alltid måste vara uppenbara och ramarna bör vara ca tre millimeter under dem. Inget att dölja dem, de står för en stor del av ansiktsuttryck.

Lika viktigt när glasögonbågen är linsen. Hög grad av närsynthet kräver tjockare linser, som väger lite visuellt. Därför när man väljer man behöver känna till alla delar passar bra för att säkerställa harmoni. En stark glasögon bör inte vara för stor, till exempel. Glöm inte att det är viktigt att välja kvalitet linser.

Om mörka linser inte erbjuder tillräckligt skydd och inte har tillräckliga filter, kan orsaka skador på ögongloben. När solglasögon används minskar ljuset och eleven vidgade, så det finns möjlighet till en större mängd strålning kommer in i ögonen. Om personen inte är med mörka linser under högt ljus, till elevkontrakt och därmed undvika en hel del strålar absorberas.

Tyvärr är det inte möjligt att se klart om en sol lins är inte bra kvalitet, men personen kommer snart att inse om de är fattiga. Dessa linser orsakar olika symptom som huvudvärk, illamående, på grund av svängningar eller material på linserna. Fara ännu större i kvaliteten på UV-skydd, som är omärklig.

När du köper dina glasögon, kom ihåg att även om det finns väl kända varumärken, inte alltid de dyraste är de bästa. Det är dumt att köpa glasögon på grund av varumärket, eftersom du inte bör anpassa sig till glasögon ett varumärke eftersom det är vackra men glasögonen bör passa ditt ansikte, hålla din stil och ge det nödvändiga skyddet.

10 modeller av solglasögon att bära i sommar

Av R $ 899,00 i Glasses Shop

Av R $ 899,00 i Glasses Shop

Med R $ 399,00 i Viso Online Store

Med R $ 399,00 i Viso Online Store

Genom 429,90 i Dafiti Online

Genom 429,90 i Dafiti Online

Av R $ 318, 40 i Dafiti Online

Av R $ 318, 40 i Dafiti Online

Av R $ 299,00 i Kanui Online

Av R $ 299,00 i Kanui Online

Av R $ 549,90 i Dafiti Online

Av R $ 549,90 i Dafiti Online

Av R $ 318,00 i Dafiti Online

Av R $ 318,00 i Dafiti Online

Av R $ 192,50 i Glasses Shop

Av R $ 192,50 i Glasses Shop

Av R $ 198,00 i Chilli Beans Online

Av R $ 198,00 i Chilli Beans Online

Av R $ 329,90 i Dafiti Online

Av R $ 329,90 i Dafiti Online