Hur man väljer tillbehör för användning på dagen för sin examen - Kvinnor Tips

Foto: Uppspelning / Blog The Blonde Salad

Graderingen är en anmärkningsvärd prestation och av stor betydelse i livet för varje person. Dagen är avsatt för att fira och fira en livsfas slut och en annan början. För kvinnor, den första och klassisk fråga som kommer att tänka är "Vilka kläder går jag?". Tänk på den ideala klänning långt innan evenemanget är normalt, men hur är det med tillbehör? Har du någonsin slutat tänka på dem? Men vet att de är vikt artiklar och som kan göra hela skillnaden i resultatet av det visuella.

Det första steget är att ha i åtanke modellen och klänning färg som du vill använda på dagen för hennes examen. Vanligtvis deltagarna väljer långa klänningar, men inget hindrar den djärvaste satsning på korta. Bara vara noga med att inte välja en mycket grundläggande modell, efter allt detta är din dag att glänsa. Därifrån är det möjligt att börja tänka på skon, frisyr, smink och tillbehör.

För att vara en mer formell händelse, kan examen oss att använda och missbruka tillbehör med strass och glitter. Men var noga med att inte överdriva det och lämna tungt lastad utseende. Kolla in några tips som kan hjälpa dig att välja tillbehör bäst lämpade för att komponera ditt utseende examen.

örhängen

Valet av spel beror på den valda frisyr och detaljer på toppen av klänningen. De drapering modeller med broderade kragar eller i regionen i axlar och nacke uppmaning till en mindre och mer känslig örhänge. Det har varit den valda modellen är den klassiska axelbandslös eller ett smidigt och utan detaljer om toppmodellen angav användningen av större och mer flashiga örhängen. I det här fallet, att satsa på koks och sido frisyrer hålla fokus på det valda tillbehöret.

Valet av färg och konsistens örhänge beror på den totala uppsättningen. Till exempel, om den valda klänningen har en neutral färg, är det värt att investera i en färgglad örhängen att lysa utseendet. Nu om din klänning är redan färgad eller har information om en viss ton, håll örhänge som huvudfokus att säkerställa en balanserad utseende.

halsband

Du kan välja två typer av kragar att välja deras utseende examen. Den mest känsliga choker stil eller maxi kragar med strass och glitter. Regeln att veta vilken modell att använda är enkel: klänning axelbandslös rak urringning och be om en mer spännande halsband. Men detta är bara örhänget är diskret. När det gäller de andra modellerna matchar mest känsliga halsband.

För att vara säker på om det är bättre att använda pasta eller inte, är det bästa tipset att bevisa. Testa olika sätt, bara så att du kan ta reda på vad rätt tillbehör till din look.

armband

Det finns olika mönster, färger och texturer av armband att välja sin prom utseende. Satsa på sofistikerade delar och med bra avslutning för att säkerställa en elegant och balanserad utseende. Regeln är alltid försöker hitta harmoni mellan de delar som ligger närmare. Till exempel: halsband och tunga ringar, fina armband. Redan om din avsikt är att använda en tyngre armband, undvika att använda flashiga ringar och halsband.

armband

Fästet bröt sig in i garderoben romaner och har gjort armen flera kända. Som en tyngre del, kan band armband och ringar ersätter lätt. Ju mer detaljerad din klänning, mer rätt och slätt armband. Ett annat tips för att rikta uppmärksamheten på armarna är att använda dubbla band, det vill säga en del på varje arm.

ringar

För att vara mer diskreta delar, ringarna tillåts i de flesta examen utseende. Regeln är densamma: balans och harmoni bland de valda tillbehör. Så väljer känsliga delar för en mer romantisk produktion. När det gäller mer flashiga produktioner, dubbla ringar med juveler och gnistrar är välkomna. Men var försiktig med ringar som håller tyget, särskilt om din klänning är spets.

tiaror

Håret tiaror är snabba och bra alternativ för att göra ditt utseende ännu mer otroligt. De kan användas på kort hår, bunden och lösa frisyrer med lätthet. Bara välja den modell som bäst matchar din klänning och resten av tillbehör för att göra din look romantiska och sofistikerade examen.

koppling

De clucthes finns i alla festliga evenemang och beroende på modell, kan du helt ändra ditt utseende. De kan skrivas ut, broderat, slätt, med strass, paljetter och andra. Modellen med knogjärn, släpptes av Alexander McQueen är älskling för tillfället, eftersom du har två tillbehör, ring och handväska i ett stycke.

Valet av färg varierar beroende på din klänning och resten av tillbehören. Med hjälp av en färg för olika portfölj kläder är en bra lösning för att inte låta utseendet av. Satsa på metallmodeller och gnistrar att ge upp prom utseende.

tillbehör förslag att använda på examensdagen

Armband kantad med svarta strass för $ 48,90 i butiken kärlek mycket.

Maxi Golden Earring matisse för R $ 76 i butiken kärlek mycket.

Ring Juliana Manzini av R $ 89 i Store OQVestir.

Isabela armband Hector Albertazzi för US $ 498 i butiken OQVestir.

Örhänge Gio Bernardes för R $ 49,90 i butiken Dafiti.

Halsband Nadia Gimenez för US $ 293 i butiken OQVestir.

Sassy Belle utbud av R $ 79 i butiken Accessorize.

Clutch med nitar och kristaller Isla för R $ 214,50 i Store OQVestir.

Deco armband Doly av R $ 109 i butiken Accessorize.

Örhänge Disco Natalia Chain för $ 165 i butiken OQVestir.

ringar kit Hector Albertazzi av R $ 179 i butiken OQVestir.

Armband Zelda ZigZag för R $ 84,90 i butiken Accessorize.

sten örhänge Hector Albertazzi av R $ 218 i butiken OQVestir.

Halsband Hibiscus Juliana Manzini från R $ 436 i butiken OQVestir.

Lacy pannband med pärlor för $ 31.00 i butiken kärlek mycket.

Clutch Faux Animaliska R $ 189 i butiken Accessorize.

Gio Bernardes armband för $ 305 i butiken OQVestir.

Örhänge rosé Carmine av R $ 132 i butiken Dafiti.

Space mode ring för R $ 69 i butiken Dafiti.

magnet armband med kedjor och pärlor för $ 52 i butiken kärlek mycket.

krage halsband steg lanserar parfym från R $ 109 i butiken Dafiti.

Emerald örhängen Carla D'Santis för $ 298 i butiken OQVestir.

Tiara Crystal Rose Alice av R $ 68 i butiken Accessorize.

Armband T Arrigoni från R $ 399 i butiken Dafiti.

Örhänge droppe Marknaden 33 för $ 149 i butiken OQVestir.

Clutch fantastiska Pheobe av R $ 249 i butiken Accessorize.

gyllene armband Carmine av R $ 453 i butiken Dafiti.

Se även:

    ♥ frisyrer för gradering

    ♥ Klänning för avslutnings

    ♥ Hur frisyrer: steg för steg