Hur man monterar 12 utseende med bara 6 bitar av kläder - Kvinnor Tips

Varje kvinna har den svåra uppgiften att vara välklädd varje dag i veckan. För detta mer än att satsa på modetrender, de kör till köpcentret och fylla garderoben med kjolar, byxor och blusar.

Men du har fel som tror att vi måste gå och handla för att vara med fulländad look. Tricket är att uppfinna. Visst, du har viktiga delar som utgör olika utseende.

"Du kan göra 12 kombinationer med bara sex bitar av kläder," är vad säger bild konsult Boucle, Gabí F. Souzä. Tror inte?

"Folk lura sig tro att de har en garderob full av delar kommer att öka möjligheterna att skapa nya kombinationer", säger hon.

Kolla in tips och konsulten vet vad du kommer att behöva ta testet:

 • En blus eller skjorta;
 • En tröja;
 • En klänning;
 • 1 jeans och skräddarsy;
 • Kavaj jacka eller ett;
 • En kofta eller lätt jacka också.

Efter att separera bitarna, bekymmersfri med tillbehör:

 • En vit scarpin;
 • 1 svarta sandaler;
 • 2 svarta och gröna halsband;
 • 2 gröna och svarta bälten;
 • Ett svart armband.

Med alla bitar i hand, är det dags att montera utseende. Klänningen kommer att användas i sex kombinationer och byxor andra sex. Ändå kommer de alla att skilja sig från varandra. Här går vi:

1 - Använd en vit skjorta inne i klänning med grönt bälte. Kombinera kläder och använda armbandet scarpin vitt.

2 - Kombinera blå blus med byxor eller skräddarsydda jeans med svart bälte och kavaj. Glöm inte tillbehör: två halsband och svarta sandaler.

3 - Använd klänning med gröna kofta fastnat med svart bälte och kombinera med svarta sandaler. Använd armbandet.

4 - Den fjärde möjlig kombination består av vit skjorta bärs inuti byxorna sömnad eller jeans, med svart och vitt sko bälte.

5 - Klänningen visas igen för att komponera den femte utseende alternativ, men den här gången, används ensam, med endast det gröna bältet i midjan. Om du väljer att använda det på det sättet, kombinera den vita scarpin och grön krage.

6 - Använd igen den vita skjortan bärs inuti skräddarsydda byxor eller jeans med grön kofta greps för svart bälte. Utseendet måste kombineras med vitt scarpin. Placera svarta armband.

7 - Satsa på att skräddarsy byxor eller jeans som används med blå blus och grönt bälte. Placera koftan ovanpå. Sätt svarta sandaler.

8 - Sätt klänningen och använda svart bälte runt midjan. Placera svart kavaj och svarta sandaler.

9 - Använd skräddarsydda byxor eller jeans med blå blus och svarta sandaler. I denna look, armbandet och svart halsband göra stor skillnad och ger charm till kläder.

10 - Du kan använda blå skjorta över klänning. Om du väljer att göra denna kombination, använda vitt scarpin och grön krage.

11 - Kombinera skräddarsydda byxor eller jeans till kavaj, skjorta och vita scarpin. Slutligen använder svart krage.

12 - Slutligen är det sista möjligheten att använda en vit skjorta under klänning med grönt bälte som markerar midjan och vita scarpin.

Nu när du vet hur man använder bästa par och väsentliga kläder, gå och handla med nya ögon. Leta efter viktiga bitar som kommer att lämna dig väl klädd alltid.

[Ngg_images skärmtyp = Photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip gallery_ids = 188]

bildspråk: Boucle - Disclosure