Foto: Uppspelning / Blog Thássia

Foto: Uppspelning / Blog Thássia

Sommaren kommer och det finns alltid en tvivel om vilka delar kan användas i arbetet. Vissa dagar är det svårt att föreställa bär som passar perfekt för formella jobb, men också inte säker på om att använda exit är möjlig.

"Sommaren är den hetaste årstiden och alltid uppstår frågan: hur man klär sig elegant medan dribbling värmen på arbetsplatsen", säger konsulten personliga image och verksamhet, Maria Valentina. Detta är en fråga alla kvinnor och som hamnar återspeglar i ångest nästan dagligen.

Du kan bära kjolar, klänningar och mycket lätta kläder och med tanke på sommaren, eftersom att följa reglerna för klädsel av ditt företag och några tips som kommer att ges nedan. Kolla in några vackra utseende som du kan rida med de mest lämpliga delarna för användning vid arbete under sommaren.

formella jobb

När företaget ger en handbok av kläder regler är mycket lättare för kvinnor att klä sig enligt Maria Valentina. "För självklart, har varje kvinna sin personlighet, sin personliga stil och hon kan klä i enlighet med regeln om företaget, utan att utesluta, helt din stil och lämnar sin prägel på små detaljer", sade konsult de mer formella arbetsplatser.

Titta med ärmlös tröja

Ser elegant att arbeta i sommar - Women Tips

vit sidenskjorta ärmlös för R $ 149,99 i Dafiti | Pants tydlig anpassning av R $ 513 på E-Closet | Peep Toe av R $ 167,30 i Corello | Väska av R $ 142,94 i olook

En bra satsning att spela i sommarskjorta är ärmlös. Den har alla formalitet av skjortan, men inte ha ärmar, slutar upp att vara mer färsk och perfekt för att användas under varma dagar. Kombinationen med skräddarsydda byxor lämnar det visuella med ansiktet på de formella kontoren.

Läs också: 8 ser att använda på jobbet och även i gymmet

Lägg ett trevligt par klackar är en stor väska och utseendet gjort. Ljusa färger lämnar också en lättare kläder och mjuka varma temperaturer, så det är värt att satsa på vita pjäserna, benvit, naken och beige.

Titta med sidenblus och kjol

Ser elegant att arbeta i sommar - Women TipsSer elegant att arbeta i sommar - Women Tips

sidenblus tryckt av R $ 798 i galleristen | Svart midi kjol för $ 65,40 på Glamour | Pumps black av R $ 300 i Schutz | kylklamp för $ 189,99 på Catwalk

Den sidenblus är också ett alternativ för kvinnor som har formella jobb. För att variera utseendet, är det värt att investera i en kjol på knäet. Kjolar penna format är ett bra alternativ, men om du vill lämna feminint utseende, kan krage vara en stor detalj.

Formalitet avslutas med en klassisk scarpin och storlek väska medium. Om du vill investera i mörkare färger, är toppen att satsa på mer ljus tyger som siden själv. Få några bitar med subtilt kan också bidra till att göra utseendet med sommarlook.

Titta klänning med

Ser elegant att arbeta i sommar - Women Tips

vit och svart klänning för $ 345 i Farfetch | Sandal remmar för R $ 347,65 i Luiza Barcelos | svart handväska för $ 199,99 i Anita

Klänningen är ett utmärkt val för sommaren och för alla typer av arbete, från de mest formella till den mest informell. Spetsen är inte missa satsa på längd klänningar på knäna, så han är diskret och underlättar rörelser i det dagliga livet.

För kvinnor som har mer formella jobb, är en uttalad modell lilla röret som drar siluett och lämnar mer chic och elegant. Kombinerat med en klack skor, inte kan gå fel. Satsa på ljusa färger och lätta tyger inte passera värme på de varmaste dagarna på året.

Läs också: Vikten av hållning på arbetsplatsen

Titta med racing silke och skräddarsydd väst

Ser elegant att arbeta i sommar - Women Tips

Regatta blue silk av R $ 798 Style på marknaden | Samla stämplas genom att skräddarsy R $ 84,90 i Amaro | Byxor benvita skräddarsydd för R $ 319 i Capitollium | Pumpar naken för US $ 79,90 i Milano

En duo som är framgångsrik på sommaren är loppet siden kombineras med skräddarsydd väst. Eftersom tävlingen är en pjäs som visar också motsätter sig västen, gömmer lite mer området ovanför kroppen och ge en formell touch till utseendet.

Välj en tryckt stycke för att ge en tropisk touch till utseendet och att komplettera opt för mer neutrala och ljusa bitar. En rak byxor skräddarsy gör den perfekta kombinationen med västen. heeled skor krävs formella sammanhang.

halv informella jobb

I miljöer som inte begära för mycket formalitet, kan utseendet vara tillfälliga inslag som stark och levande, mer färgstarka utskrifter, modeller mer diversifierade kjolar och klänningar och förmågan att bära jeans och platta skor. Den personliga kontakten är vad som kommer att också hantera dessa visuella alltid satsa på bitar som följer samma linje i sin stil.

Titta med färgglada byxor

Ser elegant att arbeta i sommar - Women TipsSer elegant att arbeta i sommar - Women Tips

Rosa byxor skräddarsydda av R $ 409 i OQVestir | vit skjorta R $ 210,40 i Mode leverans | stor väska för $ 199,90 i Dafiti | Sandal klackar parti för $ 312 i Acquarela

Ett bra förslag för halv informella jobb är att investera i färgade byxor och ljusa tyger. I dessa miljöer finns det ingen anledning delen som skräddarsys och därför finns det fler alternativ som jeans, twill byxor, bland andra modeller.

Komplettera looken med en ny blus. Utseendet up är en knock hylsa är perfekt för dem att inte låta armarna utsatta. Skon också behöver inte hoppa, men om du vill satsa, välj en med tjocka klackar och naken färg att förlänga silhuetten.

Läs också: Gott uppförande i arbetet

klänning

Ser elegant att arbeta i sommar - Women Tips

klänning för $ 99,90 i Dafiti | Vizzano sandal för $ 99,90 i Monica Shop | genomsnittliga handväska för $ 189,99 på Catwalk

Eftersom miljön är inte lika formell, skrivs ut klänningar och mer vätska tillåten under förutsättning att längden är nära knäet. Om du inte vill överdriva mönstret, väljer ljusare färger och mindre kontrast, så klänningen inte drar inte mycket uppmärksamhet.

Modeller med cinched midjor, såsom utseendet ovan är bra att definiera silhuetten och ser bra ut på någon kropp. En låg klack sandal ger en mer förfinad touch till utseende, om du känner att det finns ett behov. stora påsar bidra till att passa alla objekt som du behöver på en daglig basis.

veckad kjol

Ser elegant att arbeta i sommar - Women TipsSer elegant att arbeta i sommar - Women Tips

veckad kjol tryckt av R $ 144 i Farfetch | Tank av R $ 315 i galleri | Svart bälte för R $ 19,90 i Renner | Sko pekade för $ 229 på Corello

I de mest formella sammanhang de raka kjolar är idealiska i mindre arbetsordning någon kjol är tillåten, förutsatt att du har en lämplig längd. Därför kan veckad kjol vara ett alternativ för att ändra utseendet och lägga till en touch av kvinnlighet till utseendet.

Kombinera med ett lopp och avsluta med ett tunt bälte att lämna snyggare utseende. En vacker sko släpps till mindre formella sammanhang, inte vara rädd för att använda, såvida du inte känner dig säker utan ett par klackar.

informella jobb

Informella jobb är de där det finns en mycket tydlig regel om vad som kan och inte kan bära. Detta betyder inte att du kan använda något du har i din garderob. Normalt i dessa miljöer, såsom reklambyråer, arbeta mer kreativa och vågade kvinnor och detta bör återspegla i utseende. "I värmen är det vanligt att kvinnor känner sig frestad att bära kortare kläder och urringade, dock kort, urringade, transparent eller åtsittande kläder förbjudna i någon arbetsplats, vare sig formellt eller informellt", tillägger Maria Valentina.

Byxor och tryckta t-shirt

Ser elegant att arbeta i sommar - Women Tips

Pants stämplade av R $ 279,65 i Glamour | Vit T-shirt för $ 242 på E-Closet | Maxi halsband för $ 49 in Love Too | Sanália halv svart tass för US $ 350 i Schutz

tryckta byxor, och ger en touch sommar, bidra till att ge personlighet till utseendet, investera i någon form av mönster. För mer diskret visuell, är toppen att satsa på mindre utskrifter med mer neutrala färger. T-shirten är också tillåtet i de arbetsmiljöer och kan vara ett bra komplement.

Tillbehör är grundläggande och en maxi halsband gör hela skillnaden över en grundläggande T-shirt. Om du vill känna sig kraftfull, plattformarna finns alternativ som tillåts i dessa mer informella miljöer, vilket också bidrar i bekvämligheten som behövs för det dagliga livet.

Mix utskrifter

Ser elegant att arbeta i sommar - Women TipsSer elegant att arbeta i sommar - Women Tips

Stig av i höjd med knäet stämplad av R $ 539,20 i OQVestir | Regatta stämplad av R $ 348,60 i Shop2gether | Sandal halv naken tass för US $ 369 i Luiza Barcelos | Väska av R $ 339,99 i Anita

För att öka den kreativa sidan satsa på en blandning av utskrifter. Spetsen är att inte missa välja utskrifter som har liknande färger. Ett annat tips är att välja en bild av en mer framträdande plats och en mer diskret att vara harmonisk samordning.

Tillbehör ska vara neutralt för den visuella inte överdrivas. Bära sandaler, stängda rasteirinhas eller gymnastikskor, är allt perfekt i en mer avslappnad utseende. Den genomsnittliga lager är ett utmärkt val för kvinnor som är mer praktiskt.

Klänning och väst

Ser elegant att arbeta i sommar - Women Tips

klänning för $ 119,90 i Amaro | vit väst från R $ 450 Style på marknaden | Espadriller för R $ 151,92 i Acquarela Shop | stor väska för $ 249 i Lojas Americanas

För att lämna vanliga och lämna de mest eleganta klädsel, kompletterar utseendet med en väst. Vare sig det är att skräddarsy eller mer avskalade, kommer det att vara perfekt och kommer att bidra till att markera silhuetten klänningar, som ovan, som är rymligare.

Den alpargata är perfekt för dem som inte lämna bekvämligheten sidan och gillar att känna elegant på samma gång. För påsen, välja en som passar din livsstil, oavsett om mindre eller större. Glöm inte att det viktiga är att värdera din personlighet och skriva ut en touch av kreativitet i den visuella.

10 stycken som inte kan missa i sommar garderob

Foto: Uppspelning / konstläder

Foto: Uppspelning / konstläder

Konsulten Maria Valentina listade 10 objekt som är viktigt i varje kvinnas garderob du vill klippa sommaren. Satsa på de delar och de sammanställt en mängd utseende som är idealiska för att arbeta både i formella inställningar som i mer informella platser. Kolla in:

 1. vit skjorta bomull (poplin eller chambray), sleeveless;
 2. kort ärm blus, mest ädla tyg, såsom silke eller crepe, av subtilt, såsom band, blom frihet;
 3. 02 grundläggande blusar neutrala färger (vita, beige);
 4. Pants neutralt färgade linne sömnad (beige, ljusbrun);
 5. Bermuda kallt ull skräddarsy i svart;
 6. Kjol knä eller midi i pastellfärger, såsom lax, ljusgrön vatten;
 7. ljusa dress (vita "off-white", beige eller khaki);
 8. Printed Dress (petite och diskret mönster, t ex Poa);
 9. Blazer beige, stickade eller linne;
 10. Samla mer lång, himmelsblå.

riktade tips för att bygga din look

Foto: Uppspelning / Glam 4 you

Foto: Uppspelning / Glam 4 you

Konsulten visade några andra frågor som du har när du väljer vad man ska ha för att arbeta under varma dagar. Nedan kan du se dessa tips och vad som kan och inte tid att göra sig redo för tjänsten:

 • shorts: shorts, enligt Maria Valentina, är endast tillåtna i mycket informella sammanhang, till exempel för dem som arbetar i hälsoklubb eller receptionist, sekreterare eller lärare, reseledare, etc.
 • ideala längd kjol och klänning: kjolar och klänningar till knäet är idealiska. "Men fram till två fingrar upp är fortfarande tillåtet. Denna längd är idealisk inte orsaka obehag, eftersom kjolen eller klänningen stiga något när du sitter ner ", säger konsulten.
 • tillbehör: de lämnar alltid ser mer intressant, men som förklaras av Maria Valentina, bör de vara mer diskret på arbetsplatsen. "Idealet är att använda några tillbehör, speciellt om kvinnan arbetar i mer formell inställning. Redan i miljöer liten formalitet användningen av halsband, örhängen, ringar, halsdukar är tillåtna, men inte överdrivet, och inom rimliga gränser, "detaljer. Längre halsband, tunna bälten, väskor, färgglada skor, sjalar eller fina siden halsdukar och mer levande färger är inför sommaren.
 • platta sandaler: välja sandaler som är mer slutna och täcker hälen, vilket innebär att endast fingertopparna utsätts för. De rasteirinhas toffeln stil bör undvikas. "Ja förutom väsnas när du går, de lämnar fötterna mycket att visa och passera den bild som den anställde gå på jobbet", säger Maria Valentina.
 • Kvinnor plus size: tricket är att värdera styrkor och förklädnad som stör mer. Blusar och Empire skurna klänningar med enfärgade eller utskrifter med fina mörkare bakgrund är bra alternativ, samt V-halsen, manguinhas, längre skjortor som täcker området i höften och byxor och shorts rakt snitt.
 • Kvinnor otroligt låga: monokromatiska ser bidra till att förlänga silhuetten. Ett annat alternativ är att satsa på klänningar och blusar V-ringad eller U. För kjolar och klänningar, bör längden vara två fingrar ovanför knäet. Skor bör lämna vristen till showen och vara naken eller ljus färg.
 • Bästa färger: klara eller starka färger som off-vit, gul, rosa, blå, är alltid dominerande i sommar paletter, liksom blommiga tryck och djurtryck.
 • Top tyger: "Tyger från naturliga fibrer är de bästa alternativen för sommarkläder, såsom bomull, linne, silke, tencel", föreslår konsulten. Dessa vävnader förutom att vara svalare hjälper också i svett.

Fly vanligt

Om du vill att våga och vara vacker att arbeta i sommardagarna, kolla in bilderna nedan bloggare använder utseende som är idealiska för arbetsmiljön och inspirera dem att komma ur det vardagliga och satsa på en annan och elegant utseende:

Foto: Uppspelning / Carol Tognon

Foto: Uppspelning / Carol Tognon

Foto: Uppspelning / Grow och kurviga kvinnan

Foto: Uppspelning / Grow och kurviga kvinnan

Foto: Uppspelning / Flicka med kurvor

Foto: Uppspelning / Flicka med kurvor

Foto: Uppspelning / Style Skafferi

Foto: Uppspelning / Style Skafferi

Foto: Uppspelning / Kurvor och Confidence

Foto: Uppspelning / Kurvor och Confidence

Foto: Uppspelning / Glam4you

Foto: Uppspelning / Glam4you

Foto: Uppspelning / Anna Fasano

Foto: Uppspelning / Anna Fasano

Foto: Uppspelning / Med vänliga hälsningar, Jules

Foto: Uppspelning / Med vänliga hälsningar, Jules

Foto: Uppspelning / Vägen H

Foto: Uppspelning / Vägen H

Foto: Play / Song of Style

Foto: Play / Song of Style

Foto: Uppspelning / Tuula Vintage

Foto: Uppspelning / Tuula Vintage

Foto: Uppspelning / Super Vain

Foto: Uppspelning / Super Vain

Foto: Uppspelning / Blog Mariah

Foto: Uppspelning / Blog Mariah

Foto: Uppspelning / Viva Luxury

Foto: Uppspelning / Viva Luxury

Foto: Uppspelning / Blog Thássia

Foto: Uppspelning / Blog Thássia