Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Inspirerad av trosorna av Pinuppor 50, shorts stil hotpants har allt för att lyckas under sommaren 2011. Normalt hotpants har midjan vid naveln eller ett finger ner och är mer dug i benen, eftersom detta modell förlänga benen och förbättrar silhuetten.

Hur är för kort, kan hotpants belysa vissa brister i kroppen, så överviktiga kvinnor bör undvika den här stilen. Redan smala kvinnor med långsträckta ben och kan investera utan rädsla. Men du måste ha för mycket attityd att använda pjäsen, eftersom den drar tillräckligt med uppmärksamhet och lämnar kroppen väl till showen.

Använda hotpants

De hotpants kan användas som badkläder och även på gatorna. För att komponera en look med hotpants måste du använda betedde blusar inte för att få en gemensam utseende och kompensera för längden på pjäsen. Eftersom pjäsen kan betraktas som ett mikro kort, efterlyser en mer betedde blus, vilket inte är mycket öppen och utan generösa necklines.

Investera i larguinhas blusar, kortärmade skjortor eller ¾, regattor med överlappande skjortor eller beskäras T-shirts. Om temperaturen sjunker, är ett bra tips att kombinera med en kofta.

Kombinationen med en mycket hög klack lämnar drivna utseende, undvika. Träskor träskor, skor, Oxford, platta sandaler, kil, mark och andra modeller med måttliga klackar, passar bra med hotpants. Satsa på skor i livfulla färger som är ansiktet på sommaren.

Kan du kombinera hotpants med tillbehör såsom hat, långt halsband, handväska, halsdukar och bälten. Kom ihåg att de shorts hotpants är idealiska för användning i mer informella sammanhang.

Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion