Bustier är tendensen för sommaren, lära sig att använda den - Kvinnor Tips

Foto: Reproduktion

Mode kommer och går. Och ofta, bara förvånande. Delar som har drabbat många säsonger sedan och fashionistas trodde död och begraven, kan hamna kommer tillbaka på modet plötsligt utmanar alla som dök upp näsan på henne. Så med hög midja byxor. Och nu kom sekelskiftet bustier.

Den bustier är en pjäs som verkar ha kommit ut ur tunneln tid, direkt från 50-talet hade som inspiration gamla behåar, charmig och ökat stöd. Kontroversiellt, att lämna magen visar, delar han åsikt. Ändå lyste det i parader av alla modeveckorna av 2012, vilket leder oss att tro att det bara kommer att ge honom nästa sommar!

Stora märken som TNG och Maria Bonita Extra, satsa på pjäsen, som redan förekommer i sina samlingar till sommaren 2013. Med andra ord verkar det som snart kommer att komma ut från catwalken att gå ut på gatorna, särskilt i de hetaste städer där Ju mindre duken som täcker kroppen, desto bättre. Och då är frågan: hur man använder bustier korrekt?

För att hålla elegant utseende, rekommenderas att den del kombineras med hög midja kläder som shorts byxor och kjolar. smala byxor, eller den böjda bar, är särskilt vacker med bustier.

Det kan även vara de grundläggande jeans, är det viktigt att naveln inte att visas. För mode konsulter gör det vanliga utseende. Det ideala är att lämna endast en liten remsa av magen visar.

Eftersom bustier ensam är redan en djärvare stycke, är den idealiska att den korta kjolen eller användas i utseendet är inte för kort. Förutom inte matchar, kan utseendet förlora elegans och falla i vulgaritet.

Den bustier kan kombineras med jackor och boleros, vilket skapar en harmonisk sammansättning och dra mindre uppmärksamhet åt magen ut. Denna kombination är ganska cool, och är perfekt för de mindre vågade flickor, eller som är lite överviktig. En annan cool tips för mer diskret bustiê är att kombinera med en transparent mantel, företrädesvis av lätt tyg.

Glöm inte dock att alla ser delarna måste prata med varandra. Så var försiktig med färger.

Det finns fortfarande vissa försiktighetsåtgärder som bör vidtas inte betala mico är dags att använda bustier. Den ena är frågan om andelen. Den bustier kan "platta" silhuetten, så otroligt låga bör försöka kombinera det med klackar. Kvinnorna i full bröst bör hålla ett öga på tjockleken på bustier handtag: bredare remmar ge mer stöd och lämna den vackraste varvet. Den knubbig kan använda, men noga med att inte visa mer än det borde.

När det används på rätt sätt, kan bustier komponera en chic och elegant utseende och är ett bra alternativ för dem som vill fly enformighet av skjortor. Och du, har trenden, eller låta det passera?