Sneaker med inbyggd hopp - Kvinnor Tips

Sneakers (tennis, på portugisiska) är närvarande i kvinnokläder, är att göra paret ser från dag till dag eller för sport. Men den här säsongen, får sneaker ett nytt format och omgjorda, titeln av feber trend i modevärlden, sällskap av många kändisar och fashionistas.

Ju mer trimmad började anta den. Beyoncé använde modellen i sin video "Love On Top". Kändisar som Anne Hathaway och en stor del av änglar Victorias Secret, som Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio och Doutzen Kroes i kombination med smala byxor tennis.

På senare tid har dock Kate Bosworth, en referens i personlig stil, kombinerat sin wedge sneaker med en modell av långa, veckad kjol.

Men sneakers invaderade modemarknaden som ett måste inslag av Isabel Marant, franska designern som för sin vår / sommar 2012 insamling, insatt i hans show snekaer kil.

En tennis modell strippad och sammetslen, överdrivna tungor, vibrerande färg eller svartvitt och mediumröret i Bekket versioner med kardborrband, Bobby och Betty, båda med skosnören. Skillnaden är dock ett trumfkort för lägre kvinnor som vill "växa" några centimeter. Modellen har en inbyggd plattform om sju centimeter.

Sneaker med inbyggd hopp - Kvinnor Tips

Miranda Kerr, Kate Bosworth, Alessandra Ambrósio, Sabrina Sato och Beyonce

Inledningsvis rädd för att mode ögon, kil sneakers Isabel Marant började inspirera andra märken. Läder eller mocka, med många färger eller nykter, finns i samlingarna av säsongen stora varumärken, såsom unga Marc by Marc Jacobs våren / sommaren 2012.

I Brasilien Juliana Jabour introducerade modellen i sin vinter show 2012 och den brasilianska märke skor Schutz, även investerat i denna idé, med insamling Sneaker City, stängde fler färger, sammets modeller och prydda med små dubbar. Liksom Arezzo och hans kardborreband gymnastikskor, sammetslen och tydliga plattformar.

Men designern Jeremy Scott, älskling Lady Gaga, Karl Lagerfeld, Katy Perry och Rihanna, som skapats för linje våren / sommaren 2012 Adidas varumärke, ovanliga och excentriska gymnastikskor, tema, översållad med Swarovski kristaller, med vingar och liknande modeller stoppade djur.

Använda kil sneakers

Kilen sneaker modell är ett bra alternativ för kvinnor som väljer mer lättlästa produktion och kräver användning av klackar och sneakers. Att ansluta sig till modellen vet att regeln att använda det liknar stövlar och stövlar: att ge intryck av längre ben, använd mörk eller liknande nyans till tennis byxor. Logo, skinnbyxor eller vaxat att titta lägga finess.

Sneaker med inbyggd hopp - Kvinnor TipsSneaker med inbyggd hopp - Kvinnor Tips

Inbyggd hälen, själva modellen orsakar silhuett sträcker intryck. Det ideala är att använda dem med strumpbyxor, för att motverka den stora storleken och fluffas tennis. Men många flickor väljer mikro shorts, kjolar och klänningar. Välj avslappnad och urbana delar och för att underlätta look-up, först välja de skor du kommer att bära, och i så fall leta efter den perfekta delar och tillbehör.

Wedge sneaker sammetslen Arezzo.

Wedge sneaker sammetslen Arezzo.

Wedge sneaker sammetslen och med nitar Schutz varumärke.

Wedge sneaker sammetslen och med nitar Schutz varumärke.

Modell med Swarovski kristaller designer Jeremy Scott för Adidas varumärke.

Modell med Swarovski kristaller designer Jeremy Scott för Adidas varumärke.

Läder Modell Marc by Marc Jacobs varumärke.

Läder Modell Marc by Marc Jacobs varumärke.

Wedge färg gymnastiksko, Isabel Marant.

Wedge färg gymnastiksko, Isabel Marant.

Wedge sneaker monokrom, Isabel Marant.

Wedge sneaker monokrom, Isabel Marant.