Star Pattern - Kvinnor Tips

De tematiska utskrifter fortsätter med allt i modevärlden. Som alltid är på trender redan vet att tyger med blommor och djur utskrifter - särskilt utskrifts orm - är upp. nu mönster av stjärnor Det är också gör rundor.

Vågen började med formgivaren Dolce & Gabanna, som används och missbrukas stjärntryck i en av sina senaste shower. Banorna, de små stjärnor vann sexigare beröring och sofistikerad med tydliga, flödande tyger.

Sen var det dags för flera kända tidskrifter ute för att föra stämpling starlet på omslaget. Efter mode, andra märken - inklusive snabba mode nätverk - lanserade print stjärnan versionerna till mer överkomliga priser.

Den "stjärnstatus" blev en riktig feber. Kvinnor som älskar att följa modenyheter satsar på delar med små stjärnor, medium och large. Även kändisar satsar på den trend som omvandlar utseendet på en riktig konstellation.

den starry klänningar De är höjdpunkten på detta sätt, men tröjor, shorts och byxor är mycket välkomna. Tillbehören inte heller lämnas ut. Satsa på väskor, skor och halsdukar med tryck.

Det första intrycket kan vara att skriva ut verkar för barnsligt att komponera mer formella utseende, men det är bara att veta kombinera och välja sin vikt i kostym att ändra sig.

Stjärnan tryck är bra att ge en charm till den mest klassiska lilla svarta. ett annat förslag med användning av utskrifts stjärna i formella utseende satsar på tyger i neutrala färger. Föredrar de mindre stjärnor, är produktionen mer diskret.

Om du inte vill ha en fullständig stjärna print look, välj en stansad del för att släppa in bevis. Blusar och jackor är bra alternativ och kan användas i arbetet för en promenad eller till ballad. Ett annat alternativ är att välja flera diskreta och kompletterande delar material tryckta med stjärna.

För casual utseende, är toppen att följa din stil och leka med stämpeln stjärnan. Om du gör det avskalade linje, kan du satsa på de största stjärnorna och tyger och färgstarka kombinationer. Om du är mer känsliga, föredrar mindre utskrifter och mjukare toner.

Ser tryckt med stjärna

[Ngg_images skärmtyp = Photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip gallery_ids = 87]