Foto: Reproduktion

Foto: Reproduktion

Den lilla svarta klänningen är en oumbärlig del i kvinnliga garderoben och överraskningar för sin mångsidighet och elegans. Skapad av designern Coco Chanel på 20-talet, den grundläggande svart klänning, som det kallas, har gått lite obemärkt på den tiden. Men det var från 50-talet, då Christian Dior upp idén och gjorde den till framgång, har den lilla svarta klänningen visas all sin kraft och blev ett mode klassiker.

Dess grundläggande stil kombineras med det mesta och är synonymt med elegans, när den används med tillbehör gör skillnad och gör det mest avancerade produktionen. Alla svart klänning modell kan betraktas som en liten svart klänning. Stilar med tight midja och höfter gynnade ännu mer värde den kvinnliga formen ger kraft och sensualitet till kvinnan.

Varje decennium den lilla svarta klänningen vinner nytt utseende, från den enklaste till den mest sofistikerade modellen i olika typer av tyger. Därför är den lilla svarta klänningen den perfekta kläder för kvinnor, när som helst. Detaljer som formen på kragen, markerade axlar, applikationer, transparens och glans, ger ett mer modernt utseende till utseendet och ytterligare framhäva kraften i den lilla svarta klänningen.

Ett bra exempel på hur man använder den lilla svarta klänningen är inspireras av Audrey Hepburn i filmen "Breakfast at Tiffanys" och satsa på klassiska tillbehör. Förutom att använda en vacker liten svart klänning klänning, var tillbehör enbart består av ett halsband och ett örhänge pärla som lämnade utseendet ganska feminina och romantiska.

Alla kvinnor ska ha en liten svart klänning i garderoben, det är en pjäs som aldrig blir omodern och matcha alla typer av tillbehör och sko. Ett tips för en förändring i sammansättningen satsar på en annan typ av hem tillbehör tillfälle. I dag till dag, ge företräde åt klänningar med naturliga garner såsom linne och bomull. Tillbehör måste vara diskret och tråkig. Skor bör vara med låga klackar och rundade former, tennisskor eller känslig. Över natten tillbehör kan vara mer spännande och ha tillräckligt med ljus. Investera i öppenhet, detaljer och tillämpningar. Tunga skor som sandaler, peep toe och mellersta ben ser bra ut. Användningen av jackor och rockar är de färgade, mönstrade eller svart, tillägger han vidare.

Foto: ReproduktionFoto: Reproduktion

Foto: Reproduktion