12 fakta om menstruation du behöver veta - Women Tips

Foto: Thinkstock

Många kvinnor möter menstruation som något dåligt som bör döljas och undvek någon kommentar. Därför beslöjade attityd om det berövar kvinnor koppling känna många faktorer som bör vara kända. Naturligtvis är menstruation inte föremål för någon konversation, men det är inte något som bör undvikas liknande sjukdom. Kolla in följande 12 fakta som varje kvinna bör veta om menstruation:

 1. Du kan bli gravid medan mens, men sällsynt, kan hända.
 2. Den bördiga tid sker i dagarna av ägglossning, vanligtvis i mitten av intervallet mellan en period till en annan.
 3. Menstruation oegentligheter såsom hoppa över en cykel varar mer än sju dagar, inte förekommer menstruation mer än en gång i samma månad, kan vara symtom på sjukdomar som cancer i livmodern, stress och även mycket stora viktminskning i en ofta kort tid.
 4. År 1946 Disney gjorde en pedagogisk film i ämnet som heter "The Story av menstruation". Ryktet säger att det var den första Disney-filmen att använda ordet "fitta" skrivar.
 5. Kvinnor som har mer intensiva flöden kan förlora upp till en kopp blod i varje cykel.
 6. Menstruation bör inte vara något som flickor borde skämmas, och alias att dölja som "levande xico", eller bara säga "dessa dagar" inte dölja någonting.
 7. Sex under menstruationen anses ett tabu, men bör inte, att ta på detta är endast upp till paret.
 8. Progesteron, som styr libido sjunker under menstruationen, lämnar kvinnor mer mottagliga. Så är det normalt att du vill mycket mer än godis medan mens.
 9. Synkronisering med andra kvinnor inte vetenskapligt bevisat, men det förekommer. Du kan sluta synkronisera datum för din menstruation med sina flickvänner, systrar, partner, mor och andra kvinnor som du bor.
 10. De flesta kvinnor som arbetar med menstruation mycket bra, men i Indien tabu menstruation är fortfarande mycket stor, och flickorna kan inte ens laga mat för perioden eftersom man tror att kommer att förorena maten.
 11. Alltid var det första som bröt regeln och visade blod på en utskrift kampanj under 2011. Även om inte ännu har cirkulerat på TV, tillkännagivandet kom blod i stället för den berömda blå vätska som används i annonser för att visa potentialen för absorption.
 12. Det är känt och bevisat att flickor mens vid en tidigare ålder. Den genomsnittliga amerikanska åldern för första perioden är 12 år.