Kvinna dricker tre liter vatten om dagen och föryngrar 10 år - Kvinnor Tips

Foto: Uppspelning / Warren Smith

Den engelska, Sarah Smith, led av huvudvärk och matsmältningsbesvär. Efter samråd med en neurolog och en dietist, började hon dricka tre liter vatten om dagen så att kroppen fungerar bättre, medicinskt behov. Betting vilket resulterar i, bestämde hon sig för att spela in ändringarna. Fyra veckor senare var märkbara skillnader, verkade Sarah vara 10 år yngre. Kolla in de förändringar varje vecka:

1: a veckan

Vikt: 53,4 kg

Midja: 71 cm

Först Sarah var rädd för drastisk förändring i vattenintaget. Men att rådfråga din läkare, visade han att hon drack en stor burk på morgonen, en annan på eftermiddagen och kvällen. Inom några dagar av experimentet, hon urinerade även fem eller sex gånger om dagen, men vätskan var lättare, vilket indikerar bättre filtrering blod. För år, Sarah praktiserade 10 minuter av yoga för att få upp, men han var hårdare under de senaste sex månaderna och noterade att dess flexibilitet förbättrades efter att ha druckit mer vatten.

2: a veckan

Vikt: 53 kg

Midja: 71 cm

Hennes hud var bättre och jämnare ton. De rynkor runt ögonen verkade mindre tung, och med tanke på fläckarna minskat. Hon drack en pint när han vaknade i kaféet frukost, lunch, eftermiddag, middag och innan sängen. Han hade huvudvärk i över en vecka, vilket var ovanligt. Det gick shopping och under den perioden, var tvungen att gå på toaletten tre gånger på fem timmar. Hennes man har också märkt skillnaden och sade att deras celluliter lår och rumpa var borta.

3: e veckan

Vikt: 53 kg

Midja: 69,8 cm

Mörka ringar och rynkor i ögat regionen minskat markant och huden verkade mer näring. Det faktum att dricka mer vatten gör du känner dig nöjd snabbare vid måltider. Studier visar att 37% av människor förväxlar törst med hunger. Hon kände också skillnaden att kompensera, hud ögon såg mindre rynkig och släckt.

4: e veckan

Vikt: 52,6 kg

Midja: 68,5 cm

Sarah var imponerad med förändringen. Inför fläckarna är borta, hon började känna passform, tunnare (förlorade nästan 1 kg) och friska. Hennes make och vänner sade att hon ser 10 år yngre. Efter dessa förändringar, ser den till att det kommer att fortsätta att dricka tre liter vatten om dagen.

via Dailymail