10 tecken på att han bara utnyttjar dig - Kvinnor Tips

Foto: Thinkstock

Vara med någon för intresse är något som tyvärr händer inte bara i romaner, men också i verkliga livet. Och det kan hända att någon av oss. Därför måste du alltid vara uppmärksam på tecken som han ger. Om du misstänker att han bara utnyttjar dig, och har många av dessa tecken, sätta dig själv först i ditt liv och hålla sig borta från dem som bara suger din energi och gör dig sjuk. Ta reda på vad dessa tecken:

 1. Lyssna till ditt hjärta
  Om den rösten i huvudet ger dig varningar hela tiden, vilket är deras naturliga instinkter, vara uppmärksam. Ditt undermedvetna kan plocka upp subtila tecken på att ditt hjärta är kär för mycket att lägga märke till.
 2. Det gör inte mycket ansträngning
  Han ser dig när det passar honom (som när du går till hans hus eller hitta den med sina vänner). Men det gör stora ansträngningar för att komma till dig.
 3. Han betalade aldrig något för dig
  Om du alltid verkar vara att spendera pengar för middag, biobiljetter, taxi, inträdesavgifter ... allt! Du kan börja undra om han använder du för pengarna.
 4. Det gör inte du känner särskilda
  Den tillåter dig att göra honom att känna sig speciell, men du kan inte komma ihåg förra gången han gjorde något för att få dig att känna på samma sätt? Du känner att du ständigt göra små vackra saker för honom, men han återvänder aldrig? Var uppmärksam på dessa åtgärder.
 5. Han beter sig annorlunda när du är med vänner
  Det sätt man agerar med dig när dina vänner är runt kan vara en viktig indikator på hur det känns verkligen för dig. Det kan vara söt när du är ensam, men så är det med vänner, är avlägsen, rude, likgiltig ... Är han skäms för att ta dig? Om så är fallet, helt enkelt förtjänar inte ditt företag och uppmärksamhet.
 6. Vänner och bekanta varnar för att det är en annan kille när du inte är nära
  Om det finns bristande överensstämmelse med de berättelser som du hör från andra om hans personlighet som skiljer sig från hur han agerar när han är med dig, kan han vara representera, och med en fasad av relation med dig.
 7. Han har skäl att vara med dig och talar om dem bor
  Han talar om andra baktankar med dig som din pappa kan få ett jobb för honom, att han skulle använda sitt hus vid stranden, eller att han skulle älska för dig att ta honom att resa? Detta kan vara en stark indikator på att han utnyttjar dig.
 8. Du känner att du arbetar för honom
  Han är ständigt ber dig att göra dina sysslor, ärenden, samåkning och att du undvika deras sätt att tjäna dig? Vet att du inte är din assistent, men flickvän.
 9. Det kommer bara att ditt hem när du är hungrig eller behöver tvätta dina kläder
  Han ger alltid kläder som skall vidtas och äta sin mat. När dessa behov alltid uppfylls, kommer det att anpassa sig till detta.
 10. Du sökte bara i sina stunder av svaghet
  Han kallar bara dig när du är ledsen, berusade, bröt bilen ner eller hade en dålig dag? Ut ur detta förhållande som bara gör att du känner suger!