Seks Oral: 10 Tips untuk detik-detik dapat bersama-sama

Photo: Thinkstock

Seks adalah baik, dan bagaimana! Tetapi seks tidak perlu dan tidak perlu sentiasa yang sama, bukan? Berikut adalah satu aktiviti yang baik untuk badan dan jiwa, dan hanya kegembiraan. Pelbagai mod dan bermain boleh membuat perkara yang lebih menarik. Lebih keintiman yang lebih baik dan pengalaman juga dialu-alukan, tetapi yang paling penting adalah untuk meninggalkan mengetepikan malu dan menikmati semua yang badan pertemuan lazat.

Bagi kebanyakan orang seks oral adalah penting, amat diperlukan. Kerana banyak berfikir adalah yang paling panas dalam semua orgasme. Bagi wanita menerima seks oral adalah salah satu taktik yang terbaik untuk meningkatkan keseronokan dan keseronokan. Lelaki juga menyukainya lebih jika ia dilakukan oleh mereka yang suka dan boleh lakukan. Salah satu amalan yang paling wajar dan menarik untuk lelaki dan wanita, seks oral boleh menyebabkan ecstasy pencinta puncak. Maka bagaimana spicing kehidupan seks anda dan biarlah cinta anda mahu lebih?

Hujung terbaik adalah dengan inisiatif. Sesiapa yang mempunyai keupayaan untuk mengesan apabila seks oral yang sedang dilakukan tanpa wasiat atau nojinho. Ia lebih menarik untuk lelaki apabila wanita itu mengambil inisiatif daripada apabila dia perlu bertanya atau mencadangkan.

Tawaran atau kejutan, meletakkan ia dalam kedudukan yang selesa dan ciuman dan lidah gelongsor sepanjang jalan, leher, dada, perut ... Ini akan memberikan mereka pasti bahawa anda mahu dan anda mahu sila kepadanya serta meningkatkan harga diri manusia. Dan banyak lagi harga diri, lebih baik mereka adalah saat-saat yang seronok.

Pertama sekali: perlindungan

penting adalah untuk memastikan keselamatan mereka. seks oral juga boleh menghantar penyakit. Rakan-rakan yang tetap, ia adalah penting pemeriksaan perubatan baru-baru ini untuk menolak sebarang keraguan. Tetapi jangan bimbang, ia adalah agak mustahil dan menyeronokkan untuk mengamalkan seks oral dengan kondom dan kepelbagaian produk seperti kondom berperisa dan pelincir adalah besar.

Biarkan tips ...

1. Tinjau semua deria: Bayangkan ia adalah anda yang sedang menerima seks oral. Apa yang anda suka lakukan? Letakkan diri anda di tempat yang lain dan meneroka semua yang anda mahu. Ia tidak mempunyai tempat untuk rasa malu dengan seks oral. Ini adalah masa yang terbaik untuk bermain dan untuk melepaskan semua keseronokan. Dan jika anda tidak boleh membantu tetapi mendapat sedikit malu, tidak menyakiti berkomunikasi. lebih asli, lebih keintiman dan keseronokan.

2. Suction: membuat sedutan seli untuk memasukkan zakar dalam mulutnya, menghisap seperti gula-gula, menurun dan menaik seperti dalam penembusan. Ini tidak menghalang anda daripada menjilat, bermain dan melancap, tetapi pastinya sedutan akan memudahkan lebih dari mulut lembut pada kelajuan tinggi. Membuat bergerak baik dan tidak mengganggu untuk memasukkan keseluruhan zakar dalam mulut, ia adalah jauh dari pilihan mereka.

3. Variasi: berbeza-beza dalam pergerakan, kelajuan, licks, menghisap. Seni seks oral memerlukan kesediaan sebenar untuk memudahkan pasangan mereka. Menukar kelajuan sedutan, berhenti untuk sementara di kepala zakar, menggunakan bahasa yang pergi semua anggota itu, membelai badan anda. Ada masalah untuk membuat jenaka lucu.

4. Mata mata: mengekalkan hubungan mata. Lelaki suka untuk melihat apa yang anda lakukan dan melihat mereka dalam mata akan meninggalkan suasana yang paling menarik dan berfungsi sebagai barometer bagi anda untuk menyedari apa yang lebih menyenangkan.

5. Kuasa tangan: menggunakan tangan anda. tangannya adalah sekutu yang besar dalam seks oral. Gunakan untuk melancap beliau dalam selang sedutan untuk bergerak zakar apabila anda bersama dia dalam mulut atau merasa buah zakar dan perineum. Pelbagai rangsangan dunia sering gila.

6. Bahasa: menggunakannya tanpa menyimpan. Ia akan membantu dalam pelinciran, yang sangat penting untuk slaid mulutnya lebih baik, dan meningkatkan permainan. Menjilat seluruh zakar, buah zakar dan kelenjar, yang terlintas di dalam saluran, serta pangkal paha dan perineum.

7. Kesegaran: pudina menyegarkan, air ais dan produk tertentu boleh memberi satu perasaan yang hebat kesegaran menjadikannya lebih menarik.

8. Semen: Anda boleh menelan air mani? Ya, anda boleh. Mereka suka apabila perempuan itu tidak takut untuk pergi ke akhir. Tetapi kerana tekstur dan rasa, boleh menjadi tidak menyenangkan bagi sesetengah orang. Terdapat peraturan asas, jadi jangan bimbang jika anda tidak selesa. Tetapi jika anda mahu, pasti dia akan suka.

9. Lampu: meninggalkan cahaya pada, atau separuh cahaya. Mereka akan mahu melihat segala-galanya yang berlaku. Meningkatkan melihat dengan pakaian dalam seksi. Dan jangan biarkan rambut anda untuk menyembunyikan bahagian yang terbaik.

10. Yang terkenal "69": Ia adalah tempat di mana kedua-duanya boleh melakukan hubungan seks oral pada masa yang sama. Tetap menghadap ke bawah pada pasangan anda supaya anda boleh mencapai zakar dengan mulutnya, dan dia, vagina anda. keseronokan adalah timbal-balik dan berganda.

tips seks oral dengan Tatiana Presser

Dalam video itu, vlogueira memberikan beberapa cadangan yang boleh membantu anda untuk menjadi ceplosan dan dengan seks oral. Mendaftar keluar:

Jangan lupa untuk seks oral juga salah satu cara yang paling berkesan untuk wanita merasa keseronokan, jadi pastikan untuk menggalakkan anda untuk berbuat. Langkah pertama untuk menawarkan pembaharuan adalah untuk mengetahui dan dengan itu menunjukkan lain apa yang anda suka dan apa yang memberi anda keseronokan. Jangan takut untuk mencuba, tahu badan anda dan mengajar pasangan anda apa yang menunjukkan lebih membuat anda bahagia. keseronokan yang baik!