laman rangkaian sosial

Photo: Thinkstock

Cukup untuk bersendirian. Jika anda fikir pihak-pihak yang baik adalah sukar didapati, anda perlu melihat lebih sedikit dan mengapa tidak memberi peluang kepada laman rangkaian sosial? Ada kemungkinan bahawa lelaki dalam hidup anda adalah tempat di luar sana di dunia ini, hanya menunggu untuk satu klik anda.

Laman web temu janji menawarkan beberapa pilihan untuk mereka yang ingin mencari pasangan jiwa anda di Internet. Terdapat juga laman rangkaian sosial untuk khalayak tertentu, seperti tapak untuk ibu tunggal dan evangelis dating.

Secara umumnya, ini laman web menawarkan alat yang membolehkan anda untuk mencari seseorang yang perlawanan cara anda dan citarasa anda.

Oleh itu, anda boleh menapis hasil carian mereka untuk teman lelaki yang mengikut agama mereka satu aspek orang yang sangat relevan kepada anda apabila memilih rakan kongsi yang sesuai.

Ini menghalang anda akhirnya terlibat dengan orang personaliti dan cita rasa yang sangat berbeza daripada mereka sendiri dan anda hanya melihat orang-orang yang boleh sebenarnya berminat.

Laman web temu janji yang terbaik

Kami menyenaraikan yang terbaik dan paling popular laman rangkaian sosial di Brazil, menyemak apa yang mereka adalah:

 • POF.br: Mengapa membayar untuk bertemu dengan seseorang? Mudah, Percuma & Cekap! daftar sekarang!
 • Dating Place: Mendaftar dan memenuhi berjuta-juta orang! Salah seorang daripada mereka adalah sesuai untuk anda.
 • Be2: Be2 membantu anda untuk mencari orang yang sesuai dengan anda.
 • C-tarikh: tidak Mesyuarat kompromi. Hanya satu Mesyuarat kasual.
 • Ashley Madison: Tempat yang sesuai untuk mesyuarat bijaksana di antara orang yang berkahwin.
 • Masa kami: Ia tidak pernah terlambat untuk menjadi gembira. Memenuhi perseorangan lebih 50!
 • Lisa 18: pertemuan erotik di kawasan anda. Apa-apa yang mungkin, ia hanya bergantung kepada anda.
 • Brazil Cupid: Menghampiri lelaki Eropah Latinas, Latin dan Amerika Syarikat.
 • AondeNamoro.com: Tapak dating terbaik di Brazil!
 • Match.com: cinta anda boleh berada di sini. Sekarang membuat profil percuma anda!
 • Perseorangan dengan kanak-kanak: Tapak dating pertama untuk orang tunggal yang mempunyai anak.
 • Cinta dalam Kristus: Tapak A untuk memudahkan pertemuan di antara orang-orang Kristian di seluruh dunia.
 • Loves mungkin: Cari wanita atau lelaki dalam hidup anda, perlawanan sempurna di sini.
 • Emosi baru: Untuk lebih banyak orang yang berpengalaman yang mahu bercakap dengan dan berkaitan dengan.
 • Crown separuh: Tapak dating untuk mereka yang berada di peringkat yang terbaik dalam hidup.
 • Berkahwin: Marilah teman dan berjumpa dengan orang dengan pertalian sama.
 • Di mana Adakah Anda: Cari lelaki atau perempuan, rakan kongsi tarian atau perjalanan. Ianya percuma!
 • Online dating: Beribu-ribu profail yang ada. Mudah, cepat dan selamat.
 • Cinta Ilahi: Tapak evangelis dating terbesar di Brazil.
 • G dating: Tapak terbesar mesyuarat LGBT di Brazil

Buat profil yang menarik di laman rangkaian sosial

Semasa membuat profil anda di rangkaian, berhati-butiran yang boleh membuat perbezaan dalam imej anda dalam dunia yang penyayang maya. Pilih nama pengguna atau dipaparkan selain daripada "langsung" orang lain "gata28". Lebih suka menggunakan nama atau sesuatu yang memberitahu sesuatu mengenai diri anda, seperti "Luciana-SP" anda.

Dengan memilih gambar profil, capriche memilih salah satu di mana anda hadir bersendirian dan dapat dilihat dengan jelas tanpa kekaburan atau Photoshop berlebihan. Jangan cuba untuk menjual imej realistik.

Ketahui bagaimana wanita mengatasi kesepian dan menakluk hubungan baru

Dengan mengisi data profil, jujur ​​dan langsung. Katakanlah apa yang anda suka, tanpa berkata apa yang orang kata. Sebagai contoh, tidak menyatakan bahawa anda berada dalam rasa muzik eklektik, sebaliknya, meletakkan beberapa contoh muzik yang anda dengar akhir-akhir ini. Begitu juga dengan filem, makanan, hobi dan perkara yang anda suka lakukan.

Hujung utama adalah untuk menjadi kenyataan. Tiada gunanya anda kelihatan sempurna, selepas semua tiada siapa yang. Berasa bebas untuk menjadi diri sendiri dan tidak takut bahawa ini tidak akan menarik sesiapa sahaja. Tidak keterlaluan pujian dirinya dan tidak memuliakan kesalahannya.

Ingat bahawa lebih tepat anda mengisi profil anda, lebih baik peluang untuk mencari orang serasi dengan gaya hidup anda dan pilihan romantis.

Tips untuk memilih teman lelaki

Selepas mencari rakan kongsi masa depan boleh didapati di lokasi, masa ini adalah untuk menganalisis sama ada ia adalah satu perlawanan yang baik untuk anda.

Salah satu perkara pertama yang dicadangkan untuk dinilai adalah hubungannya dengan orang lain. Lihat bagaimana ia berkaitan dengan keluarga, rakan-rakan, rakan-rakan kerja / belajar dan tidak diketahui. Cara dia bertindak dengan orang lain boleh memberitahu banyak tentang bagaimana dia akan melayan anda semasa hubungan.

Juga cuba untuk mengetahui apakah prinsip dan kepercayaan mereka. Ia adalah penting bahawa dalam hal ini anda perlu dalam kepercayaannya biasa, kerana ia memudahkan interaksi pasangan. Anda tidak perlu mempunyai tepat pendapat yang sama dalam setiap isu, tetapi ia adalah penting untuk mempunyai pendapat yang sama mengenai isu-isu yang mereka anggap sangat penting kerana perkahwinan dan agama, sebagai contoh.

Satu lagi perkara yang perlu diambil perhatian dalam pasangan masa depan anda adalah matlamat hidup anda. Menyiasat apakah kehendak dia dan apa yang dia mahu lakukan dalam kehidupan. Menganalisis jika matlamat anda tidak bertembung dengan beliau. Jika anda mempunyai matlamat yang boleh digabungkan, hubungan ini mempunyai peluang yang baik untuk berjaya.

Aspek-aspek lain mungkin sedikit kurang relevan, tetapi juga membawa perubahan termasuk tempat di mana dia hidup, perkara-perkara yang dia suka dan tidak suka, sama ada ia digunakan atau tidak, antara ciri-ciri lain yang anda fikirkan perlu untuk calon untuk memenangi hatinya seperti kecantikan, sebagai contoh.

Anda juga boleh membuat senarai ciri-ciri yang teman lelaki anda perlu mempunyai, kerana ini akan memudahkan masa untuk menapis hasil carian mereka mencari rakan kongsi di internet.

Sekarang anda tahu laman web dan tahu bagaimana untuk membuat profil yang menarik dan memilih teman lelaki yang tepat untuk anda, hanya memilih laman yang menepati keperluan mereka dalam masa carian untuk pasangan yang ideal dan mencari teman lelaki di internet.

Infographic - Cara membuat profil yang menarik di laman web temu janji

Infographic: Cara membuat profil yang menarik di laman web temu janjiInfographic: Cara membuat profil yang menarik di laman web temu janji