Cinta Horoskop: Cari perlawanan sempurna

Photo: Thinkstock

Anda ke dalam astrologi? Dipanggil oleh masyarakat saintifik "pseudosains", Astrologi bertujuan untuk menerangkan tingkah laku dan keperibadian manusia melalui pengaruh bintang-bintang. Kebenaran terbukti atau tidak, mustahil untuk menafikan que bukannya ucapan astrologi ia masuk akal dan dalam banyak kes "hits tepat"!

Kajian pengaruh cakerawala pada tingkah laku manusia bermula sejak lebih 5,000 tahun yang lalu. Adakah ramalan tentang hubungan manusia, kerja, kesihatan dan kehidupan cinta. Berhubung dengan cinta, astrologi boleh menentukan yang terbaik aspek astrologi untuk hubungan cinta, personaliti que menggabungkan terbaik dan lain-lain Dalam satu dating akan berhenti hanya kerana kanak-kanak itu adalah tanda bahawa teori tidak sama. Tetapi tahu que astrologi telah mengatakan tentang interaksi tanda anda boleh membantu anda memahami pelbagai aspek.

Tetapi bukan sahaja tanda mentakrifkan perlawanan terbaik antara pasangan itu. Beberapa faktor lain shouldnt dapat dianalisis dengan bantuan Astral peta setiap, yang Dijelaskan oleh ahli astrologi dan tarot pembaca Giane Portal: "Kerana kita tidak boleh memudahkan atau mengurangkan jenis manusia dalam hanya dua belas tanda-tanda, yang sama adalah benar dengan mengambil kira analisis keserasian penyayang. Pertama, seseorang mesti memahami Yang bukan sahaja ungkapan tenaga apa yang kita panggil "tanda kami", Yang Sebenarnya Sepadan dengan kedudukan lokasi Matahari dalam sistem yang lebih rumit dan kompleks Itulah Peta Astral kami. Selain daripada kedudukan matahari, kami juga mempunyai kedudukan Menaik, Bulan dan objek-objek angkasa lain. Setiap daripada mereka akan menjadi tanda, bertempat di peta sektor yang berbeza Menurut setiap Nativity ".

Di Barat, kami mempunyai 12 tanda-tanda mungkin. Aries untuk Pisces, masing-masing mempunyai keunikan sendiri dan tenaga. Memahami ciri-ciri setiap tanda, dan Terutamanya pasangan anda, boleh Memudahkan interaksi dan maklumat Menyediakan que mungkin tidak menyedarinya. Juga Sangat penting tentang kasih sayang dan tanda-tanda, ia adalah untuk mengetahui kedudukan bulan pada kelahiran masa. Bulan mempunyai pengaruh yang besar ke atas kehidupan emosi kita, iaitu segala-galanya untuk cinta dengan.

Kasih sayang dan tanda-tanda

Adakah anda tahu yang log sepadan dengan anda? Di bawah profil penyayang setiap satu. Tetapi ingat que apa-apa yang mungkin. Di sini kita akan melihat hanya beberapa bayangan mengenai astrologi.

Cinta Horoskop: Cari perlawanan sempurnaCinta Horoskop: Cari perlawanan sempurna

Sepadan dengan: Libra, Leo dan Sagittarius.

Menggoda, pengarah dan amat bertenaga. Arian adalah pencinta setia dan menikmati fri dan romantik. hubungan panas atau berulang-ulang tidak Menarik. Apa yang mereka benar-benar suka keseronokan dan pengembaraan. Kerana mereka begitu berminat dengan berita, tidak boleh bergaul dengan orang ragu-ragu atau malas. Tanda-tanda seperti Libra, Leo dan Sagittarius adalah paling sesuai untuk Penglibatan romantis.

Cinta Horoskop: Cari perlawanan sempurnaCinta Horoskop: Cari perlawanan sempurna

Sepadan dengan: Scorpio, Virgo dan Kanser.

Taureans adalah kasih dan menikmati hubungan panjang dan stabil. Sangat sabar dan praktikal, menghargai keseimbangan dan keselamatan. Scorpios boleh menjadi sahabat baik untuk rakyat Taurus. Walaupun sangat dalam, Scorpios adalah posesif dan bersemangat dan memberikan jaminan kepada orang yang memerlukan Taurus. Virgo dan Kanser boleh memberi berapa betul juga, kerana itu adalah orang yang dalam kestabilan, dan Bahawa ghairah tidak dapat diperbaiki.

Cinta Horoskop: Cari perlawanan sempurnaCinta Horoskop: Cari perlawanan sempurna

Sepadan dengan: Leo dan Aries.

Orang yang mempunyai matahari dalam Gemini secara semula jadi ceria dan keluar. Menikmati kehidupan ringan dan tidak menghabiskan terlalu banyak pasukan dengan neurosis. Sesungguhnya mereka adalah teman yang sesuai untuk menyeronokkan, tetapi pada pasukan yang sama dapat melepaskan orang tetap dan posesif. Leo dan Aries tanda-tanda yang paling sesuai untuk hubungan romantis dengan Gemini, terima kasih kepada kepentingan Tanda-tanda ini untuk sesuatu yang baru dan inisiatif.

Cinta Horoskop: Cari perlawanan sempurnaCinta Horoskop: Cari perlawanan sempurna

Sepadan dengan: Pisces dan Libra.

Cinta dan romantik! Zodiac tanda lebih romantis diperintah oleh Bulan dan Cancerians Sebenarnya tinggal di sana. Termenung dan sangat emosi, orang Cancer sentiasa bersedia untuk hubungan Mereka filem. Mereka berkembang lebih baik dengan orang emosi dan sensitif yang lain dan boleh mengecewakan untuk atau lebih kukuh Mereka sukar. Bidang penyayang, menggabungkan lebih baik dengan tanda-tanda lain que menikmati cinta dan isu-isu esoterik. Pisces orang akan pergi terus ke dalam gelombang romantis Cancer. Libra, dengan kemanisan dan kestabilan, juga dapat menjadi sahabat yang baik untuk Mereka romantis harapan.

Cinta Horoskop: Cari perlawanan sempurnaCinta Horoskop: Cari perlawanan sempurna

Sepadan dengan: Aquarium.

Salah satu tanda yang paling sengit dan posesif. orang leo mempunyai keperluan untuk menjadi pusat perhatian dan mereka semua memuji pencapaian mereka. Sangat setia dan berhati-hati tentang kalangan keluarga. Oleh itu, sila Leo tidak merupakan satu tugas yang rumit: Yang Anda hanya meyakinkan beliau tertanya-tanya Sentiasa. Aquarius orang adalah sahabat yang baik adalah Leo, kerana biasanya tidak agresif dan tidak mudah jengkel dengan berhubung dgn singa yang hebat.

Cinta Horoskop: Cari perlawanan sempurnaCinta Horoskop: Cari perlawanan sempurna

Sepadan dengan: Scorpio.

Virgos adalah teratur, kesempurnaan, tetapi Walaupun tidak menunjukkan banyak, Mereka romantis dan sensitif. Berpuas hati dalam hubungan, Mereka memerlukan keselamatan dan kesetiaan. Boleh menggabungkan dengan baik dengan orang-orang Scorpio, kuat, bersemangat dan sangat setia. Juga Taurus adalah tanda besar untuk melengkapkan Virginian, kerana mereka adalah lebih terkawal, seperti jenis dan kestabilan.

Cinta Horoskop: Cari perlawanan sempurnaCinta Horoskop: Cari perlawanan sempurna

Sepadan dengan: Aries.

Mungkin tanda lebih mudah pergi, Libra seimbang dan tidak suka konflik. Jika anda tahu seseorang yang Walaupun mengambil grounders tidak mempunyai keperluan untuk mengambil cerita untuk membersihkan atau menang hujah, ia mungkin bahawa ia adalah Libra. Aries orang boleh menjadi sahabat besar untuk tanda ini dan spontan Mereka adalah bertenaga dan tidak juga pengacau. Tetapi dengan sifat Libra begitu murah hati, apa-apa tanda yang tidak terlalu konfrontasi boleh menjadi sahabat yang baik.

Cinta Horoskop: Cari perlawanan sempurnaCinta Horoskop: Cari perlawanan sempurna

Sepadan dengan: Pisces dan Cancer.

Apa yang anda dengar lebih bercakap tentang Scorpios adalah mengenai sifat dalam dan pancaindera beliau. Tanda terbaik di atas katil juga mempunyai reputasi untuk bossy dan posesif. Misteri dan dengan kuasa untuk membaca fikiran, Scorpios adalah mansinhos cinta semasa penginapan anda. Mereka dengan mudah Tertarik dengan orang Kedua-dua ikan kerana jatuh cinta jika ia Were kali terakhir dalam kehidupan. orang capricorn boleh menjadi sahabat besar untuk tanda ini, dan mulia Mereka bijak dan membenarkan Diri mereka tidak akan digoncang oleh kedalaman Scorpio itu.

Cinta Horoskop: Cari perlawanan sempurnaCinta Horoskop: Cari perlawanan sempurna

Sepadan dengan: Gemini.

Rakyat tanda ini yang besar untuk kewujudan bersama. Meriah dan sukakan cabaran, yang diwakili oleh Centaur sentiasa panahnya menghala ke hadapan. Mereka adalah orang enter-, karisma yang penuh, ucapan yang baik dan tidak jarang pusat perhatian dalam roda borak. Sepadan dengan baik dengan Them ia mengambil seorang yang suka kepada berita, maklumat dan menikmati kehidupan. Apabila cinta, dapat mengubah semua rancangannya untuk mengikuti semangat. orang Gemini adalah syarikat-syarikat besar dengan perancangan mereka, serta menjadi sangat pintar, ciri yang sangat diperlukan untuk Sagittarian itu.

Cinta Horoskop: Cari perlawanan sempurnaCinta Horoskop: Cari perlawanan sempurna

Sepadan dengan: Kanser dan Taurus.

seimbang dan berhemah tanda. Capricorns memberi banyak kepentingan dengan kerja dan kegunaannya dalam masyarakat. Amat berbesar hati dan tidak biasanya melepaskan usaha yang memulakan. Cinta, seperti hubungan panjang dan mendalam. Dan lebih banyak masa Mereka menghabiskan dengan orang itu, yang lebih terbuka dan jatuh cinta. Kanser dan Taurus tanda-tanda adalah yang paling sesuai untuk hubungan.

Cinta Horoskop: Cari perlawanan sempurnaCinta Horoskop: Cari perlawanan sempurna

Sepadan dengan: Gemini dan Aries.

Aquarians mempunyai reputasi untuk mental berkembang. Mungkin begitu, tidak suka banyak koleksi dan iri hati. Mereka menggabungkan dengan baik dengan Gemini Kedua-dua keluar dan tanda-tanda yang berkembar. Aries orang boleh menjadi sahabat yang besar juga untuk Aquarians, dan mesyuarat ini menjanjikan banyak pengembaraan dan idea-idea yang inovatif.

Cinta Horoskop: Cari perlawanan sempurnaCinta Horoskop: Cari perlawanan sempurna

Sepadan dengan: Leo dan Cancer.

Tanda yang paling apaixonável zodiak, Pisces hanya kasih sayang dan semangat. Mereka menceburkan diri dalam membuang Diri hubungan dan sebagainya takut untuk mengecewakan. Scorpio dan Kanser tanda-tanda yang baik untuk ibadah juga penyayang pertalian yang dalam novel. Tetapi orang-orang Gemini, dengan kecenderungan untuk mengubah fikiran mereka, boleh memberikan sakit kepala untuk Pisceans.