Photo: Getty Images

Photo: Getty Images

striptease yang muncul pada pertengahan-20 sebagai strategi komersial teater olok-olok, yang pada masa itu telah kehilangan penonton untuk sesuatu yang baru masa ini, pawagam.

Selama bertahun-tahun beliau menjadi terkenal sebagai sejenis tarian intim dan berahi, digabungkan dengan kuasa godaan dan biasa di kalangan wanita yang mahu sabar hubungan.

Hari ini mengusik jalur boleh menjadi alat yang mampu memberikan keyakinan dan memperkasakan untuk wanita yang mengamalkannya, kerana ia berfungsi penerimaan diri melalui keghairahan. jalur amalan menggoda masih satu cara untuk meneroka sisi maut mereka menggunakan semua sifat-sifatnya, serta menjadi cara yang baik untuk berasa cantik dan kuat dengan badannya dan kewanitaan beliau.

langkah striptis demi langkah untuk membiarkan dia gila

Photo: Getty Images

Photo: Getty Images

Berikut adalah langkah demi langkah dalam jalur yang meninggalkan mana-mana lelaki gila di atas katil. Ia adalah bernilai mengingati bahawa ini adalah contoh dan anda boleh menyesuaikan diri dan menambah baik dalam cara yang membuat anda berasa lebih selesa.

1. Pakaian: Pertama sekali, memilih pakaian yang membuat anda lebih selesa dan juga untuk membuat anda berasa seksi. Fikirkan bergerak anda boleh lakukan untuk mendapatkannya dan juga tarian yang akan masih hadir dengan pakaian. Tidak semestinya perlu menjadi pakaian dalam, tetapi anda boleh mula memakai pakaian atau bahagian lain yang membuat anda merasa indah untuk menggerakkan dari awal, seperti baju sejuk di sana seksi.

2. Muzik: Pilih muzik dan menyediakan ruang. Jika perlu, amalan di hadapan cermin. Kelebihan ia dapat benar-benar melihat pergerakan yang paling anda menghargai dan juga orang-orang yang anda boleh mengelakkan.

3. Dance: Mula menari lembut, merenung dan rambut up. Perlahan-lahan dan muzik, pergi unbuttoning kot, atau dengan membuka pakaian zip, atau gelongsor pemegang sweater. Adakah semua perlahan-lahan dan memberi anda keseronokan. Rasa semua kuasa yang anda ada pada masa ini.

4. Bahagian pertama: Meninggalkan sekeping pertama kejatuhan pakaian ke tanah. Mengambil mereka dengan cara yang halus, hanya menolak dengan kaki mereka. Bersaing dengan postur dan kelihatan tegas, dan terus menari perlahan-lahan menunjukkan bahagian badan anda yang anda suka terbaik.

5. Nampaknya: Membuat permainan kelihatan bahagian ini. Melihat keras pada pasangan anda semasa meluncur tangannya ke bawah tubuhnya dan kemudian perlahan-lahan melihat diri. Mendaki tangan anda sehingga rambut dan melepaskan mereka dengan kehalusan dan hawa nafsu, membuang dia cara yang feminin dan menggoda.

6. tangan: Terus menari muzik, bergerak pinggul, menggunakan tangan anda untuk berjalan melalui badan anda. Menggunakan kerusi untuk menyokong kaki anda semasa keluar berjalan tangannya. Di bahagian ini, cuba untuk bersaing dengan postur di tempat.

7. Senario: kerusi boleh menjadi suasana yang hebat untuk prestasi anda. Mengambil peluang untuk membuat bergerak di mana anda boleh menggunakannya tanpa rasa takut. Duduk, membuka dan menutup kaki anda, bergerak tangan anda pada paha anda dan mengambil masa untuk bergerak sensually Pinggul bersandar di telefon bimbit itu.

8. bra ini: Apabila mengangkat, sentiasa perlahan-lahan dan muzik, turunkan tali bra dan kepala perubahan. Letakkan tangan anda di buah dadanya manakala bahagian percuma. Pusingan menghadapi masih bermain dengan mereka dan memberi banyak "sebelum" sebelum mendedahkan pusingan telanjang. Valley bermain pakaian anda jalur ke arah pasangannya.

9. seluar ini: Sekarang adalah masa untuk mengambil sekeping terakhir. Teruskan dengan tarian dan pergi patah balik lagi. bahagian yang lebih rendah secara perlahan-lahan dan melihat ia dengan senyuman dan kelihatan provokatif. Pergi menurunkan seluar dalam untuk pertengahan punggung dan membuat ngeri. Menari lebih sedikit dengan bermain kedudukan itu, belakang dan dengan mata berpatah balik. Kemudian terus bergerak ke bawah sekeping. Memuktamadkan duduk di kerusi untuk menggembirakan dengan pergerakan kaki anda atau pergi berjalan ke arah beliau, masih melompat, untuk menyelesaikan tarian dan menghidupkan persembahan menjadi detik keseronokan tulen.

5 Tips untuk membuat mengusik jalur menakjubkan

Photo: Getty Images

Photo: Getty Images

Jika anda kurang ialah galakan, lihat beberapa tips yang akan membantu anda mendapatkan longgar pada masa jalur mengusik.

1. Nikmati masa ini

Penari dan penghibur Alexia Machado menjelaskan bahawa mengusik jalur menjadi sesuatu yang dianggap sebagai satu bentuk seni yang badan anda meluahkan. Lebih daripada satu cara untuk memudahkan rakan kongsi, jalur harus meninggalkan anda selesa dan menghasut sampingan yang paling feminin dan berahi mereka. Berasa selesa dan seksi dengan badan anda dan dengan masa dan sudah tentu api menyala.

2. Pilih muzik yang tepat

Jalur menggoda adalah tentang muzik. Untuk Alexia, muzik adalah elemen penting dan harus dipilih berdasarkan apa yang terbaik menghubungkan anda dan syarikat anda. Tetapi yang paling penting adalah muzik yang perlu membuat ia semua kembali kepada bapa, tidak pernah lebih jelas daripada tafsiran. Tip lain adalah untuk memilih lagu-lagu dengan rentak yang ditanda untuk membantu menyelaras dengan gerak tari dan jatuh pakaian.

3. Penyalahgunaan amanah

Untuk Alexia Machado, menghidupkan jurubahasa apabila kita melaksanakan jalur, walaupun dalam versi yang lebih terlindung oleh diri kita sendiri, versi yang tidak menunjukkan dalam kehidupan seharian dan yang diturunkan hanya pada masa-masa keintiman. Kita menyatakan itu "versi seksi" membangkitkan rasa ingin tahu orang yang memegang peringatan kami dan untuk ini, keyakinan (lagi dia) semua. Menjaga pandangannya mantap (Alexia menguatkan lagi: ia adalah kunci) dan memuja dalam semua pergerakan. Sesiapa menonton anda akan menyukai anda juga.

4. Serlahkan kekuatan anda

Alexia tip yang akan membantu anda berasa lebih selamat dan sensual adalah untuk mengetahui dan menyerlahkan kekuatan mereka: "Saya menggunakan rambut panjang saya dan pinggul saya. Gerinda, empino rambut punggung, permainan ... hawa nafsu adalah lebih spontan. "Jangan lupa untuk menggunakan pencahayaan yang betul, sesuai untuk memanaskan lagi persekitaran dan meningkatkan badan anda.

5. Jelajahi intipati feminin anda

Alexia, sebagai penari dan penghibur telah diperbadankan tarian untuk keperibadiannya, tetapi walaupun anda tidak penari mesti bekerja dengan apa yang paling semula jadi. Biarkan diri anda terbawa-bawa oleh muzik dan buat masa ini, mempunyai keyakinan di dalam badan anda dan anda perlu lebih feminin: jiwanya.

Alexia Machado menunjukkan bahawa tidak ada sekatan - biarkan peraturan sahaja - bagi mereka yang ingin melakukan mengusik jalur. Idea ini adalah untuk mendedahkan semua keghairahan yang personaliti anda telah membuat setiap persembahan. Untuk membantu mengeluarkan sebelah liar, ia menunjukkan pelajaran praktikal yang membantu memulakan sebelah itu, sebagai Pole Dance, HeelsClass, Twerk, belati, Bootie tarian dan tarian Lap.

Ingat bahawa mengusik jalur perlu dilakukan pertama sekali kepada anda, sebagai satu cara untuk mengasah sampingan yang lebih feminin dan sensual anda. Menikmati masa ini, yakin dalam badan anda. Berasa seksi dan tidak pernah lupa untuk bersenang-senang, selepas semua itu adalah mustahil untuk tidak menjadi cantik dan menggoda apabila anda diri anda, cantik dan semula jadi.