5 Perkara yang tidak boleh dilakukan pada awal pacaran - Wanita Tips

Semua dating dari awal adalah penemuan baru, penuh dengan kejutan dan juga penuh dengan keinginan dan keinginan. Tetapi penjagaan perlu diambil dengan impuls pada mulanya tidak mensabotaj hubungan dan melemahkan sesuatu yang boleh menjadi sangat lazat untuk kedua-duanya.

Supaya anda tidak membuat slip umum bahawa ramai daripada kita pada awal hubungan dan mengelakkan kekecewaan dan pergaduhan, kami telah menyenaraikan lima sikap yang tidak sepatutnya pada awal pacaran, semak di bawah.

Apa yang harus dielakkan pada awal pacaran?

1 - Anda pergi dahaga Pot

Mahu kanak-kanak itu menjadi 24h di sisi anda adalah satu contoh yang jelas melampaui batas dilakukan pada awal pacaran. Bersabarlah dan tunggu, secara beransur-ansur anda akan mula menghabiskan lebih banyak masa bersama-sama - kerana mereka mewujudkan lebih keintiman dan hubungan emosi.

Permintaan terlalu banyak rakan-rakan yang dari awal boleh memberi gambaran bahawa dia tidak boleh memenuhi semua keperluan anda dan ini sangat boleh menggalakkan pasangan anda. Supaya menakluk ruang anda dan faedah yang bertarikh sedikit demi sedikit.

2 - Sebagai posesif dan mengawal

Tidak mahu itu awal ia sudah memberi anda laporan penuh apa yang anda lakukan dan dengan siapa, apatah lagi mengharapkan dia akan berhenti melakukan hal itu untuk anda. Begitu juga dengan anda, cuba untuk memelihara kehendak dan komitmen mereka kepada rakan-rakan dan keluarga.

Lama kelamaan, anda akan lebih tahu apa yang satu dan yang lain tidak, maka tidak ada sebab untuk berputus asa dan mahu mengawalnya pada bulan pertama dating. Memang diakui, besarkan pada bila-bila dating, tidak dialu-alukan. Kemudian memilih untuk mengelakkan possessiveness dan cemburu berlebihan dalam perhubungan.

3 - Buat rancangan lain

Cuba untuk tidak merancang perkahwinan anda makan malam romantis yang pertama untuk dua orang, anda boleh menakutkan kanak-kanak itu. Membuat rancangan lain di dating awal juga boleh meninggalkan anda kecewa jika mereka tidak berlaku. Jadi mengelakkan ia supaya ia tidak buruk bagi siapapun di antara kamu.

4 - Bersenang-senang dalam penjagaan diri

Bukan kerana anda bersama-sama anda perlu berhenti untuk menetapkan, bukan? Ingat bahawa lelaki dengan teman wanita adalah yang menarik menyelerakan untuk tunggal dan anda tidak mahu kehilangan kucing anda yang lain.

Ikuti penyingkiran rambut pada hari dan menjaga baik ia visual dan berehat, ketik lelaki itu, selepas semua bukan wanita yang hanya perlu berdedikasi untuk sentiasa rapi untuk teman lelakinya. Ia juga perlu untuk menjaga.

5 - Ingin membincangkan hubungan sepanjang masa

Mungkin ini bukan lagi masa untuk mahu untuk membincangkan hubungan. Tahu lebih baik, mari dating yang matang sedikit dan apabila segala-galanya adalah di landasan yang betul, ia akan menjadi lebih mudah untuk menganalisis sebab ciri-ciri hubungan.

Mula berpacaran dengan beberapa Drs mungkin tidak menggalakkan bukan sahaja beliau, tetapi anda juga menjadi berat dan dating. Bersabar dan menunggu untuk perkara-perkara untuk menjadi lebih baik dengan masa, selepas semua, ia adalah hanya permulaan dan anda masih mempunyai banyak untuk belajar bersama-sama.

cadangan ini juga mungkin berguna untuk mengekalkan keharmonian di seluruh dating dan juga perkahwinan, selepas semua, diukur membantu menjaga hubungan yang paling aman dan berkekalan. Mengelakkan pembaziran dan cuba untuk menggalakkan pasangan anda untuk juga mengambil garis pemikiran ini dan ini akan memudahkan hidup bersama-sama.

Kemudian, ikut tips dan mempunyai dating lebih baik, mengelakkan pergaduhan yang tidak perlu dan menikmati cara yang bagus mereka mendapat bersama-sama untuk mengenali antara satu sama lain dengan lebih baik.