manual quickie: mengetahui mengapa ini jenis seks lakukan dengan baik - Wanita Tips

Photo: Thinkstock

Dalam tergesa-gesa sehari-hari, kadang-kadang tidak mempunyai masa untuk seks. Tetapi sekali lagi, apa hubungan adalah baik tanpanya? Anda tidak boleh mengatakan bahawa seks adalah semua dalam hubungan, tetapi tidak bererti boleh dibiarkan. Seks, lebih daripada percintaan, bagi kebanyakan ia keperluan fizikal. Oleh itu, adalah penting untuk mengekalkan kepuasan peribadi, bersantai dan juga hubungan.

kilat yang harus menjadi sebahagian daripada hubungan, terutama yang paling lama. Keletihan hubungan harian dengan begitu banyak untuk menjaga, tidak selalu mungkin bahawa masa atau kecenderungan untuk seks penuh, dengan foreplay, cinta, kasih sayang ... Semua orang suka untuk melabur masa dalam seks, tetapi kadang-kadang ini tidak mungkin. quickie ini menawarkan kepuasan serta-merta, dan boleh diamalkan di tempat-tempat yang berbeza, dengan pakaian dan tanpa bimbang menjadi pakej yang lengkap. Ia juga boleh menjadi alternatif kepada kelegaan yang cepat dicari melalui melancap, oleh itu satu lagi pilihan bagi mereka yang mencari keseronokan dan tidak mempunyai begitu banyak masa.

Bagi ahli psikologi yang pakar dalam hubungan, Pamela Magalhães, kilat yang boleh membawa banyak manfaat kepada hubungan sebagai "tenggelam dalam irama ini huru-hara dunia kontemporari, kita sering tidak mempunyai masa untuk segala-galanya, termasuk untuk seks. Jadi mengapa pasangan tidak terhad kepada penjadualan mengongkek mereka atau terhad tunggulah masa yang terbaik (yang akhirnya memadamkan mereka), kilat boleh menjadi alternatif yang hebat! Penuh keseronokan, adrenalin, dan tepat kerana ia adalah tidak dijangka, hanya benar keinginan segera, boleh menghasilkan lebih kepuasan dan memberi peningkatan dalam suasana dan harga diri pasangan. "

watak

Dalam kilat ada masa untuk banyak utama dan permainan. Seperti namanya, ciri yang paling menarik daripada mod ini adalah tempohnya. Kerana ia adalah tahan, keselesaan tidak seharusnya menjadi kebimbangan utama. Ia juga tidak perlu kedua-dua adalah terdedah - seks dengan pakaian boleh menjadi sangat menarik - berapa kerap kita melihat ini dalam filem?

keseronokan di sini adalah hanya pengembaraan dan kejutan. Ia diperbuat daripada kasual hubungan seksual dan cara serta-merta. Ia boleh, dan kadang-kadang perlu berlaku dari tidur, di bilik lain di dalam atau di luar rumah. Sejak masa adalah singkat, untuk mengetahui secara terperinci badan pasangan anda boleh mengoptimumkan penggunaan kilat.

Tetapi bagi kilat yang berlaku adalah perlu pelbagai dua. Oleh itu, tanpa perkhidmatan lebih atau malas dan nikmati (sedikit) kali anda perlu bersama-sama.

Mengapa tidak baik

Sering keletihan kehidupan seharian dan hidup bersama-sama sejuk kehidupan seksual pasangan. Dengan tanggungjawab rutin dan biasa, libido dan tarikan boleh jatuh. Jika keadaan ini disertai dengan penurunan dalam jumlah hubungan, ia mungkin bermakna bahaya kepada kesatuan.

quickie A boleh membantu dan perlu dimasukkan dalam kehidupan seksual pasangan. Sudah tentu ini akan memberikan gas baru dan kegembiraan kepada hubungan, menjadikannya lebih menarik dan rapi. Dan tidak semestinya mempunyai penembusan. A seks oral kilat juga satu idea yang hebat.

Di mana untuk? Lihat 9 cadangan untuk quickie

Aspek paling sejuk kilat adalah bahawa dia tidak perlu tidur untuk melancarkan. Sejak perintah itu adalah kepuasan yang cepat, ia adalah baik untuk menjadi yang tidak dijangka. Pembaharuan dalam lokasi di dalam atau di luar rumah. Semakin tinggi adrenalin, lebih keseronokan. Risiko yang terperangkap dalam perbuatan seks mencetak merasai pengembaraan. Tetapi berhati-hati apabila melakukan hubungan seks di tempat-tempat awam, jika anda ditangkap mungkin juga ditangkap kerana pendedahan sumbang.

Nikmati kilat pada masa apabila anda bertemu di rumah pada waktu pagi atau pada masa-masa yang paling sibuk apabila mereka berada bersama-sama. Kadang-kadang meninggalkan untuk malam atau pada hujung minggu akan dapat melepaskan diri kesejukan penjadualan dan juga untuk sebarang kemungkinan, seks boleh berakhir tidak berlaku.

manual quickie: mengetahui mengapa ini jenis seks lakukan dengan baik - Wanita Tips

Photo: Thinkstock

Kami telah meletakkan bersama-sama beberapa tips dari tempat-tempat yang terbaik untuk kilat. Tidak kira di mana ia adalah, mereka akan marah jika sikap daripada anda:

1. Di bilik mandi

Bilik mandi adalah tempat yang hebat untuk quickie a. Selain mempunyai keselamatan yang berada dalam rumah, anda boleh mengambil peluang ini di mana dia atau anda bersiap sedia untuk bekerja. Mengejutkan pasangan anda apabila dia mandi di pancuran atau tab mandi. Allah mencintai sikap dan mereka masih meninggalkan limpinhos.

2. Dalam tidur

quickie A boleh berlaku di banyak tempat, tetapi katil tidak perlu tercalar dari senarai. A kilat dalam waktu pagi, ketika kedua-dua adalah pelupusan penuh, akan memberikan iklim yang baru pada hari mereka. Sexologist Walkiria Fernandes mengimbas kembali bahawa "apabila anda bangun pada waktu pagi, walaupun jadual yang ketat, apabila horny yang berlaku sering adalah sukar untuk tidak menikmati seks pada akhir hari. Walaupun kerana keinginan tidak boleh sama apabila tiba masa yang ada. "

3. Di dapur

Disokong dalam singki atau dinding. Mengambil peluang untuk menyerang pasangannya apabila dia membasuh pinggan mangkuk atau memasak.

4. Dalam tetingkap

Menangani seks ke tingkap boleh menyertai ketenangan berada di rumah dengan keseronokan kemungkinan dilihat. Anda boleh menyokong tangan mereka pada tingkap dan pasangan anda untuk menembusi belakang. Untuk laman web ini terdapat helah: jika rumah anda adalah hanya sedikit lebih gelap daripada luar, anda tidak perlu dilihat oleh jiran, adalah dijamin. Wawasan pergerakan jalan dan ragu-ragu jika anda akan dilihat akan meninggalkan permainan yang sangat menarik.

5. Di dalam kereta

Kereta itu adalah tempat yang hebat untuk quickie, kerana ia tidak memberi untuk mendapatkan cukup selesa untuk melengkapkan seks atau kedudukan rumit. Jika ruang kereta dan cermin mata gelap, lebih baik. Anda boleh meletak di suatu tempat lebih tempat peribadi dan menikmati cara untuk beberapa pelukannya, tetapi dengan berhati-hati - tidak terlalu rumit tidak kehilangan perhatian yang dalam lalu lintas.

6. Dalam bangunan

Yang pernah dibayangkan (atau telah dimasukkan ke dalam tempat) dengan kilat di tangga belakang atau lif? Dalam kes seperti ini kita perlu memberi perhatian kepada kehadiran kamera pengawasan. A tangkapan di lokasi tersebut boleh memberi anda sakit kepala kepada kawasan sekitarnya.

7. Di tempat kerja

Di pejabat anda atau di dalamnya, tetapi hanya jika salah seorang dari kamu mempunyai bilik peribadi. Bayangkan mengejutkan cinta anda dengan lawatan sedikit intim? Sesungguhnya sepanjang hari bekerja akan menjadi lebih menyenangkan.

8. motel

Bagaimana pula dengan "merampas" rakan kongsi anda untuk berhenti cepat oleh motel, di makan tengah hari atau pada waktu rehat di tempat kerja? Tempat ini juga mempunyai kelebihan yang anda dapat untuk mandi untuk kembali kepada tugas-tugas mereka dalam kehidupan harian tanpa kusut.

9. Di bilik mandi parti atau bar

Sekarang ada tempat yang sinonim dengan banyak pengembaraan. kesukaran di sini adalah lebih tinggi daripada semua tempat-tempat yang dinyatakan di atas. Di pihak atau balada kami biasanya sudah lebih tenang dan boleh menjadi pilihan yang hebat untuk menjadikan acara itu lebih teruja untuk kedua-dua.

manual quickie: mengetahui mengapa ini jenis seks lakukan dengan baik - Wanita Tips

Photo: Thinkstock

quickie mempunyai peraturan?

A quickie baik, seperti segala-galanya dalam seks, tidak membawa banyak peraturan atau kewajipan. Sejuk ia adalah untuk menjadi spontan dan berbeza. Tetapi seperti segala-galanya dalam kehidupan, beberapa aspek perlu diambil kira:

  • Jika anda fikir anda boleh menggulung kilat atau mempunyai kecenderungan kepadanya, pastikan anda memuat naik kondom kegemaran anda bersama-sama. Seks dan perlindungan pergi tangan di tangan, walaupun dalam masa yang paling berturut-turut.
  • Di tempat-tempat awam, sangat perhatian supaya anda tidak terkejut. Adalah juga menjadi tanggungjawab anda untuk memastikan sekurang-kurangnya akal. Idea ini adalah untuk menjadi menarik, tetapi tidak pernah kurang ajar kepada sesiapa.
  • Tidak keluar memberitahu rakan sekerja atau telatah CONDO anda telah dilakukan di sana. Berita bergerak cepat dan boleh mendapatkan anda dalam kesusahan.
  • Pastikan pakaian dengan tangan adalah juga penting apabila transaksi itu berlaku di tempat-tempat di mana anda mungkin akan terkejut bila-bila masa.
  • Peraturan utama: membenarkan diri anda dan menikmati!

Bukan sahaja quickie mengekalkan hubungan yang

Sekarang anda tahu semua tentang sukan ini, jangan biarkan dia menjadi lebih hadir dalam kehidupan seks anda daripada senarai yang lebih lengkap. kilat adalah untuk kepuasan segera dan untuk memberi lebih banyak pergerakan untuk hubungan, tetapi mod yang tidak boleh mengecualikan yang lain. Ini boleh menghalang dalam kehidupan emosi anda dengan tidak menyediakan mendalam dalam hubungan.

Sexologist Walkiria Fernandes memberi amaran: "Kita tidak boleh lupa bahawa notifications menjadi sekali-sekala supaya mereka boleh membawa walaupun perasaan seks panas. Tetapi jika hubungan adalah, yang paling kerap, dengan sedikit masa, boleh menjejaskan motivasi, mengurangkan keinginan seksual. "