4 tips untuk berurusan dengan rakan kongsi yang tidak selamat - Wanita Tips

Photo: Thinkstock

teman lelakinya cemburu? Tidak seperti anda untuk menggunakan pakaian pendek, keluar dengan rakan-rakannya untuk terus berhubung dengan rakan-rakan lelaki anda? Baiklah, tepat, iri hati juga boleh bertindak sebagai rempah kepada hubungan tetapi, secara berlebihan, merosakkan mana-mana cinta. Ia menjadi lebih teruk apabila salah seorang daripada mereka mula menyiasat kehidupan yang lain, distrusting setiap langkah yang diambil oleh rakan kongsi dan menilai sebagai risiko potensi pengkhianatan.

Walaupun ia adalah perkara biasa untuk pergi melalui keadaan yang serupa dengan yang dinamakan, berurusan dengan rasa tidak selamat orang yang berinteraksi dengan kami adalah memenatkan dan boleh, sebenarnya, menghalang masa depan hubungan. Jika anda tidak mahu terus mempunyai teman lelaki tidak selamat, cuba untuk mengikuti petua di bawah yang boleh membantu menamatkan masalah ini.

1 - Praise

Bukan sahaja wanita yang suka memuji untuk rasa disayangi, lelaki juga tidak perlu meneka apa yang anda fikirkan tentang mereka, jika anda tidak mengatakan. pujian halus, sebagai "baju yang kelihatan hebat pada anda" atau "rambut anda adalah sangat baik cara yang" membuat perbezaan besar dalam harga diri kanak-kanak itu, yang kini mempunyai lebih keselamatan mengenai perasaan mereka terhadap dia.

2 - Beri perhatian kepada bagaimana anda bertindak

Pasti, anda mempunyai kehidupan yang sebelum saya bertemu dengan teman lelakinya dan tidak boleh meninggalkannya sama sekali, kerana anda tidak tahu bila hubungan yang akan berakhir, tetapi berhati-hati untuk tidak mencalarkan bersinar hubungan mereka dengan sikap mereka. Menjaga rakan-rakan anda dekat sihat dan juga perlu, tetapi tidak akan mempunyai kesan positif ke atas pasangan anda jika anda tinggal bermain dalam pelukan lelaki itu berjalan atau sentiasa meninggalkan ia diketepikan untuk keluar dengan mereka. Dos jenis sikap anda adalah kunci untuk mengurangkan tekanan yang tidak perlu.

Juga, memberi perhatian kepada jenis komen yang menjadikan sebanyak mengenai beliau kerana kira-kira orang-orang lain dengan siapa mereka tinggal. Jika anda sering memuji yang lain, manakala "berkurangan", ia adalah mungkin bahawa ini adalah satu sumber yang tidak selamat.

3 - Cuba untuk memahami kisahnya

Jika pasangan anda mempunyai hubungan di mana ia telah ditipu oleh rakan kongsi itu mungkin berasa tidak selamat dalam hubungan yang baru. Bercakap dengan beliau mengenai pengalaman negatif dia mungkin mempunyai, menunjukkan bahawa anda adalah berbeza dan tidak akan bertindak sebagai bekas. Setiap orang mempunyai masa lalu dan "hantu" yang kekal menghalang - banyak - masa kini.

4 - Melabur dalam komunikasi

komunikasi terbuka antara pasangan adalah kunci untuk menyelesaikan 99% daripada masalah-masalah yang hubungan yang boleh membawa. Dalam kes tidak selamat, beritahu dia dia boleh bercakap dengan anda tentang kesusahan dan iri hati mereka. Pastikan diri anda terbuka kepada dialog, untuk memahami motif pasangan anda dan boleh membantu anda mengatasi masalah dia mempunyai untuk mempercayai anda. Percayalah, tidak kira berapa membosankan ia mungkin kelihatan hubungan perbincangan dalam kes-kes ini ia adalah jauh lebih baik untuk bersabar dengan teman lelakinya merajuk tanpa mengetahui apa yang berlaku untuk meninggalkan ia seperti itu. Bercakap, bercakap dan bercakap.