Barangan yang diperlukan untuk mengekalkan kebersihan di hari - Wanita Tips

Kami memilih senarai barang-barang yang setiap wanita harus mempunyai untuk menjaga mereka kebersihan walaupun anda menghabiskan masa yang lama tanpa dapat pulang ke rumah untuk mandi. Menyemak dan memilih mana yang anda paling memerlukannya untuk menambah beg anda.

penyerap

Penyerap, teman setia dan tidak sebagai baik daripada hari-hari yang dahsyat setiap bulan, adalah perkara yang penting dan mungkin yang paling penting dalam senarai apa yang setiap wanita perlu ada dalam beg tangan beliau untuk mengekalkan kebersihan di hari. Sama ada penyerap dalaman atau luaran anda, adalah penting untuk mempunyai beberapa dalam stok, atau sekurang-kurangnya satu. Oleh itu anda menghalang anda (atau rakan atau kerja mate) melalui masa yang sukar apabila dikejutkan dengan satu tempoh yang datang pada masa yang salah.

kain lap bayi

The tisu digunakan untuk mengekalkan Kebersihan kawasan intim pada masa itu apabila tidak ada masa untuk pulang ke rumah untuk mandi di makan tengah hari atau apabila anda akhirnya sampai ke akhir yang bahagia dalam balada, akhirnya, dengan cuaca panas berpanjangan tanpa mandi. Sudah tentu, ini tidak perlu menjadi kebiasaan, tetapi menggunakan tisu basah untuk membersihkan bahagian sulit boleh menjadi cara yang sangat praktikal dan cepat untuk rasa (dan) agak bersih.

Berus, flos dan ubat gigi

Kebersihan oral adalah sama penting dengan kebersihan diri dan patut dijaga dengan kepentingan itu. Dan boleh menyebabkan masalah dengan gigi dan gusi, kebersihan mulut yang lemah boleh menyebabkan tanggapan buruk anyway tersenyum dan gigi menarik perhatian khusus di muka.

Aksesori rambut

Jika anda suka untuk bersama dengan mereka sentiasa rambut kemas adalah penting untuk sentiasa membawa beberapa aksesori seperti elastics rambut dan tic-tac. Ia juga menarik untuk menjalankan dengan anda berus atau sikat untuk menjinakkan wayar apabila mereka tidak kemas. Rambut untuk membantu memberi gambaran bahawa anda adalah seorang orang kemas.

Sanitizer untuk tangan

Ia juga adalah sah untuk mempunyai di dalam beg anda beberapa jenis sanitizer untuk tangan, selepas semua anda tidak tahu jika ia akan menyentuh sesuatu yang kotor, ia akan memerlukan sesuatu untuk makan dengan tangan anda atau pergi melalui keadaan yang sama. Oleh itu, sila mempunyai balang gel alkohol atau gel sanitizer untuk membuat tangan di suatu tempat kebersihan yang anda tidak mempunyai sabun dan air yang disediakan.

Kleenex

Tisu yang sangat berguna jika anda menangis, bersin, disapukan solek - akhirnya - mereka mungkin mempunyai beberapa digunakan apabila anda-kurangnya mengharapkan. Oleh itu, ia membayar untuk mempunyai kotak tisu kertas dalam beg.

solek

Jika anda memakai mekap anda perlu mengenakan solekan dengan anda dan juga beberapa tudung anda mengeluarkan solek. Jadi, jika anda perlu untuk melanjutkan hari anda, anda boleh mengeluarkan dan lulus lagi solek yang dalam perjalanan mereka. Tinggal dengan solek yang sama berjam-jam boleh berakhir jerawat disebabkan, jadi berhati-hati.

Sabun dan tandas kertas

Adakah anda perasan bahawa di banyak tempat apabila anda pergi ke bilik mandi mempunyai tidak sabun atau kertas tandas? Jika anda mempunyai kedua-dua dalam beg tangan anda, anda akan mengelakkan melalui situasi yang sukar seperti mempunyai untuk memilih antara tidak bersih atau nikmatinya dalam genggaman tanpa dapat menggunakan tandas.

deodoran

Anda juga boleh memperbaharui deodoran anda di siang hari membersihkan kawasan dengan basah lap dan lagi lulus deodoran. Supaya anda menghalang walaupun pada hari-hari panas badan anda menghasilkan bau yang tidak menyenangkan.