Paskah tanpa coklat - Wanita Tips

yang Paskah Ia sentiasa sinonim dengan banyak coklat. Kanak-kanak dan orang dewasa menggembirakan dalam pelbagai pilihan telur dan coklat dalam pelbagai perisa, gaya dan saiz yang menyerang rak kedai-kedai dan pasar raya masa ini tahun.

Tetapi walaupun pilihan hadiah yang paling tradisional, malah ada yang datang berhampiran sekeping coklat kerana tidak suka manis, untuk mengelakkan pound tambahan atau mengekalkan hari kesihatan. Jadi bagaimana rakan-rakan dan saudara-mara presentar pada masa itu dengan pilihan yang tidak makan?

Hilang beberapa hari untuk Paskah, Tips Wanita disediakan beberapa cadangan tanpa hadiah coklat untuk memudahkan siapa yang anda suka terbaik. Idea utama adalah untuk menikmati tema ini lazat, dengan menggunakan kreativiti dan inovasi.

haiwan disumbat

Satu hadiah yang sempurna bagi mereka yang tidak dapat menahan kelucuan haiwan disumbat adalah arnab. Besar, sederhana atau kecil, mereka merayu kepada semua peringkat umur, menjadi mainan untuk kanak-kanak dan juga boleh digunakan sebagai objek hiasan.

kosmetik coklat

Sebagai sangat menarik sebagai gula-gula, kosmetik dengan coklat bau boleh didapati dalam beberapa versi: sabun, syampu, perapi, krim dan losyen untuk lelaki dan wanita. Dalam komposisi, bahan-bahan seperti pes koko dan lemak koko, baik untuk melembapkan kulit dan rambut.

Selain coklat kosmetik, bagaimana pula gifting ibu anda, kakak atau rakan dengan pakej kecantikan pada SPA yang? Rawatan seperti pengelupasan, penghidratan dan urut dengan krim berasaskan coklat dan minyak adalah santai dan melakukan dengan baik untuk kulit.

aksesori rumah menyeronokkan

Pilihan lain yang baik untuk meninggalkan data yang direkodkan hadir dengan objek yang menyeronokkan yang mengingatkan bunny Paskah itu. peralatan rumah, seperti cawan, piring dan menganjurkan peti berguna, cantik dan orang yang pasti akan gembira untuk mengetahui bahawa anda mengambil berat tentang membeli sesuatu yang berbeza.

Barang kemas yang menggembirakan

aksesori fesyen dalam format gula-gula telah merebak di seluruh. Selain cupcakes, brigadier, tart, biskut dan ais krim, bar coklat dibuat dalam rantai biskut menghias, cincin, anting-anting dan lain-lain adalah hadiah yang besar untuk majlis itu. Anting-anting dan loket arnab dan lobak merah adalah berbeza dan berani, tetapi boleh memudahkan kawan-kawan anda yang paling bergaya.